Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz emre #77945 üzenetére

    Nem.
    A kerdes bonyolultabb ennel.
    Az "ert hozza" kifejezest definialjuk.
    Kijon egy mernok az iskolabol. Elromlik a 30 eves szogegyszeru membranvezerleses 2T robogoja. Tisztaban van a motor mukodesevel, megsem fogja tudni megcsinalni, csak rengeteg ido mulva kovetkezteti ki, mi baja, kiserletezesek soran.
    Van egy troger szerelo. Keveset tud az elmeletrol, de a hibajelensegeket megtanulta, es megtanulta ezeket elharitani. Nagyjabol van kepben. Ha valami szokatlan hiba tortenik, akkor van bajban, illetve nagyobb hajlama lesz hinni dolgokat.

    Ez egy egyszeru szakma szerintem. Egy nagy lego. Van manualod, ertekeid. Ezeket ha betartod, nem tudsz nagyon hibazni.
    A problemat akkor okozzak maguknak a szakemberek, amikor okosabbak kezdik magukat erezni,es egyszerusitenek, nepi megfigyeleseken alapulo diagnosztikat csinalnak, mert
    A., Lustak
    B., Nincs penz arra a muszerre, amivel merni lehetne egy bizonyos jelenseget.
    Ez vezet a hit vilagaba. Amikor hallas utan megmondja valaki, mivel van baj. Amikor dorzsoljuk az olajat az ujjainkkal, ey megallapitunk valamit.

    Tasi videoi erdekesek.
    Vagy nem tudja kifejezni magat, es egy mondaton belul 3x valt temat, csak ezt nem arulja el, vagy tenyleg nem latja at nehany dolog mukodeset.
    Amit meg megallapit kezratetellel, pl hogy szemlelteti egy dugattyuval, hogyan tori meg az olajfilmet a hengerfalon. Nem vall nagy rendszerszintu gondolkodasra. Az elmelete alapjan nem hordosan kellene kopnia a hengereknek, hanem az also es felso holtponton, hiszen ott megall a dugattyu.
    Esatobbi.
    Ennek ellenere. Ha igenyes munkat csinal. Ertsd, kicsereli azt, ami rossz, beallitja arra az ertekre, ami le van irva, stb. Mi bajt csinalhatna?
    Mit tud elrontani?
    Nem a munkaja minoseget osztalyoztuk, hanem azt, ami a videokban van. Az meg szerintem szar. :D

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák