-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
volt róla szó régebben (1-2hó kb), hogy lehet venni patikakártyára valamely boltokban ilyen védőfelszereléseket, ez hogy is van, milyen boltokat keressek? bringásokat? sportkiegészítő boltokat? jövőre kellene vennem minimum mellkas protektort, és ha arról a kártyáról lehúzhatom hát ámen
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
ALI_G
veterán
válasz zsolt19900 #16301 üzenetére
Szia!
Én kérdezősködtem itt és a forcefieldet árusító boltoknál, de nem foglalkoznak ilyennel.
Azonban ha tudsz olyan boltot, aki szerződésben áll egészségpénztárral és foglalkozik protektorokkal, valószínűleg betudja szerezni és tud róla ep-s számlát adni.
Ha tudsz ilyet, feltétlen oszd meg velünk -
lujo10
aktív tag
Ezt olvastátok már?
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Motorvásárlás előtt állok, és a GS500E-s Suzukival szemezgetek. Kérdeznélek benneteket, mint nálam jóval tapasztaltabb motorosokat, hogy mik a vélemények erről a típusról? Személyes tapasztalatok is érdekelnek, pro és kontra. Sajnos anyagilag nem állok túl jól elég szerény keret áll rendelkezésre. 300.000 környékén láttam egész pofás GS500E motorokat, de ezek többnyire 20 évesek, vagy annál is öregebbek.
- mennyire számít a kor ezeknél a japán vasaknál?
- mi az a kilométermennyiség, ami még vállalható egy ilyen típus vásárlásánál?
- vannak típushibák?
- mennyire költséges ez a motor?
- van lényeges különbség az 1989-óta gyártott GS500E típusok között?Bár rendelkezem korlátlan jogosítvánnyal, nem célom egy bivalyerős motor vásárlása. Iskolába/munkába járásra venném, amolyan haszonállatnak. Nem csajozni vagy vagánykodni akarok. Nem fogok évente motort venni, tehát a kikötésem annyi, hogy csak tankolni kelljen (plusz a kötelező szerviz), és ne vigye el a (nem létező) pénzemet a meghibásodott alkatrészek cseréjére.
Mi a véleményetek, megfelelne nekem a GS500E? Írhattok privátban, vagy e-mailben is! Esetleg van valakinek eladó?
Köszi a válaszokat előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
KubanitoS
veterán
válasz csabyka666 #16304 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de véleményem szerint 300 ezer forintért nem lehet normális motort venni. Csak költeni, költeni és költeni kell majd rá.
A fórumon olvasottak alapján normális GS500-as motorok 500 ezer forinttól vannak, a helyedben én gyűjteném a pénzem még és ez alá nem adnám. Ez a te érdeked is szerintem.
Ha mindenképpen 300 a vége, akkor ezért egy normálisabb robogót lehetne kapni, de motort nem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
csabyka666
veterán
-
.mf
veterán
Sokszor került már a GS500 szóba (ajánlom a keresőt), közlekedni és tanulni jó motor, jóértelemben igénytelen, megbízható, sokat kibír. De megvannak a maga korlátai, nem túl erős, futóműve és fékei sem túl szofisztikáltak, fényezése sem, néhol rozsdásodik.
300k-ért amit kapsz, arra még elég sokat rá kell költeni, hogy használható legyen. Nem mai darab, régóta gyártják, elég sok lelakott darab kering a piacon.Andris: mekkoramár (a fa)
Lujó: ez ám pech...
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zsolt19900
őstag
hello, gsem van, szeretem, jó, takarékos, azért kezdő motornak elég, 300.ért nem kapsz jót, mást nem tudok mondani róla
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
KubanitoS
veterán
válasz Donnos #16308 üzenetére
Át kell jönni a Petőfi hídon a budai oldalra. Azt hiszem a második nagy útkereszteződésnél van az Irinyi József utca, a híd felől érkezve a főútról balra kell fordulni, kicsit menni előre és az őrzött parkoló bal oldalt lesz. Nem sokat látni belőle, csak egy bejáró van és mellette egy portás fülke. Könnyen átsiklik az ember tekintete rajta, de ha keresed, akkor nem fogod eltéveszteni.
-
csabyka666
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Meggyőztetek, nem nekem való a GS500 - az ára miatt nem.
Ha találnék is 300 körül pofás darabot, de - az elhangzottak alapján - még rá kéne költenem legalább 150-et, akkor az bőven túlmutat az anyagi helyzetemen. Marad tehát az eredeti gondolat: egy 251-es ETZ. Ez már vállalható ekkora költségvetéssel is - remélem.Köszi a segítséget!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
KubanitoS
veterán
válasz csabyka666 #16312 üzenetére
Vagy mivel most amúgy is tél van, esetleg elkezdhetnél gyűjteni nyárra és venni egy jobb állapotú GS500-ast. Persze nem ismerem a jelenlegi helyzeted, de ha csak szórakozásra kell a motor és ráér, akkor mindenképpen érdemes lenne várni.
-
KubanitoS
veterán
válasz Donnos #16308 üzenetére
Megkérdeztem az ismerősöm a pontos címről. Előre is elnézésed kérem, úgy tűnik, nem is jó utcát mondtam, mivel egyszerűen nem jól lőttem be az Irinyi József utcát. A hely az Irinyi utcáról nyíló Bogdánfy utcában van.
Google Térképbe másold be a következő értékeket és ez megmutatja a parkoló helyzetét.
47.473094,19.056693
-
TayRol
nagyúr
válasz KubanitoS #16314 üzenetére
tudsz linkelni is: Bogdánfy utca 10.
-
yodamastah
őstag
Wupsz ez elment szantani [link]
-
boogie84
veterán
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Topiccsendőr
addikt
válasz csabyka666 #16312 üzenetére
En eddig egy gs 500 ast szedtem atomjaira, egyet vizsgaltunk meg egy vevonek aki kb 400 e kornyeken vette es nagyonjo allapotban volt, illetve most fogok megegyet - egy regebbit -osszerakni.
Lancfeszito gyenge pont. Vezerles at tud ugrani, ha nincs feltarva a feszitohiba. Hengerfej fura dolgokat muvel az egyiknel, mintha nem kapnanak olajat a veztengely csapagyazasai, es egyre nagyobb a szelephezag, ahogy vandorol feljebb a veztengely a cspagyazasban. Senki nem tudja az okat.Manapsag nem tartom kizartnak egy olcso es jo motor kofogasat. Dobbenet milyen uzletek vannak.
Ha tanacsolhatom, etz t ne vegyel. Abbol is osszeraktam nehanyat. Volt h zsinorban 3 szar dugattyut vasaroltam, es hazavagta a hengeremet, hengerfejemet, stb, nem beszelve arrol h a dugattyu volt 5 papir. Kuplungharangot vettem kettot. Egy gyarit, egy utangyartottat. Egyiknek sem stimmelt a kupja a gyari fotengelyhez, miutan becsiszoltam szelepcsiszolo pasztaval nagy nehezen jo lett. Ezek mind boltbol vasarolt vadonat uj alkatreszek amik szarok. Ezert nem ajanlanam, mert a vegere lehet locsolni ra a lovet.
Ha egy etz t akarsz tip top allapotra hozni az is belekerul 3 kiloba.Csak azt tanacsolhatom, h szerelovel nezd a gs t meg, abbol baj nem lehet. Annyira nem nagy technika, h ne lehessen mindenet felujitani. Acelperselyes a henger, nem bevonatos a hengerfal, furni lehet, fotengely lehet nagy koltseg, esetleg a ganyolasok. Ezeket mind ki lehet szurni.
Nem kell azonnal temetni a projektet ugy h meg se nezi az ember.Explosión de dos tiempos
-
csabyka666
veterán
válasz Topiccsendőr #16321 üzenetére
Értem, amiket írtál, de azt is vedd hozzá, hogy az ETZ-ről azért mondják, hogy "szar", mert az utángyártott alkatrészek valóban semmirevalók, és ha ilyenekből újítják fel, nem csoda, ha nem bírja sokáig.
Régóta a 251-es ETZ a kiszemelt áldozat, de a napokban találtam 300 körül egész pofás GS500-asokat, és ez egy kicsit elvakított...de az elhangzottak alapján az ilyen olcsó motorokra még költeni kell, az pedig nekem már nem opció!Megjegyzem, fura is volt, hogy általában 450-től felfele lehet GS500-asokat kapni, szóval nem is tudtam mire vélni a 300.000-es árat.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz csabyka666 #16322 üzenetére
Nem szeretnem ujra leirni, srry, de etz hez nincs sehol gyari alkatresz.
Csak utangyartott. Masbol nem lehet felujitani, es hidd el nem keveset nyomoztam, h milyen alkatreszeket vegyek, amik valoban jok.
Latatlanban csak egy ar alapjan en nem mernek velemenyt mondani egy motorrol, ez biztosExplosión de dos tiempos
-
csabyka666
veterán
válasz Topiccsendőr #16323 üzenetére
Új gyári valóban nincs, ellenben van millióegy használt, bontott alkatrész, ami eredeti(!), és ezek egy japán vas alkatrészeihez képest filléres dolgok, valamint nem kell szervizbe vinnem a motort, magam is ki tudom cserélni az alkatrészek nagyrészét.
Pont itt írták többen is, hogy ha megveszek egy GS500-ast 300-ért, akkor arra még bőven kell költeni, hogy megbízható motor legyen belőle, én pedig nem akarom túlvállalni magam! Nem a vételár a baj, hanem a pénz, amit esetlegesen utána rá kell költenem.
Nézegettem a GS500-asokat, és mint mondtam, 450.000-től kezdődnek, de van pár példány, ami valamiért 300.000, vagy az alatti árral rendelkezik. Ezek felkeltették az érdeklődésem, de szerencsére hamar észhez térítettek itt, hogy ezekre bizony költeni kell! Kicsit elvakított, hogy "japán és mégis olcsó".
MOD: Látatlanban véleményt mondani az ár alapján? De kérem, mégiscsak az ár az első (nálam), amit megnézek. Hiába szép egy motor, ha nem tudom kifizetni. És csak feltűnik, hogy 150.000 forinttal az átlag alatt van a motor vételára?!
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
válasz csabyka666 #16324 üzenetére
Én ugyan nem vagyok szakember, de 450-ért már olyanokat lehet kapni amire nem kell költeni még jó ideig.
Ráadásul jóval fiatalabb, mint a 300 ezres darabok. - szerintem.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
csabyka666
veterán
válasz ujskodas #16325 üzenetére
Igen, 450-ért...de nekem nincs annyi pénzem motorra. 300-am még lenne, de ez a lélektani határ, és ennyiért nem kapok, vagy ha kapok is, még kell rá költenem, és akkor ugyanott vagyok, mintha vennék egyet 4-500-ért - amire meg nincs keret. Ördögi kör...
-
TayRol
nagyúr
válasz csabyka666 #16326 üzenetére
nem ördögi kör: kicsit még gyűjtsél hozzá.
-
TayRol
nagyúr
válasz csabyka666 #16328 üzenetére
értem. akkor nincs ötletem.
-
csabyka666
veterán
válasz TayRol #16329 üzenetére
Nekem ez volt a lényeg, hogy ki lehet-e gazdálkodni 300-ból egy GS500-at, vagy sem. A választ megkaptam, nálam tapasztaltabbak mondták, hogy ez nem járható út ennyiért, tehát innentől adja magát.
Köszönöm segítséget mindenkinek!
-
boogie84
veterán
Üdv hölgyek (ha vannak), urak!
Decathlonból vásárolt nem kifejezetten motoros, de lélegző felsőt kaptam. Mint egy nyári, motoros aláöltöző. Mennyire kell h feszes legyen? Mennyire kényelmes nyáron, ha most feszes a ruha? Úgy érzem kicsit szoros. Nyáron ez tágulni fog vmit?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsolt19900
őstag
akkor vegyél valami kisebbet 400ccm-est, én is gst birtoklom mint mondtam, de 300 ért tényleg nem lehet akkora százalékkal nyerő vételt kapni, mint ha hozzávágsz még 200at, persze akkor már jön a kérdés: há de van 500am akkor má ne egy sornégyest vegyek, akkor meg abból nem kapsz annyiért jót, na ez az ördögi kör hehe
-
yodamastah
őstag
Jo alacsonyra lotted be a koltsegvetest A jelen piaci helyzetben tenyleg vannak hihetelen vetelek. Joval valodi ertek alatt lehet teljesen jo motorokat venni, de a 300e kicsit alacsony limit. A kifogastalan jo vetelek inkabb ugy nez ki, hogy 1.2 helyett 8-900k-ert el tudsz kapni egy kivalo allapotu es egesz fiatal vasat. 300k-ert viszont nem nagyon adjak oda a jo allapotu motorokat, amire kolteni nem kell. 300k-ert meg egy 250es robogot se kapsz ami kifogastalan. Tudom mert tavaly probaltam egy csomot, es 300k korul volt baj mindegyikkel.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Én teljesen tudatlanul álltam az árak előtt, de így is nagyon furcsa volt, hogy miért annyival olcsóbb pár darab GS500-as, mint a többi, holott ugyanarról a típusról beszélünk. És az a baj, hogy sokan nagyon elfogultak, hogy aztán a japán így, a japán úgy, az sohasem romlik el, csak tankolni kell...szóval nehéz megtalálni az arany középutat! Ezért is írtam ide, és nem vettem meg az első GS500-at.
De ha már ti is írjátok, hogy az olcsó (japán) vasra bizony költeni kell, akkor már inkább egy 251-es ETZ, az is kielégíti az igényeimet - 90-100 km/h-s utazó, 4-5 literes fogyasztás, üzembiztos működés, olcsó fenntarthatóság ennyi a lényeg!
-
KubanitoS
veterán
válasz csabyka666 #16334 üzenetére
Csak aztán nehogy az jöjjön ki a dologból, hogy egy ETZ jobb a japán motoroknál, üzembiztos, keveset fogyaszt stb. Arra főleg költened kell majd, ha nem azt akarod lesni, hogy mikor hagy ott az út mellett.
Húsz éves motor az húsz éves, lehet az japán, vagy sem, ezek leöregedett gépek, amelyek külföldön már rég nem lennének forgalomban. Az összesre költeni kell, lehet nem is keveset, ahhoz, hogy megbízható motorod legyen.
Persze az alkatrész árakban az ETZ jóval jobban áll és ennyi pénzért valóban ez tűnik a legjobb megoldásnak, viszont ez "szerelős" motor lesz a későbbiekben is, feltehetőleg mindig lesz rajta mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
shrd
tag
Szeretném lecserélni a Honda NSR-t és K7-es GSXR-en gondolkozom. Mi róla a véleményetek?
STEAM: http://steamcommunity.com/id/eshaerde
-
Topiccsendőr
addikt
Nezd. A japan gepek alkatreszei nem hianygazdasagban keszultek es nem IS szabvany alapjan (IS szabvany = Igy Sikerult)
Ilyen szempontbol bizony sokkal jobb minoseguek a japan motorok.
Minden hasznalt motorra lehet kolteni. Ezt szogezzuk le. Allapotot kell vasarolni.
De ha csak megerositest varsz, h neket etz kell, nem tanacs, akkor en mint etz tulajdonos, nem tamogatom
Ha etz t veszel olcson, akkor veszel munkat is, ezt tudnod kell.Explosión de dos tiempos
-
csabyka666
veterán
válasz KubanitoS #16335 üzenetére
A szerelés tényével tisztában vagyok - Simson-oztam pár évet. Nekem a Simo-val az volt a tapasztalatom, hogy ha egyszer jól összerakják, akkor nincs vele gond. Ha csak belegányolnak, akkor már más a helyzet, de gyanítom, hogy ez minden motornál így van.
Ha nem lenne ez a pénztelenség, akkor besétálnék a kereskedésbe, és megvásárolnám 0 kilométerrel a japánt, de így kénytelen vagyok a mérlegelni, nekem mi érné meg jobban - hosszútávon.
-
csabyka666
veterán
válasz Topiccsendőr #16337 üzenetére
Persze, de sajnos a pénz szabályozza az igényeimet, és nem akarom minden forintomat a motorba ölni. Remélhetőleg az ETZ némileg költséghatékonyabb.
Nekem már ott megállt a dolog, hogy 300-ért nem kapok jó állapotú japánt. És még csak a Suzuki-kat néztem, Kawa vagy Holna szóba sem jött!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
yodamastah
őstag
-
zsolt19900
őstag
kaptam a shoxtól emilkét, vannak jó kis leárazások, hát ha valakit érdekel
-
ClayMore
aktív tag
válasz Tomate #16277 üzenetére
igen. itthon szeretném használni.
vannak olyan vasak amiknek a kinti ár+szál.kltsg+vám+áfa is még megérheti esetleg, talán....HA nincs vmi olyan tétel ami belepiszkít a dologba. vhol olvastam, hogy van EU kívüli vásárlásnál vmi belső piacot védő vám ami 40%!!! erről tud vki vmit?
ennek szeretném utána járni most.
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
törölt tag
válasz csabyka666 #16339 üzenetére
igy latatlanba azt kell mondjam, 300k-val ne vagj bele, hacsak nem tettel felre rendes osszeget felszerelesre. vagy az mar megvan? nagysagrendileg osszemerheto lesz a motorod araval (fele/harmada minimum) a buko, kesztyu, dzseki, csizma (,nadrag). raadasul ha most kezdenel, akkor kell(het) teli es nyari szerko.
-
lujo10
aktív tag
válasz csabyka666 #16339 üzenetére
Hát nem tudom, osztva persuader kolléga véleményét én azért óvatos lennék az ETZ-vel. Mondom mindezt úgy, hogy nekem soha nem volt ilyen vasam, sok haveromnak viszont igen, én akkoriban egy TS 125-öt, majd egy 250/1-est hajtottam (valami tizenvalahány ezerrel vettem), mindezek mellet valamiért sokkal tartósabbnak és megbízhatóbbnak bizonyult az ETZ-hez képest (jóval kevesebbet szívtam vele mint a haverok a ETZ-vel, pedig azok közt volt pár 0 Km-es darab is). Az alkatrészekről meg csupán annyit, hogy azért akkoriban még gyári alkatrészeket is lehetett hozzá kapni bőven, de még azok sem voltak mindig tökéletesek (méret, minőség), mi AHS szabványnak hívtuk (ahogy sikerül), az utángyártott alkatrészekről nem is beszélve. Előfordult nem is egy alkalommal, hogy az egész éjszakát szereléssel töltöttük, majd a beszerelt alkatrész jóformán még a próbautat sem bírta ki. Nyilván való, hogy ez már akkor sem volt olcsó mulatság, és ha több darabot is meg kellet vásárolni mire tökéletes lett az igen húzós volt. Ahogy persuader kollégát olvasom ma sem jobb a helyzet alkatrész ügyben, tehát nem feltétlenül olcsóbb egy ETZ-t fenntartani, mint egy japán gépet.
Persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja, szerintem utald el nekemA felszerelést még ki is felejtettem, hiszen még arra sem árt költeni egy keveset.
Anno ez a következő volt: farmernadrág + dzseki (menő csávóknak műbőrgyatya+dzseki), valamilyen bőrkesztyű, Tisza cipő, Kiskőrösi bukó (igény szerint fúrva-faragva), ma már félnék ezekben felülni még akár a biciklire is.[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
csabyka666
veterán
Csak motort kell vennem, jogsi, ruha, bukó, kesztyű, csizma...ezek megvannak.
Látnoki képességek kellenének, hogy az ember jól tudjon dönteni. De ez is nagy segítség, ha itt leírjátok a véleményeteket.
A TS és a 250/1-es MZ még a 251-esnél is öregebb konstrukció, így a hiba is több - ezt ugyancsak a neten olvasottakból tudom leszűrni.
A pénzt szívesen átutalom, ha kapok cserébe egy patent 251-est.
A cuccokból próbáltam a jobbakat összeválogatni. Uvex bukó, Uvex kesztyű, bőrnadrág (esetleg farmernadrág), bőrkabát, protektoros térdvédő, és egy alsókategóriás csizma (bár én jobban szeretem az edzőcipőt, még ha nem is annyira szerencsés dolog abban motorozni).
[ Szerkesztve ]
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz csabyka666 #16345 üzenetére
A 250/1-es váza sokkalta stabilabb, mint az ETZ váz. Nekem személy szerint szimpatikusabb a 250/1, és fater is isteníti, neki is csak az volt. (később volt ETZ 250-ese, de visszasírta a peregyest.
Gipsz Jakab
-
zsolt19900
őstag
basszus ilyen történeteket hallani csak mosolygok én fiatal kujon ilyen olyan alkatrészek nem stimmelnek, kárba vész az egész éjjeli napokon át tartó szerelés vááá
és iigen ahogy a többiek is mondták a felszerelés, én 50k ért vásároltam be a legalapabbakat: kesztyű, bukó, dzseki ez volt robogón, akkor most nagymotorhoz vettem még egy jobb kesztyűt, de egy jó naci nem ártana, és egy csizma, ezekre is nagyon kell figyelni, mert ha elborulsz vele -nem csak a saját hibádból- akkor a bokádat nem igazán tudod utána összerakni gyári minőségűre
-
csabyka666
veterán
válasz zsolt19900 #16347 üzenetére
Hát igen, ott se gyári, se utángyártott alkatrészek nincsnek.
-
zsolt19900
őstag
kepesmotoron új ként árult, de pl. nem shoxból megvehető túradobozok givi, kappa mennyire szabad megvenni?
-
Archer
őstag
"90-100 km/h-s utazó, 4-5 literes fogyasztás, üzembiztos működés, olcsó fenntarthatóság ennyi a lényeg" - ezt egy 125-ös japán 4T bőven teljesíti. A fogyasztás meg inkább 3 liter körül. Jó, azzal nem nagyon fogsz BMW-ket előzgetni meg úgy általában semmilyen autót de ha annyi a megadott keret, amennyi, akkor szerintem megfontolandó. Pl. egy 125 CBR vagy valami hasonló. Mondjuk annál is inkább 350 az a 300 de annyiért már kap(hat)sz egy olyan példányt, amire csak a szokásos olajcsere stb. kell költeni.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest