- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
válasz s.donat #3636 üzenetére
Szia!
En is ezert szabtam at a Tarantulat ... ezekrol is keringnek a neten kepek ... de leginkabb csak a szakszerutlen bekotes miatt.
230v oldalon vedekezel ami nagyon jo dolog, foleg az erintesvedelem miatt fontos.
De ha jol tudom ... es nyugodtan javitsatok ki .... a tuzek mar a 24/12V -os egyenaramu resz szokta okozni.
Anet gepet nem ismerem, de en a bekoteseket ellenoriznem, a nagy fogyasztokat. (betap, hotbed, hotend futese)
Panel oldalon ervegzaro huvely, es ahol lehet ott szemes kontakt. Nezd meg hogy jol le legyenek huzva a csavarok.
Ahogy a kollega irta kulso mosfet-el tudod csokkenteni a terhelest a panelon. Par dollar az Alin. Nekem csak a hotbed van kulso MOSFET-en de van aki a futobetetet is rakoti egy masodik aramkorre.Kicsit fentebb van 1 kepem ... ott latszik a "kis" hotbed is laza 10A aramot vesz fel a felfuteshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest