Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    No, van némi fejlemény.

    Én több bontót körbecsörögtem, sehol nem volt blokk CBF500-hoz.

    A szerelőm egy kontaktja talált, külföldről hozott, magyar papíros blokk. Indítási garancia van rá. Egyéb infót nem tudok róla. 250e Ft-ot kérnek számlával a blokkról. Beépítés mindenestül nagyjából 100e Ft, tehát 350-ből lehet egy talán jó blokkom. (Ugye semmi infó nincs róla)

    A felújítást teljesen elvetettem, több szerelővel beszéltem róla, legjobb esetben is 250k+, rosszabb esetben 4-500++ is lehet. Nincs széthúzva a blokk, nem tudjuk pontosan mi a baja.

    Vagy marad a bontóba tolás, mert így kb. senkinek nem fog kelleni.

    Én a blokk csere felé húzok, de sok választás nincs, az az egy blokk van össz-vissz. Kicsit sokallom az ismeretlen előéletű blokkért a 250-et, de ebayen is 200-350 körül mozog sajnos.

    Annyi reményem van, hogy elég megbízhatónak tartják ezt a blokkot, volt már belőle 300e km-es darab is, talán nem lesz olyan gatya a bontott.

    Felhívtam egy műszaki állomást, ők azt mondták hogy ha típusazonos, akkor számla kell teljes motorkóddal + egy pecsétes beépítési igazolás, hogy XY szerviz rakta bele a motort. Utána műszaki vizsga, aztán okmányiroda.

    Motor piaci értéke kb 8-900e, blokk nélkül eladva kb 150-200 max, szerintem.

    Ti beleugranátok a blokk cserében a helyemben? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák