- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
válasz runner 125 #46050 üzenetére
Megtörtént, Azért gondolkozom bontón mert jó lenne minél előbb elvinni, csak a helyet foglalja a pénz meg mindig jól jön.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #46043 üzenetére
5 év, ~20000 km (Bp) után mondhatom, hogy találkoztam bunkókkal is?
1év 5000km, és nem is egy bunkó volt már. Igaz, a SMKP adja alájuk a lovat.Barell: Ennyiért nem fogja bontásra megvenni senki. Tapasztalat: max 20k, egy bontott gépért.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
csongi
veterán
Általánosan mennyi a távolság a kuplung pofa és a harang között egy 150-es vasnál?
Most úgy saccolom, hogy 3-4mm lehet, de levenni még nem tudtam, 9bárral nem veszi le a légkulcs, az iszonyat profi szerelő úgy ráhúzta. -
urbi73
senior tag
Ilyen szigor lenne itthon , [link] akkor a robogók 90 % kihullana a forgalomból .
-
-
Rico45
őstag
válasz runner 125 #46050 üzenetére
Szia!
Légszűrő betétet milyent vegyek? Simát? Vagy érdemes Malossi márkát+Légszűrőolajat?
Választ köszi előre is!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Rico45
őstag
-
Revenge
tag
válasz urbi73 #46056 üzenetére
Amit 7perc 30nál megy Kicsit tuning a robogó.
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
szmissz
senior tag
válasz longwild #46065 üzenetére
Én is minden nap arra járok, csak a Szerémi/Hengermalomnál fordulok.
Azért vettem a robogót is, mert a villamos felújítás miatt a bejárás rémálommá vált kocsival. Ma reggel is kilométeres sorok között jöttem és már előre gyomoridegem van, hogy valamikor tuti kocsival kell jönnöm időjárás, vagy egyéb miatt.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Szervíz ár tapasztalatra lennék kíváncsi.
Malaguti F12, első-hátsó gumicsere, (gumikat vittem) első telo olajcsere+szimering.
16K
Érezzem magam átverve? -
DigitXT
nagyúr
válasz longwild #46072 üzenetére
Illő nem illő, sajna siettem: az egy dolog, hogy aztán este elmentem egy karikára,
de előtte volt még egy határidős elintézni valóm - ahova percre pontosan érkeztem.Majd legközelebb ütközünk... Nem szó szerint, remélem. Ma reggel valami állat
úgy ment el mellettem a Hegyalján, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Az a baj ezzel
a sebességkülönbséggel, hogy a "semmiből" érkezik, s ha nem állandóan a tükröt
lesed, abszolút nem számítasz rá. Meg ha lesed is! Akkor sem biztos, hogy látod,
mert a motoros baromi könnyen elveszik a holttérben. Mindegy, többet nem láttam,
de megfordult a fejemben, ha még egy picit húzódok balra, ez pont telibevert volna.
És nem volt hangos sem, csak amikor közvetlen megelőzött, persze sávon belül. -
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy robogó csere előtt állok, az lenne a kérdésem, hogy Malaguti Centro-ról milyen véleménnyel vagytok? Ahogy néztem minarelli blokkos, tehát motorhoz alkatrész van bőven, úgy tudom az egy elég elterjedt motor. Ez lenne amúgy a konkrét kiszemelt példány [link] Lehet kicsit drága, de képek alapján eléggé rendben van És igen van egy ilyen perverzióm, hogy a nagy kerekű városi robogók tetszenek. -
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Nos az alany egy Suzuki Adress v100 robogó '97-'99 100-as vagy nem még nem bontottam szét a blokkot akkor majd megtudom!
Nemrég került hozzám kb a 1éve, de abból ősszel/télen nem ment! Azt már tudom, hogy a szimeringet cserélni kell mert deklinél találtam olajat!
Kicsit gyengécske 55-60 a vége és a kezdetekben ez nem volt így (?!) Ez mitől lehet? Karbi frissen tisztítva, motorhoz még nem nyúltam 8-10 ezer van benne! Új variátor-szíjat kapott viszont görgőket is kellene cserélnem!Nos az a kérdésem, hogy ez fakadhat a görgőkopásból és a szimering hibájából? (veszt e nyomást a szimeringnél?)
Valamint kicsit sokat is fogyaszt hiszen mostanság 3.2-3.5 litereket bakolok bele pedig eddig 3 alatt volt!
Szóval ez kicsit kevéske ha 100 és ha 50es is (szerintem)!!
Köszönöm!! Tisztelet! Béke!
Mikiu.i: Olajcsere a 2 ütemnek szükséges vagy ez az abszolút baromság kategória amit kérdezek ? )
[ Szerkesztve ]
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
letepem
aktív tag
válasz szimpláncsak #46076 üzenetére
Nagyon drága ahhoz képest szerintem múltkor láttam a pöpec suzuki 100ast 65ért igaz 99-es volt, de brutál, hogy milyen szinten fel volt újítva+ elvileg generált is kapott a moci
-
huszi.gyb
senior tag
válasz csongi #46082 üzenetére
Pontosítanék.
Kell olajcsere 2T-nél is.
A meghajtás olaját sokan elfelejtik cserélni, pedig azt 2T-nél és 4T-nél is kell.
Viszont a motorolajat nem lehet 2T-nél cserélni, hisz' elégeti a benzinnel együtt, azt után kell tölteni. (Remélem nem erre vonatkozott a kérdés, ha mégis, kicsit nézz utána )szerk.: Bocs Csongi, nem neked akartam írni, hanem arra amire te válaszoltál
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
-
runner 125
nagyúr
válasz letepem #46084 üzenetére
Háát ez attól függ, h milyen nap van. Páros napokon általában a gumit, páratlanokon a kerékcsapágyakat keni, de ez attól is függ milyen színű a robogód.
A leírtak feketékre vonatkoznak, a tiéd milyen?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz runner 125 #46086 üzenetére
Olyan izé vagy....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Rico45
őstag
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #46086 üzenetére
Ezüst színűm van, de négyütemű. Arra gondoltam hogy kétütemű olajat öntök bele, mert így fele annyit dolgozna mint a kétütemű motorban (hiszen ez négyütemű), így biztosan tovább bírná csere nélkül. Szerinted simán duplázható a csereperiódus?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #37526 üzenetére
Csak egy adalék (lassan őrölnek azok a malmok!): most a kolléga jogsiját akarják
elvenni, mert a banya sztoriját hitték el, hogy "eléugrott" a motoros, sőt: szerintük
(szabálysértési hatóság!) az teljesen rendben van, hogy ilyenkor nem ám fékezne,
hanem inkább a padkára ráhajtva is, de folytatja az előzést, fellökve a motorost.Agyrém.
-
Tothgera30
Ármester
-
beci
őstag
Sziasztok.
Adott egy bejáratós,léghűtéses motor.
Hosszabb távon mennyit lehet belehajtani egyhuzamban,egészséges keretek közt?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz Tothgera30 #46091 üzenetére
Jó a cím.
-
horvathkrisz
addikt
válasz Tothgera30 #46096 üzenetére
Hat, elore sajnalom aki ezt megveszi...
-
letepem
aktív tag
Sajnálom, hogy még nem volt dolgom robogóval, bár már sok mindent csináltam, de ez nekem szűz terep volt!
Előre is köszönöm azokat a segítő hozzászólásokat amit az előbbi kommentekben kaptam, hát jól kitörölhettem vele a se**em! Köszönöm! Hidd elrunner, hogyha neked lenne problémád nem a gúnyos kijelentéssel kezdeném!
Jelentem megoldottam új szimering, új görgőkészlet is helyére került és javult a gyorsulás és a végsebesség is. Igaz a gyújtás oldalon magamnak kellett lehúzót készítenem, de ott is cseréltem, hiszem szimeringet párban cserélünk! Sőt még a kuplungon is finomítottam pöppet!Szóval köszönöm nagy motorosok! Szívesen fogok még idelátogatni, ha problémám van! .... Ja, nem
Köszi még egyszer,
Miki[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz letepem #46098 üzenetére
Ne vedd mar ennyire sertesnek, ez csak szekallas volt. Mi bajod amugy, epp menstrualsz?
En is kerdeztem mar itt oltari baromsagokat, de elhiheted nekem, ez azon keves topikok egyike, ahol igenis nagyon segitokesz es intelligens emberek vannak...Szerk.: off
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest