Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ma reggel mondottam vissza egy HD3850 megrendelését, és egy HD4670-at rendeltem helyette öcsém gépébe. Ahogy megláttam a PH! friss tesztjét, nem volt dilemma. A kari jóval kevesebbet fogyaszt, és kevésbé melegszik. Már ezért is jobban megérte. nem beszélve arról, hogy úgy tűnik, az új jövevény lekörözte a régi vetélytársát. 18K-ót megért, és ráadásul úgy látom nem is ref. hűtős.
Ez nem OFF akart lenni, csak a két kari közötti választásban én személy szerint erre voksolok.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Érdemes 1GB-al szerelt vga-t venni,vagy az csak parasztvakításnak jó?Átlagos felbontásra gondolok 1280x1024
-
tzsolesz
nagyúr
vagy az csak parasztvakításnak jó?
A kérdésed meg is válaszoltad.
Nem csak a felbontáson múlik, hogy érdemes-e 1Gb-al szerelt VGA-t venni vagy sem, hanem a videókari teljesítményén is.
Például szerintem egy HD4850-ből sem éri meg 1Gb-os verziót venni, mivel állítólag a radeonok-nál nem olyan vészes, ha kifogy a memóriából. NV-nél talán valamivel észrevehetőbb ha ez történik. -
FDToth
tag
Ugyanahhoz a géphez analógon csatlakoztatok egy FS tft monitort, beteszem a DVD-t, lejátssza teljes képernyőn (felbontás itt 1024x768).
Utána leválasztom az FS monitort, DVI-vel összekötöm az új Samsung-ot (felbontás ekkor 1680x1050), nem működik a teljes képernyő DVD-knél. Átállítom itt is 1024x768-ra, de így sem, csak egy lila téglalap látszódik. -
ToBeY
nagyúr
Ide írom mert talán itt több hozzáértőbb ember van.
Azt szeretném kérdezni hogy egy primecooler vgahg1-cu [link]
le tud-e hűteni egy Radeon 4850?
Mert láttam VF-900-al szerelt 4850-et is Vagy a VF-900 ennyivel jobb lenne mint VF-700 és hasonlók?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha esetleg még nem döntöttél, ezt is nézd meg: HIS HD4850IceQ4. Nekem ilyen van, bátran merem ajánlani. A hűtése nagyon jó. Idle, load. Magától szabályozza a ventit, láthatod, hogy alapon szinte alig pörög a venti, és teljes terhelésen sem vészes. Riva Tunerrel 100%-ra rakva viszont már süvít, de ekkora sebesség úgysem kell, mert GPU CapsViewer izzasztja meg legjobban a karikat és ott is csak 63%-ra ment fel. Nagyon jól tuningolható, nekem ennyire sikerült, bár ez csak 3DMark06 alatt ment le, GPUCV-ben ezt tuti nem bírná! Szóval szerintem érdemes elgondolkozni rajta!
-
balogtibi
csendes tag
Üdv,
Szerintetek egy ASUS 8800 GTX-et érdemes lecserélni egy HD 4870 X2-re?
Pls privit irjatok, ne a hirdeteshez. Thx.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz balogtibi #17711 üzenetére
Érdekes kérdés az biztos.
Töltsd ki a cuccok részt az adataidnál.
Milyen prockóval hajtod most a 8800GTX-et?
A 4870X2 nem kicsit gyorsabb a GTX-nél, sőtt ma a legerősebb videókari amit lehet kapni. De nem mindegy hogy milyen környezetbe építed be. Megfog nőni a fogysztás is, és lehet hogy tápot, és procit is cserélned kell.De az egész attól is függ, hogy milyen felbontásban szeretnél játszani. Én úgy gondolom, hogy ma 1680-ban majdnem mindenre elég egy 8800GTX.
[ Szerkesztve ]
-
balogtibi
csendes tag
Módosítottam
Pls privit irjatok, ne a hirdeteshez. Thx.
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Az biztos, hogy 4870-et szeretnék, kérdésem csak az, hogy:
Gainward ( sima / gs ) / sapphire ( sima / toxic )?
A gyártók között van e érdemi különbség, vagy csak a hűtés?Megj.:
Gainwardból elvileg a GS jobb mint a sima, de mégis olcsóbb a GS. Miért?
GAINWARD 9580-BLISS HD4870 512MB GDDR5 PCIE 57.822 Ft
GAINWARD 9399-BLISS HD4870 512MB GDDR5 PCIE 58.870 Ft
forrás: ipon -
Geri Bátyó
addikt
Lényegi különbség nincs a gyártók között (ámbár léteznek gagyi gyártók is).
A GS valószínűleg azért olcsóbb, mert frissebb beszerzésből származik. Nyugodtan megveheted (én arra szavazok)."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Egy 3Ghz-3.2Ghz-en járatott AMD X2(5400,5400BE,5600->a lehetőségek) megfelelő lesz egy 4830 mellé?Tápegységből pedig van egy 350 W-os,de a nevét nem tudom.Jó lenne,ha azt nem, kéne cserélni.OnePlus 12 16/512
-
Shono
aktív tag
válasz Geri Bátyó #17715 üzenetére
Na ők is rájöttek, hogy geb@sz van. A picsáb@ én meg csak most értem haza.
Délben még ennyibe került: 57.822 Ft
most meg: 62.483 FtEzt elb@sztam....
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!!
Milyen videókártyát ajánlotok, ami jó és 20-25 körül meg tudnám használtan venni?
Valamint ez a kártya jó?:
MSI GF 9600GT OC 512MB 256bit DDR3 PCI-E N9600GT-T2D512-OC 21.990-ért????Köszönöm
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Neoteric
addikt
-
Tomate
veterán
válasz Sziszifeca #17727 üzenetére
Vagy várd meg a 4830-at. Annyi lesz kb amennyit szánsz rá és újonnan megkapod. PH-s tesztben a 9600-nemsokkal veri csak el a 4670-et. Nézd meg!
-
Sziszifeca
őstag
Köszi srácok, de most melyik a jobb:
NVIDIA vagy ATI ???
Valamint mikor jön az új kártya (4830)?
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Tomate
veterán
válasz Sziszifeca #17730 üzenetére
Ati jelen pillanat. 4830-nak valamikor most kell jönnie a hónap elején és ott fogja hagyni a 9600GT-t!
-
Neoteric
addikt
válasz Sziszifeca #17732 üzenetére
nemtom pontosan milyen árban lesz, valszeg a 96gt körül h konkurencia legyen neki.
ezeknek egy minőségi 400as táp bőven jó. pl fsp
PSN: ne0teric_sAN
-
Terentius
őstag
Inkább a 9800 GT árának környékén lesz a 4830!Ugyanis ez annak az ellenfele.
OnePlus 12 16/512
-
Embi
csendes tag
hello mindenkinek !! sűrgős lenne !!:
meghalt a vga-m garancia van... ki akarom cserélni egy újabbra ... a halott kártya akkori vagy mostani árábol tudok gazdálkodni ?? mert az anno 40e volt ... a kártyát még most is lehet kapni 16e-értfontos !!!!!!!!!
előre is kösz -
Embi
csendes tag
hello mindenkinek !! sűrgős lenne !!:
meghalt a vga-m garancia van... ki akarom cserélni egy újabbra ... a halott kártya akkori vagy mostani árábol tudok gazdálkodni ?? mert az anno 40e volt ... a kártyát még most is lehet kapni 16e-értfontos !!!!!!!!!
előre is kösz -
E-Maxx
tag
Hello!
Max 70-80 között mire érdemes lecserélni egy 8800ultrát?Vevőm egyenlőre úgy néz ki megvan rá, de ha nem éri meg nem cserélek.
Egy biztos, sli, cf megoldást nem szeretnék.
Jah igen, full hd felbontásban szeretnék játszani, és lehetőleg minél jobb beállításokon.[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Ruban
tag
Egyt gyors kerdesem lenne .. sajnos mobil videokartyak koreben nem vagyok tul jartas de egy ATI Mobility Radeon HD 3470 - 256 MB videokartyaval szerelt laptoptol mit lehet elvarni .. tudom hulye kerdes de nem eppen az uj jatekok futtatasahoz kellene de gatyi kartyaval laptopot sem akarok venni... egy HD 2600XT-hez kepest. Ha esetleg van valami osszehasonlito teszt az is jo lenne.. nem talaltam .. eg ylink a laptoprol...
http://www.equanet.com/catalogue/item/SONB0272....
-
E-Maxx
tag
válasz tzsolesz #17745 üzenetére
70-80-at írtam árnak, gondolom a 80+6-ra gondolt, de végülis 88 még éppenhogy lélektani 90 alatt van nálam.
Hűtése milyen?Hang, melegedés, stb...?
Tuning semmiképpen nem játszik, az nem érdekel.
De ha gyári hűtő hangos, vagy nem jó, akkor mit lehet ráapplikálni?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
roPHka
senior tag
Valaki tudna nekem olyan PCI-os kártyát mondani, ami megfelelne az alábbi követelménynek?
Támogatja a widescreen felbontásokat (1400x900, 1680x1050, stb.). Röviden ennyi.
Erre egy Radeon 7000 64MB-os kártya megfelelő lenne?
Valaki hozzáértő válaszát várom, ugyanis én hiába próbáltam utánaböngészni, semmi érdemlegeset nem sikerült még kiderítenem ezügyben, ezen kívül:
Felbontás Hz
640x480 200
800x600 200
1024x768 200
1152x864 160
1280x1024 120
1600x1200 100
1920x1080 90
1920x1200 90
1920x1440 75
2048x1536 60
Mindezt leszámítva képes lehet a fenti felbontás támogatására, vagy felejtős?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest