Aktív témák
-
gamesoft
csendes tag
Valaki akinek sikerült flash-elni leirhatná nekem tömören, mit hogyan kell csinálni elejétöl a végéig. Mivel csinálta, melyik flash-t használta, stb. Meg a program nevét is és jó lenne egy link is ha nem a Radiocomm-al csinálta mert az FTp-ről csak azt tudtam leszedni.
Jó lenne ha a magyarositást is leirnátok, mert még egyiket sem csináltam, de biztos belejövök.
Apropó, ha nem sikerül Flashelni akkor löttek neki és vihetem szervizbe, vagy lehet még próbálkozni?
PST-vel nem lehet flashelni???
Mert ha rákapcsolom a mobilt, akkor átvált egy fekete fehér módba, és kiirja a Flash verzióját, meg hogy gyenge az aksi,mert tényleg gyenge. De ha beadom az új flasht, azt beolvassa, és rá is tenné, csak még nem próbáltam ki.
Hm???
Köszike!"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
-=Jam=-
őstag
válasz gamesoft #1552 üzenetére
PST-vel kell flashelni, pont úgy ahogy leírtad
Az a fekete fehér kép a bootloader képernyő.
Ha nem sikerülni a flashelés, akkor sincs nagy tragédia, mert a bootloadert be lehet hívni, akkor is, és újra lehet flashelni.
szerk:
Bővebben: link
Itt van leírva hogyan kell. Sok sikert.
[Szerkesztve] -
Back'man
tag
Én sem tudom beállítani a smart gombot. Akkor a jó file fenn van ftpn ami átírja a T-Mobile h-t?
-
Back'man
tag
ááánem sikerül át van írva és még mindig T-Mobilt ír ki.
-
Back'man
tag
Tudtok valami progit amivel ilyen 3gpvé lehet alakítani a videokat? Mit tud még lejátszani a telo?
-
Back'man
tag
Nézem! Köszi!
-
Back'man
tag
Nem nyit meg se avit se mpg-t, mpegt sajna de biztos jó lesz vmire.
-
Back'man
tag
ááá tök hülye vagyok vissza az egész jó a progi! A képeken van hogy kell beállítani!! Fasza! kösz!
-
-=Jam=-
őstag
még esetleg annyi ötletem van, hogy a képeket nézve s5vi-nak is a 0032_001 seem úgy van szerkesztve, hogy a dátumot jelenítse meg a második sorba.
Bár nem tudom ennek mennyi köze lehet a dologhoz, de ha neked ott nem a dátum van, akkor egy próbát megér, hogy a 0032_001 seemet átállítod úgy. -
Back'man
tag
Hogylehet a felbontást csökkenteni? Egyáltalán lehet?
-
Ck.
addikt
Nah üdv mindenkinek, visszatértem!
Én is összehoztam hogy a saját nevemet írja ki a telcsó, de mivel én vodás vagyok, így 2 sorba jeleníti meg: a felső sor: Vodafone HU, az alsó sor pedig, hogy vodafone, mint globális hálózat. Nos a Vodafone HU helyére a nevem került, de a globális vodafone kiiírás ott maradt. Ezt hogyan lehetne még eltüntetni? -
Back'man
tag
Nekem annyit ír ki hálózat keresésnél hogy: h-30, h-01, h-70
-
Back'man
tag
Nem!
-
Back'man
tag
Nem nekem írtad?
-
Back'man
tag
Nem írhattam el semmit. Csak a T-Mobile h-t írtam át.
-
Back'man
tag
Lehet de már nem is találom a teloban. Majd holnap nézegetem. Kösz.
-
s5vi
tag
válasz kszabber #1551 üzenetére
Kszabber, a howardon olvastam:
After reading almost everything about the 95R flash and the the leaked flex. I've finally flashed and flexed my phone.
It's great to have the USB function but the transfer seems slow. I also noticed that I couldn't configure my smart key. Luckily I had my old mma_ucp & mma_dcp files from 34R so I transfered these to the phone and I could configure the smart key. But when I did that my USB function was gone and replaced by sync. Then I edited the mma_ucp en & mma_dcp files by replacing sync with UsbSetting and there it was, USB function was back again.
It's great to have almost 7MB of free space. You can even have almost 8MB when you delete all the locked tones. But when I did that I couldn't get into ring details not even after a master clear/reset. Still finding a way to savely delete those tones.
