Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz DigitXT #47387 üzenetére

    70-80km/óra a vége, de azt nem szereti, és ha ott egy kis úthibát eltalálok... Khm... Ha nem is perec, de akkora ütést kap, hogy csak na... (Az előző felnim ~1 évet bír ki).

    Teljesen más egy nagyobb gépen a sebesség. De az Aerox annyival nem nagyobb, hogy kényelmes legyen.

    Meg azt nem értem, hogy 2-3km/h különbség lehet a kettő közt (óra szerint).
    Miért is számít annyira? Végig nyélen akarja használni? Akkor szétb@szódik, és okos volt. Túl sok a zsebpénze. Ha meg nem, akkor miért számít? 50-60km/h-t bármelyik 2T tudja tartani, ahhoz még elég a fék/futómű is.

    Ahhoz meg hogy elmondhassa az ember, hogy húú hallod így meg úgy megy... Ahhoz tuning kell, egyen 10 litert, legyen 2 millában. Nem bántásnak szánom, de én, mint félig-meddig kis motoros nem értem.

    Másik példa: Honda NSR125R 1 fővel 140 a vége. Haver megvette 16 évesen (itt is a legerősebb kellett, ami vissza van papírozva 11kw-ra). Elkentem neki a száját (jogsi nélkül) faluban. 120-nál elrepültem. Szerencsémre egyenesen érkeztem meg, nem lett perec. De elgondolkodtatott. Tulaj haver jött mögöttem 50-essel, és mondta, hogy vagy 5 centit elemelkedtek a kerekek. Ezért mondom, amit mondok. És csak egy sz.r út, ami a kocsit is megdobja... Ja és 16-os kerék van rajta, ha jól emlékszem... "Tempóra" kitalálva.

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák