Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz tutis #12971 üzenetére

    és ki mondta hogy az A kategóriámat kell leigazolja valaki?
    leigazolja hogy ki vagyok, én bediktálom a jogsim számát és a központ megmondja hogy valóban az vagyok én és van érvényes vezetői engedélyem.. csak arra akartam kilyukadni hogy helyben is van más megoldás..

    de ezzel az erővel ha nincs nálam irat be is vihetnek a sittre.

    viszont szeretném ezt a témakört lezárni, mert utálok meddő vitákba belefolyni. és lassan átmegy a beszélgetés személyeskedésbe amire gecire nem vagyok kíváncsi.

    vlevi: külföldre nyilván nem indulok el felkészületlenül. én úgy általában a mindennapi használatra gondoltam, hogy néha itt. néha ott hagyom a jogsimat vagy a forgalmit.
    a feljelentés pedig nem jelent bírósági tárgyalást, előtte még van 1 rendőrséggel való eljárás amit ha nem fogadsz el akkor megy a bíróságra a dolog. na ennek az átfutása több hónap és ilyenkor lehet részletfizetést is kisírni..

    de hagyjuk, össze vissza keverek mindent, és álomvilágban élek. azt is álmodtam jópár éve hogy meg akartak büntetni valamiért és kidumáltam a helyszínen. sőt, legalább háromszor álmodtam már ezt. igaz rég volt már, azóta biztos megfordult a világ és minden máshogy működik, őskövület vagyok! :F

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák