Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz csongi #28508 üzenetére

    Az ilyen csúsztatásokkal és gyenge trollkodással csak saját magad járatod le. Egyáltalán nem erről volt szó.

    Mosquito: tettél egy kategórikus kijelentést, hogy márpedig nincs. Ez a véleményed. Páran írtuk, hogy mégis mi is és ismerősi köreinkben is néhányan márpedig igen. Ez tény, nem vélemény.

    Most nehogymár magyaráznom kelljen, hogy a sportmotorokra divat visszatekerni, mert arról az a mítosz járja, hogy gyorsabban tönkremennek, főleg, ha úgy is használják (utóbbinak már több köze van hozzá, de ez is csak egy kis szelete a igazságnak); miközben a túramotorokat sokkal nyugisabban használják, nem pörgetik szét, s mivel azokról még azt is mesélik, hogy "örökélet plusz egy nap" (megint nem igaz), azoknál nem tekerik olyan gyakran vissza. "Mint az köztudott". Komolyan, csak azt ne mondd, hogy ezt nem tudtad.

    Symbian: miért, te motorozol? Itt büszkén meséled, hogy Mátraházán berúgtad üresbe, és így csorogtál le egészen Gyöngyösig (feltételezem, hogy a kanyarokat maximálisan szögletesen, felegyenesedve, gyökketővel véve). Ez nem motorozás. Egy igazi motoros ettől sírva fakad. Ez még csak az alibi-motorozás szintjét sem éri el.

    Nem kell játszanod a vétlen áldozatot, nem vagy az. Kiprovokálod magadnak. Nyomatod erőteljesen a saját hülyeségeidet, és nem hallgatsz mások tanácsára, sőt, agresszívan elutasítod és megsértődsz, bármennyire is racionális, tapasztalatból szóló és építőek is voltak azok. Közben meg ilyen motorozni nem-tudással, ilyen műszaki állapotú motorral (gumi), ilyen rossz időben (hideg aszfalt, csúszós nedves falevelek), asszonnyal a hátad mögött pedig húzod neki. Mégis mit vársz, hátbaveregessünk, hogy saját és más életét kockáztatod?

    Gyurit is sokat ekéztük, mert ő is mondott sok hülyeséget, de ő legalább hallgatott a jó szóra és tanult, egy idő után egészen kikupálódott. Te viszont csak mész tovább a saját fejed után, egyenesen a szakadék felé, és közben még meg is sértődsz, amikor figyelmeztetünk.

    Csak azt remélem, hogy az első esésed olcsón megúszod és végre felébreszt. Mert ilyen mentalitással esni fogsz, csak a szerencsén múlik, hogy mekkorát.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák