- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz KoVee84 #12151 üzenetére
Olyan nincs, hogy túl kanyargós
Én pedig minek olvasok totalbike-ot, azt nem tudom. Csak csöcsök (remek téma, de nem úgy, ahogy a totalbike csinálja) és 125 ccm az isten, a praktikum és aki szerint nem, az rohadt sznob. A csöcsös cikkekbe már rutinosan bele se mentem, de az utóbbi megint felhúzott kissé. Amikor Zirig előadja, hogy 80-nal menni totál elég, a motorozástól elválasztható az előzés és miazhogy letolnak a kamionok. Ez ázsiai és zen. Odaraknám a forgalmas 81-esre egy kamion elé, hogy 80-nal gyakorolja a zent. Bizisten egy kis, a Móri-árokban szokásos szelet sem sajnálnék tőle.
S azt hittem, mindenki találkozott már olyanokkal, akiket amint lehet, meg kell előzni, különben olyan szitu áll elő, aminek se a motorozáshoz, se a hypermilinghoz semmi köze, de még a nyugodt idegállapothoz is profi zen mesternek kell lenni. Bár a sebességgel és fogyasztással egyaránt egyáltalán nem törődő hozzáállás is segíthet.
Ráadásul 3,7 literes a tankja. Nagyon meghat, hogy 2 litert eszik vagy sem. De én nyilván hülye európai sznob vagyok, akinek nincs érzéke a praktikussághozMintha leromlottam volna enyhe terepen (= nagyon rossz földút és murva). Gyakorolnom kell. A héten valószínűleg beiktatunk pár földutat és mezőt. Apró túráink lesznek a környéken.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Topiccsendőr #12146 üzenetére
Gyökér hátsó gumim mintha kezdené megadni magát, csúszkál össze-vissza, próbáltam 2 fajta nyomáson is (közúton). Minta még lenne egy kevés minta, csütörtökön megy műszakira, talán pont megvan az 1,6 mm, ugye annyi kell hivatalosan?
Idénre már nem akarok új papucsot felrakatni, főleg ha el is passzolom csak pénzkidobás. -
-
stifi
senior tag
válasz Integra #12158 üzenetére
én sötét plexivel mentem mögöttük, nekem túl gyors volt már a tempó, csak azért tartottam velük a lépést mert tudtam hogyha ők jól látnak és tudnak ennyivel menni, akkor én is..
egyedül tuti nem így mentem volna haza, folyamatosan 3 számjegy volt a sebesség...
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Djuree
félisten
válasz Integra #12162 üzenetére
tudom hogy szar, én napszemüvegben szoktam motorozni, nem bírja a szemem a napot. plexit meg külön nem veszek ezért, 14k-ba kerül, inkább felveszem a szemüvegem. horvátban volt csomó alagút, ott elég sötét volt, hát a napszemüvegben eléggé félelmetes volt hogy semmit nem látok szinte. ilyenkor mondjuk jó lett volna ha csak a plexit kell felhajtani.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
shiNIN
tag
Nekem a sötét plexi sosem segített, viszont este rengeteget rontott. De úgyis szinte mindig plexit felhajtva mentem mostanság, mert nem bírtam ki a melegben lehajtva. Tegnap pedig a sötét és az eső miatt, hogy lássak. Néha elkap egy bogár, az nem kellemes, de ez van. Viszont 80-100 környékén visszacsukódik a plexi, mondjuk jobb is.
A társaság pedig határozottan ront. Én speciel tisztelem a lakott területet, bizonyos mértékig (csak az ilyen 40 meg 30 táblákat nem tudom hova tenni s picit 50 fölött megyek, mint szinte mindenki más), igyekeztem is lassan menni a pátyi túra "na most akkor beérjük a többieket" szakaszain, de nem vagyok én olyan hidegvérű, hogy egyáltalán ne hassanak rám.
Egyedül csak akkor esek be 100-zal egy faluba, ha hirtelen jön és épp előztem vagy finoman száguldoztam s akkor is abbahagyom a gázhúzást, amikor észlelem a lakott területet. Csákváron még határozottan fékezek is, annak tiszteletére, hogy nem kaptak el gyorshajtásért anno. -
Integra
titán
válasz Djuree #12163 üzenetére
szemüveg veszélyes történet szerintem. sötétített vagy szívárvány plexik a legjobbak de ennek a hátránya sötétben sajnos jól tapasztalható...
lassan viszont megjelennek a fényre sötétedő plexik, azt várom már nagyon.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tutis
őstag
Nekem van egy sötétített plexim suomy valdal sisakhoz, azzal még lehet sötétben látni, nem az a fullsötét,, Meg is lehet venni mert még nem használtam, akinek ilyen sisakja van és kell neki plexi, szóljon..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Daywalker
addikt
-
shiNIN
tag
válasz Daywalker #12170 üzenetére
Egyszer elbeszélgetnék egy ilyen csajjal, hogy hogyan bírja Azt gondolom, én bárki Alvarónál intenzívebben vezető mögött félnék. Nagyon stresszes hátul ülni. De csupa olyannal találkoztam, aki azt adta elő, hogy ő vezetni félne. Érdekesek az emberek.
A pátyi túrán volt, aki azon lepődött meg, hogy hátul simán lehet aludni. Pedig nyilván, mert amikor épp nem stresszes, akkor dögunalmas. Legalábbis nekem. Teresán az a veszély sem fenyeget, hogy leesek. -
stifi
senior tag
válasz shiNIN #12164 üzenetére
én spec el nem indulnék sötétített plexi nélkül, annyira megszoktam. mondjuk vezetéshez is napszemüveget használok, de a sisakom nem tolerálja..
legközelebb beépített szemüveges sisakom lesz, az a legtutibb, tükrös plexivel mert az annyira nem sötét, de legalább nem látnak be. utálom amikor a lámpánál méregetnek a suttyók a kocsiból, meg azt nézik mikor rajtolunk meg versenyzünk végre, és ha belátnak a plexin egyből megpróbálják felvenni a kontaktot, ha látják hogy rájuk nézek az csak olaj a tűzre... inkább ne lássanak semennyire és kapják be..városban amúgy éjjel sem gáz a plexi (persze csak ha betartjuk a kreszt ugye, a 140-nel a buszsávban elég messze van ettől), én rendszeresen éjjel járok haza és nem szokott gond lenni.
gond akkor van ha nagy a tempó, vagy kimegyek a városból.. volt már hogy kanyarban majdnem elcsúsztam mert kavicsos volt az út és nem láttam, ugyanezt láttam volna távolról is és akkor ki tudom kerülni.. kanyarban íven azért ez nehezebb dió.. ugyanez városban nagy tempónál, például egy olafoltot vagy nyomvályút nehéz kiszúrni, de azon meg normál nem állat sebességgel simán át lehet menni gond nélkül...utas: én senki mögé nem ülnék fel soha, nálam ez ilyen alapelv. nem azért mert félek, csak senkiben nem bízom meg annyira hogy rábízzam az életem. az asszony is csak mögém ül fel, de mivel ő félős, olyankor nyugdíjas a tempó, nem akarom hogy megutálja a motorozást.. viszont ismerek olyan csajokat akik kb. ostorral a kezükben ülnek fel hátra és kívánják a száguldást.. ők sosem vezettek még motort, és valószínű nem láttak még balesetet...
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Daywalker
addikt
válasz KoVee84 #12173 üzenetére
Kiló hatvannál már nekem is kopogtat, hogy lassabban
Én felülnék magam mögé...shiNIN: Szerintem ezek a csajok oda vannak ragasztva arra a zsebkendőnyi területre Bár az enyémen akkora szék van hátul, amilyen az újabb sportmotorokon elöl...
stifi: én nem vennék fel sötét plexiset éjszaka, de ez csak saját tapasztalat alapján mondom, más lehet, hogy jobban lát. Nagyon megszoktam a beépített, lehajtható cuccot. Nekem nem zörög, nem csapódik le véletlenül stb...pedig ez még nem is egy Shoei vagy Nolan...
Ha megint veszek bukót, csak beépített napszemüvegeset...a fényre sötétedő lesz a jó megoldás, de egyelőre nagyon lassan reagálnak a fényviszonyokra, tehát még kell neki egy pár év.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Djuree
félisten
a jó szellőzés a titka. akkor nem párásodik, ha van pinlock ha nincs. az enyémben sincs, mégsem párásodik. persze ha bezárom a szellőzőket akkor igen, de miért zárnám be? max ha ali (bocs ali, nem te ) bedobja az anthrax bombát
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
doc
nagyúr
VFR-talalkozo, Orfu:
ketrecbe zartuk a vadakat
-
Integra
titán
rokker motoros fiúk help, ki az előadó és mi a szám címe?
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
-
shiNIN
tag
Lehet, hogy városban jobb, bár attól függ, milyen a világítás, nekem Móron tegnap esőben még a víztiszta plexi is zavart, bár láttam azért vele. A sötét plexi az itteni szolid szerpentinfélén volt szürreális alkonyatkor.
Én se ülnék fel más mögé, Alvaro mögött is necces már, ha Cilin ülünk.
Magam mögé valszeg felülnék, de nem élvezném azt se.
Alvaro ült már mögöttem, bár legelső alkalommal igen gyorsan le is szállt. Pedig ő se tökegyenesen kezdte a kétszemélyes mókát Nem szeretek utast vinni s ez akkor se változna meg, ha gyakorolnám. Erről nem kis mértékben a motorom tehet.
Sőt, használhatjuk is egymás motorját, bár azokkal inkompatibilisek vagyunk (én még jogsi szinten is, de méretre se jó, nem is próbáltam még ki). -
Prof01
veterán
válasz Integra #12179 üzenetére
Ez a BMS (Blue Mountain State) c. sorozat főcímdala! Nagyon nagy!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
lujo10
aktív tag
válasz NINJA_V #12187 üzenetére
Ha egyszer lesz időm biztos végignézem
Az igazi buli szerintem élőben látni az egészet.Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
zsolt19900
őstag
suzuki gsf 600 bandit vs suzuki sv 650 esen mindkettő az idom nélküli változat, mennyiben másabb rajtuk a testtartás?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
nem lakik valamelyikőtök Hajdú-Bihar megyében?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Integra
titán
válasz NINJA_V #12194 üzenetére
mázlista
nekem attól függ, hogy addigra úgy alakulnak a dolgaim, hogy feltudok e mondani. illetve, hogy ha igen, akkor letudok e foglalni szobát. douglas-ban mondjuk elég nehéz lesz.. de igazából mindegy hol, de jó lenne a kikötőnél...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
shiNIN
tag
válasz zsolt19900 #12195 üzenetére
Már nem. Csak földjeim vannak ott.
-
.mf
veterán
Na nálam is megvolt az olajcsere meg egy kis motorozás is... 2-3 hete nem voltam... nemkicsit hiányzott.
Érezhetően őszül sajnos Nem csak a színesedő fák és hulló levelek, de amikor késő tavasszal-nyáron még bőven világos volt, most már egész sötét volt. S kicsit hűvös is.Visszafelé kanyarodtam fel M7-re, már eleve tempósan jövök, aztán észreveszem (már sötét volt), hogy hoppá, nem sokkal előttem a fekete kocsi tetején egy kikapcsolt kék lámpa van. Visszalassítottam hát a megengedettre és beálltam mögé.
Jön hátulról egy Volvo (kicsit fura, ált. a bömösök és ódik szoktak ilyet csinálni), már messziről villogtat (egy sportmotorra, lol. barom). Ilyenkor ált. hátrafordulnék, elmosolyodnék, húznék egy kövéret és nézném, ahogy a tükörben eltűnik. Most csak hátrafordultam, elmosolyodtam, kiindexeltem a szélső sávba, hogy hajrá, villogtatsd csak őt. Na azt már nem mered, mi? Miután elhagytuk a kéklámpást, azért annak rendje és módja szerint kétkával húztam el mellette, hogy azért még szép hogy ugye.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik