Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz boogie84 #5834 üzenetére

    Igen, gondoltam, hogy céltudatosan mentél, úgy nézett ki az útvonal :) De mi speciel még akkor is kerüljük a 81-est, főleg Móron túl, ahol rosszabb az útminőség. Szerencsére innen van alternatív, szerpentines út Fehérvárra. Fehérvárcsurgó külterületén lakunk.
    Én ismerek olyan 60-as táblát, ahol 90-nel megyek, mert úgy a jó, Söréd előtt. Teljesen rosszul van táblázva, a kanyargós, hupás s amúgyis rossz minőségű úton nincs korlátozás, na ott nem nagyon megyek 60 fölött, a 2 laza kanyar+egyenes részre pedig kirakják a 60-as táblát, pedig a falu előtt olyan szépen le lehet lőni a motort és odagurulni a 81-esig... A hypermilerben szerintem gyakran megvan a hajlam a gyorshajtásra, a fékezés kerülése már csak ilyen. Persze a biztonságra figyelünk.
    Én szívesen mennék másokkal néha, ha nem tépnek nagyon s nem akadnak ki azon, hogy én nem vagyok még olyan bátor szerpentinen... De nekem az a jó, ha nem kell rátapadni a többiekre, hanem a saját ritmusomban oldhatom meg a dolgokat (utálok azért fékezni, mert előttem azt teszik). Alvaro egészen speciális, mert ő sosem megy egyenletes sebességgel, az én motorom s az én lelkületem ilyenekkel kevésbé foglalkozik.

Új hozzászólás Aktív témák