When the display turns to standby it's also better that the time is in a bigger font. I dont really notice any speed difference In the menu's also when somebody is calling and you have a picture ID and mp3 ringtone and event lights turned on than it's still slow when the picture Id pops up. -
n3ur0
csendes tag
Heó! Az lenne a kerdesem hogy hogyan tudok Témákat feltolteni a telcsire?Milyen programmal? és azon belül hogy? Köszönöm !
AMD A64 3200+ Zalman CNPS7000B-AlCu, ASUS A8N SLI DELUXE, 1024/400 Kingmax, Sparkle 7600 GT @ 600/1580
-
gamesoft
csendes tag
Nekem 9,6-al húzott az FTP-ről, de a net lassú volt mint a csiga, aztán el is szállt minden pár percen belül.
Ez a hülye hállózat mióta a nagy vihar volt a szolgáltató folyton próbálgat, egyszer megy, egyszer nem, egyszer meg lassú, mindjárt felhivok valakit és lecseszem, hogy nem igaz hogy még nemtudták megcsinálni.
Hogy az a!!! 76%-nál lőtték ki a netet, még két percet vártak volna és lejön a PST.
Egyébként enged a smart gomb hidegen hagy, mert olyan helyen van, hogy soha nem használtam semmire, de beállitva be van, aszem a naptárra.
Na, ma vagy holnap, de legkésöbb holnapután én is Flash-elek, aztán megirom mi történt.
De előtte lementek mindent a mobiról. Biztos ami biztos!
A hülye net, hogy még mindig nem megy.
Na most beindult, lassan lassan.
Ez a net szórakozik velem, nem megy vagy fél órát, de amint le-ping-elem rögtön beindul."A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
kszabber
tag
Nalam mukodik a szolgaltato nevenek az atirasa.
Koszonet erte s5vi-nek
[Szerkesztve] -
s5vi
tag
válasz -=Jam=- #1588 üzenetére
hali Jam,
a telkönyv problémámra azt irták a howardon amit te (master reset)
Mi minden veszik el,és hogyan irom vissza?
Flash után a kamera menu lehet h télleg változott, ha rákattintok bekapcsol, de a régi sw-nél is ha rámentem balra gomb és bekapcsolt (ennyi a változás????)
Én azt hittem a camera képernyőn (ahol a zoom ,fényerő van) tudom bekapcsolni. -
gamesoft
csendes tag
Azt hogy lehetne megoldani, hogy a képeknél a képek teljes képernyőn jöjjenek ki, mint a háttérben?
Lehet egyáltalán?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
gamesoft
csendes tag
Ja, ha pl.: Lenne egy 96R soft, és a 95R magyar nyelv, azt a kettőt össze lehet hozni? Már csak mert a jövőbe tekintek.
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
Frederic
tag
Na az sajna nem fog menni Ugyanis a második vodafone feliratot nem a teló adja, hanem a SIM kártyán van tárolva. Tehát ahhoz, hogy azt el tudd tüntetni a SIMben kellene türkálni. Na ez azért nem olyan egyszerű dolog. Sőt kifejezetten lehetetlne otthoni körülmények között. Sajna a ''vodafone'' felirat marad.
Ne egyél mosatlan gyümölcslevet! Főleg ha nem tudsz fára mászni!
-
gamesoft
csendes tag
Mégegy amatőr kérdés, de ez még eddig nemvolt:
Mostmár, ha megvan a magyar nyelvű flash is, most flashelésnél felülirhatom a nyelvet, vagy most sem szabad?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
gamesoft
csendes tag
Közben szétnéztem a neten, orosz, szlovák, és kinai oldalakat böngészve, és sajnos nem találtam semmit.
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
-
-=Jam=-
őstag
Sajnos azt nem tudom, hogy master resetnél mik vesznek kárba, mert még nem volt olyan hibám, amiért ezt kellett volna használnom. A Vaku valóban csak ennyit változott. A régi szoftban ha a vakura mentél, akkor bejött egy menü, hogy ki vagy be, most ha rámész egyből bekapcsol, de ha a régin a bal gomb elég volt, akkor valóban semmit nem ér az újdonság
-
gamesoft
csendes tag
Thanks! Danke! Köszke! Dakujem! Dakuju!
Na mentem mára.Jó csevegést!
Aztán jövöhéten reméllem már új flash-el jövök."A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest