Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    válasz csongi #51006 üzenetére

    Köszi az infót a Bulldoggal kapcsolatban!
    A cbf 600s egy igazi kiszámítható kezesbárány és ugyanakkor ha kell azért van benne tartalék. Igaz ehhez magasabb fordulaton kell használni amit én nem igazán használom ki. Mások véleménye alapján 7 ezres fordulattól jön meg az igazi ereje és onnantól lódúl meg igazán. Ezt nem nagyon tapasztaltam, mert én sosem pörgettem.
    Szép egyenletes járása van igazán megbízható gép. Jól lehet kanyarvadászkodni vele. Jó a fogyasztása ha finoman bánsz a jobb csuklóddal. Szrintem elég kényelmes és nagy hely nan rajta, könnyen lehet űléspoziciót váltani. Balatonról Debrecenbe simán vállalható pihenés nélkűl az út egy tankolás megállás erejéig.
    Nekem a fogyasztásom 4.2-4.5 között van városon kívűl, városban 5-5.3. Fogarasi túrán ~1800 km-ert mentünk és 3.9-re jött ki 2 személyel csomaggal egyenes és hegyvidékes úton vegyesen.
    Lámpája lehetne jobb is de láttam már sokkal rosszabbat is (közepesnek mondanám).
    Fékek kiválóak és a hátsó is hatásosan lassítja a motort. Az első féknek sokszór van hangja (visít) ez annak tudható be hogy a fékpofához szokott lenne egy hátsó hangcsillapító lemez de gyárilag ebből kimaradt. Hátúl viszont benne van és annak nincs is hangja.
    Így hirtenen ennyit mondok. Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz!
    Eladó az enyém is.

    [ Szerkesztve ]

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák