Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    válasz 30z.Samu #42154 üzenetére

    dehogynem szabad nagyobbat. Én nem értem ezt a huhogást hogy nem kéne... maximum a súlyra mondanám hogy kezdőként ne vegyél 400 kilós harley-t :D
    Ha képes vagy a csuklódat finoman mozgatni, semmi gond nem lesz, amúgy is egy 600+ köbcentis 70+ lóerős motorral fogsz vizsgázni ha A kategóriát csinálsz.
    Én is vettem elsőnek egy 500-as 50 paripás mocit, egyszer sem éreztem hogy ki akarna menni alólam, az első útnál sem. Úgy voltam vele, hogy köcsögöm széken, nem akarok 1-2 évente motort cserélni és minden alkalommal fizetni az államnak a sápot(átírás, eredetvizsga), ami még ennél a "kismotornál" is 40k volt, mert sajnálok az államtól minden forintot :)

    Az alkatrész valószínűsége szerintem öregebb mociknál nagyobb, mert van belőle elég bontott, újabbnál csak új alkatrész jöhet szóba, aranyáron.
    NSR-t biztos meggondoltad? Az 2 ütemű... Fogyasztása és a kezelése sem lesz baráti.

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák