- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
titko
tag
Na ma volt az idei első gurulásom. 150 km-t tekertem bele a vasba, hú de jó volt.
Mondjuk kezdésnek egy furgon majdnem kivasalt, mert úgy gondolta index nélkül, tükör nélkül jó sávot váltani. De legalább tudom, működik a duda is . -
tomyoy
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a féktárcsákat milyen anyagból csinálják?
nyiknyiknyiknyik
-
boogie84
veterán
Infók, tarifák
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
stifi
senior tag
ha már levelet küldenek, akkor nincs kifogás, az már közigazgatási eljárással együtt jár az ügyfélnek, és az üzembentartót analizálják meg ha nem nevezi meg a személyt aki vezette.
szabálysértés csak akkor lehet, ha kicsit léped túl és megállítanak, és helyben felelősségre vonnak.a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy eleve a szabálysértési érték fölé állítják a műszereket, hogy ne kelljen még megállítani meg szarakodni a kicsit gyorshajtóval, viszont aki meg nagyon gyorshajt annak küldik a közgazgatási eljárásról szóló levelet..
repkednek a százezrek, engem még nem büntettek meg de fosok ha eg ycekk jön, az nagyon vastag lesz és se kidumálni, se részletfizetést kérni nem lehet..Nincs időm kedvesnek lenni!
-
-
stifi
senior tag
lehetséges, mondjuk értelmét nem látom.. én mindent elolvasok tüzetesen amit bárki küld levélben, szerencsére ilyen jellegű leveleket nem szoktam kapni
volt egy időszak amikor 2-3 havonta kaptam parkolótársaságoktól 1-2-300e Ft-os felszólításokat az intrumon keresztül.. azzal a lendülettel dobtam ki ahogy kivettem a postaládából, gusztustalan féreg dolog arra építeni hogy az emberek figyelmetlenségből és megszokásból kicsengetnek egy valag pénzt a semmire...a legújabb kedvencem a "hitel mindenkinek kezes nélkül, hívja ezt a számot"
a hívás díja 600 Ft / perc
hogy tud ennek a kitalálója aludni?Nincs időm kedvesnek lenni!
-
tomyoy
senior tag
-
doc
nagyúr
ja, azt nem mondtam hogy a nadrag melle alaoltozot is vettem
mindjart kiprobalom 'elesben', mindenesetre probakepp felvettem, es ledobbentem hogy a tok vekony, attetszo ruha mennyire melegen tart mar az elso pillanattol szoval ha masra nem is, snowboardozashoz tuti tokeletes lesz
ha az izzadsaggal rendesen elbanik, es nem ragadok bele a nadragba/kabatba, akkor meg 100% jo vetel volt -
Djuree
félisten
voltam a lidl-ben, vettem egy motoros(!) zoknit
aláöltöző sajna nem voltLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Daywalker
addikt
Voltam ma a Kékholdban, felpattintották a gumikat, lecseréltettem az olajat plusz felrakattam a felnicsíkokat. Megbízható, jó arcok dolgoznak ott, érdemes oda menni, ha valakinek valami nyűgje van.
Na és milyen a Metzeler M5 Interact? Jó kérdés Még csak 20 km-t mentem vele, 50-100 km-ig vigyázni kell vele, de nem állat módjára csak lendületesen kigyorsítva jónak tűnt. Az feltűnt, hogy jobban kanyarodik, mint a kockás fos, de hát a profilja is más, mint a sporttúrának.
Fasza volt hazafele kocsisorok között felavatni az oltári nagy dugóban. A csúszós felfestésen meg síneken kellett lavírozni, szóval az év első motorozása mondhatom remekül sikerült Na ezért nem motorozok Pesten továbbra sem, csak ha tényleg nincs más lehetőség."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz Integra #5620 üzenetére
Nem parázok tőle, két éve nyomom itt, már nem lep meg az itteni helyzet. Aki itt túléli...
Sajnos szombaton melózom, de jó lenne menni. Vasárnap meg falat bontok Plusz kedden lesz kész a fék (komplett karmantyú és porvédő csere, munkahenger cseréje). De idén is megyek 1-2x pályára max, de majd később, ha lesz rá zseton.MOD: egy kis ajesz...amit ma láttam (kicsit szar a minősége):
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
doc
nagyúr
leteszteltem az alaoltozot... roviden osszefoglalva: hihetetlen
legalabb fel oran at acsorogtam a tok meleg bankban, direkt magamon hagytam a (teli belessel sulyosbitott) kabatot es nadragot, es ugyan ereztem hogy melegem van, de nem usztam az izzadtsagban mint ahogy regebben, otthon is ugy vettem le hogy tok szaraz volt
szoval innentol CSAK alaoltozoben megyek motorozni \o/ -
doc
nagyúr
azt kint hagytam a motoron, az asszony vigyazott ra (egyebkent tenyleg igy volt)
az alaoltozot a webshopban most nem talalom (egy valamivel olcsobb van, de az nem az), de sajat markas (Polo), 'funkcionalis' (ez amugy mi a tokot jelent? ), a ket reszes (hosszuujju felsovel) volt kompletten 20 EUR, ugy voltam vele ennyiert meger egy probat, es nagyon bevalt
-
doc
nagyúr
válasz boogie84 #5630 üzenetére
a doboz szerint 'all-season'
mikor meg motor nelkul, 'csak ugy' felvettem eloszor, egybol ereztem hogy a testhot nem engedi el, hanem tok melegen tart (azonnal sokkal melegebb erzes volt, mint elotte farmer + polo komboban), pedig tok vekony, tenyleg atlatni rajta enyhen. szoval gondolom szellozik is rendesen azt irja a dobozon hogy 'highly breathable and fast-drying fabric'
a simogatas megvan, jo puha -
ALI_G
veterán
Télen volt, én vettem. Nagyon jó cucc és csak 6k volt. Motoros ruha alá is hordom, olyan mint amit 20-ért árulnak, izzadságot jól elvezeti, melegen tart télen, hidegen nyáron (kis túlzással).
Amit nem értek, hogy hiába izzadok bele, de miután elpárolgott a felületéről, nem marad büdösPardit végig lapoztam és csak az 3 darab van 150-ért, a többi 200+
Ez a motoin.de valahol van Pesten Tayrol? -
stifi
senior tag
gondolom a funkcionális annyit jelent, hogy valamilyen speciális célra készült, például melegít, vagy szellőzik, vagy izzadságot vezet, vagy mind egyszerre kifejezetten meleg ruha alá stb..
tehát a nyári funkcionálisnak az a dolga hogy ne rohadjál el benne, a télinek meg az hogy melegen tartson..nyári hosszú aláöltöző létezik magában (nadrág)? kéne lassan egy. pólóm van
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ujskodas
tag
Én síaláöltözőt veszek a dzseki alá. Eddig bevált, ma is voltam benne, és a belső is benne volt még a dzsekiben. Az szerintem már nem kellene. + külön gerincprotektor, mert csak puha van gyárilag benne.
Eddig kb. 200-210 km-t mentem a géppel, még ismerkedünk, ill. várok az olajcseréig, addig nem nagyon pörgetném a régi olajjal.
Láttam fent a neten hirdetik a másik motort, mit annak idején néztem 53800 km-rel. Most 23800 van benne.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
stifi
senior tag
válasz ujskodas #5637 üzenetére
akkor viszont jól tetted, hogy nem vetted meg, sokat elárul az eladóról ha trükközni akar..
vajon azzal is trükközött, hogy például olcsóbb alkatrészeket vett hozzá, olcsó olajat töltött bele?
enyémben már 48000 km van, leszámítva az esés nyomait olyan mintha új lenne...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
alvaro
senior tag
válasz ujskodas #5637 üzenetére
Valamiért muszáj nálunk minden használt motorban huszonezernek lenni, akkor is, ha senki se hiszi el, hogy annyi Nálam az volt a pikantéria az egészben, hogy benne hagyták a papírok között a francia kereskedés számláját 37 ezerrel, mikor a 21-gyel megvett motor mellé odaadták a pakkot. Nem mintha ez bármit számítana. Legföljebb annyit, hogy mióta rendesen átnéztem a papírokat, mindent duplán számolok - egyszer óra szerint, egyszer meg 16-tal többnek
Hülye egy népszokás ez, szerintem. Mondjuk Teresát eladni nem akarom, de ha el akarnám, elég lenne még mennem vele egy kicsit, 87 ezerről már semmiség átpörgetni az órát
-
Daywalker
addikt
válasz runner 125 #5649 üzenetére
Múlt hétvégén voltam falun...hamar ráragad az emberre
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest