Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz ujskodas #30292 üzenetére

    a végét a szerkesztés után írtam, tudja az akinek szól, hiszen állandóan téma itt :)

    a lánc nálam akkor van letakarítva ha újat teszek fel, mosni is akkor szoktam a gépet ha épp olyanom van, nincsenek kitüntetett alkalmak.. ennyit bírnia kell a szerkezetnek, hiába imádom a gépet, de magamra tudom erőltetni hogy igenis a használattól kopik rajta minden, 1-2 karc vagy a kosz bőven elfér rajta..

    régen minden szaromra úgy vigyáztam, hogy nem tudtam élvezni azt amit nyújt (autó, motor, bicikli, ruha stb), aztán amikor elestem rájöttem hogy hát ez van, minek izgassam magam.. távolról az az 1-2 karc úgysem számít, eladni meg nem akarom így nem fosok tőle hogy majd lealkudják az árból.. szép dolog az esztétika, de engem baromira lezsibbasztana látni több százezer forintot fossá alakulni egy olajfolt vagy egy hülye picsa miatt..

    (#30294) Daywalker: én is lemostam párszor, de év végén baromira nem volt hozzá hangulatom.. érdekes hogy nyáron a 20 fok alatt már mindenki húzza a száját hogy hideg van, télen meg 5 fok felett mindenkinek csillog a szeme és motorozni akar.. pedig a 10 fok az télen és nyáron is 10 fok, és számomra nem élvezet 10 fokban motorozni, tök mindegy melyik évszak van éppen...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák