- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #38504 üzenetére
Én meg nem iszok, ha vezetek, szóval "összeröffenésen" max. energiaital.
Persze egy több napos, ottalvós motoros találkozón biztos belefér az ivászat.
Tényleg, nem akarunk gurulni egyet a 4Road örömére? Meghallgathatnád...Egyébként nekem is van egy "hasonló" mondásom... Mégpedig a szabadság
eltöltésével kapcsolatban: "Mindenütt jó, de legjobb nem dolgozni!"[ Szerkesztve ]
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #38505 üzenetére
Ok, gurulhatunk. Én Tact-ra váltottam, legalább megszakérthetnéd Van vele 1-2 zavaró gondom, amire te tuti rávágod mi a nyűg . És még nem láttad
Egyébként egy szóval se mondtam, hogy miután ittam vezetek. Én se szoktam. Viszont az más, hogy motoros találkozón iszok, mert 5km-re lakunk, anyámra rá szoktunk csörögni, és feljön értünk kocsival Vagy a szomszéd visz haza
(#38506) Rico45: Egy citromosat szívesen letolnék, tudom, nem sör, de szomj oltásra tökéletes
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
-
korpicschess
veterán
Megjött a karbon fólia.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
huszi.gyb
senior tag
válasz canniball #38511 üzenetére
Az lehet, ezért írtam, hogy az nem sör. Viszont klímás teremben van 28-29 fok, nem hagyják jobban lehűteni... Szóval most a sima sör nálam már nem nyerő, az nem viszi el a szomjam... Jelenleg Őszibarackos Cappy és citromos szóda van terítéken (persze felváltva)
www.dongosofor.hu
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek Aprilia SR-nél, a ditech és a sima karbis(mina) vízhűtésrendszere megegyezik? Hűtő, tartály, csövek? -
félisten
válasz canniball #38511 üzenetére
meggy,körte,gapefruit,citrom kizárólag. A simát nem tudom meginni.
Most majdnem elgázoltak. 50el mentem,index balra,kihúzódás,láttam h jön a bmw,de indexelek meg messze van. Hát ő nem látta az indexem! Megálltam h mivan,de villogott. Fene nagy meleg.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ma el akartam menni motorozni, de nagyon nem akart összejönni. Először volt egy megérzésem, hogy valamelyik index tuti nem jó, ezért megállok megnézni. Így is volt, a bal hátsó nem ment. Hazamentem, szétszedtem és összeraktam, amitől megjavult. Második próbálkozásra már nem 50 méterig jutottam, hanem 1000-ig, ugyanis egy pirosnál azt vettem észre, hogy a jobb visszapillantó elfordult. Na mondom király, mehettem fel a járdára megcsinálni. Ezek után azt hittem nyugodtan folytathatom utamat, de arra lettem figyelmes, hogy sz@rabb lett a motor hangja, és magas fordulaton alig húz, miközben a kuplunglamella csere előtt pont azon a fordulatszám-intervallumon húzott jól. Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább hagyom a rákba az egészet mára.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
DigitXT
nagyúr
Okosan mentem ma a KELO-ba. Zárva voltak.
Írják a honlapon, de csak most néztem meg, LOL. -
golyani
őstag
válasz golyani #38018 üzenetére
nah 23875-nél, azaz 244km-re tankoltam ma 5,92L-t. ha erre rászámolok a sebesség alapján 10% csalást akkor az 219,6km. így kapok 2,695L/100km-es fogyasztást. város vidék vegyesen sokszor padlózva.
és most látom, hogy a múltkor elírtam az nem 26310 hanem 23631 .[ Szerkesztve ]
-
wolfnet
tag
válasz Oppenheimer #38518 üzenetére
Nem a ti napotok... remélem megjavul a járgány!
Privátban érdeklődj! :)
-
Rico45
őstag
válasz Oppenheimer #38518 üzenetére
Ezek a jelek figyelmeztettek hogy nem kéne menned gurulni :-D
Lehet valami rossz történt volna. Ki tudja :-)Én hiszek az ilyesmibe! .-)Bár nem vok babonás!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
félisten
holnap dél előtt valamivel rutin óra. Jó lesz a napon!
-
rjg
őstag
válasz canniball #38454 üzenetére
Köszönöm, lehet, hogy megnézem élőben. Nekem sajnos pont a városba, Pesten való rohangászásra kell, így csak az izzadás mennyisége kérdéses.
(#38463) SirKero
Tavaly egy Roleff Bern-t vettem, ami tavaszra, őszre jó. Amit linkeltél az jó lett volna helyette, de most csak a kánikulára keresek alternatívát, persze lehet, hogy 20 ezer forint alatti kategóriában ilyen nincs.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Mawyx
őstag
A hálós protektoringek nem ajánlottak? Váll-, könyök-,gerinc,stbprotektor. Nyárra jónak tűnik amikor a cordura meleg.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
sifu91
aktív tag
Egyik jó cimborám, használtruha kereskedéssel foglalkozik. A minap szólt, hogy nem érdekelne-e egy jó kis bőrdzseki. Mondom persze, megnézem. Mikor bemegyek látom, egy Akito full protektoros, versenykockás, bőrdzseki. 4000 lett volna, de felajánlotta 3000-ft, ba, kérdezte jó lesz? Naná, igaz 50-es robogón kicsit idétlen, egy ilyen dzseki, de ha lesz nagyobb még jól jön. Jah ezt csak úgy írtam, ha már most erről van szó.
Ad astra per aspera.
-
Rico45
őstag
-
félisten
Egy nehéz reggel! Mert nem elsőre indult. Miért? Mert az egész nap zárt, nap sütötte garázsból toltam ki. Még az ülés is meleg volt, szegény macska is itt aludt. Ált kihozom 4-kor és 5-re lehűl, de ma nem volt idő.
A kakas gyári tartozék.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
wolfnet
tag
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #38509 üzenetére
Valósban is ment az 60 fölött. Amúgy nem fogod elhinni,
de szerintem megint elengedte magát a hegesztés. Reggel
raktam fel, este meg azt nézem, hogy a cső mozog... A dob
és a konzol most rendben van, direkt néztem (nem feszült).
Most vagy szarul hegesztették a csövet, vagy nem tudom...Azért jó volt kanyarogni egyet. A szüleimhez be se kellett
csöngetni, úgy hörgött-morgott, durrogott a Babetta. Bár
akkor már sejtettem, hogy sok lesz az a durrogás: kifúj stb.Szerk: reggel szétkapom megint, aztán max. sírvaröhögök.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megfogtak a piszkok. Épp nézelődtem 40el. Na de a mögöttem lévő? Se papír semmi. Uram akkor szálljon le a smkp-ról. Aprilia leonardo.
Ma pöccre. http://data.hu/get/6808685/07._hang.mp4
-
balazs1011
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok.
Piaggio beverly 500-hoz 1db kulcsot kaptam ami immobilizeres.
Hol tudnék még kulcsot szerezni hozzá?
Kódkártya nincs hozzá ,hogy esetleg rendelni lehessen másikat.
Mi ilyenkor a teendő,azon kívűl hogy nagyon vigyázzak az eredetire?Válaszaitokat és a segítséget előre is köszönöm.
Balázs.
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
kcsa
veterán
válasz balazs1011 #38543 üzenetére
Márkakereskedés. Pl. ami a Lurdy mellett van, de hogy nem lesz olcsó, az fix
szervízkulcs sincs? (nem tudom jár-e hozzá egyáltalán...)Más: brutális volt ez a robbanás a Tímár utcában, pedig csak a végeredményét láttam...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
huszi.gyb
senior tag
-
Rico45
őstag
Sziasztok!Ma jönnek meg a fékbetétek! Cserénél kell valamit extrát csinálni?vagy csak régi kivesz új berak?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #38546 üzenetére
Szerintem egész jól ment, 50-es létére. Majd legközelebb cserélünk.
Amúgy halleluja: kivételesen nem tört el a 4Road (50 km után), csak picit
lelazultak a csavarok! Megigazítottam a motyót, ellenőriztem (nem feszül),
aztán betéptem (a csavarokat). Egyelőre jó. Kopp-kopp-kopp... Tartson ki!"Paraszt ABS" nekem is befigyelt reggel a zebránál: szerencsére a rövidke
csúszás után sikerült az első fékre átterhelni, szépen/pontosan megállni...
Gyalogosok mondjuk kicsit "gyanakodva" néztek rám, de hát ez van...Várjál-várjál-várjál: nem írtad, hogy hogy tetszett a hang! Csak az igazat!
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
OFF, de marhajó. (Két kerék van benne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest