Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Egy haveromnak kellene segitseg
A konfigjahoz kellene ajanlani egy passziv hutesu VGA-t 30-40ezer Ft-os arban
CPU: Core 2 Duo E8400
Alaplap: Gigabyte Ga-N73PVM-S2H
RAM: 1DB 2GB Kingmax 800MHz
HDD: Samsung 320GB Sata II 16mb chace
VGA: --- (egyenlőre alaplapi ami egy Geforce 7100)
DVDRW: Pioneer 215D Sata
Ház: Gigabyete GZ-M1 mATX fekete
Táp: Deer ATX450WA haz eddig eleg csendes, ezert fontos a pasziv vga, jatszani termeszetesen szeretne vele
Feltehetoleg csak nVidia johet szamitasba
Segitsegeket elore is koszonom.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Tomate
veterán
válasz Csiborbogár #17512 üzenetére
39k-ért nem vennék 3870-et, biztos NV fan a haverja, őket nem érdeklik a piros alternatívák még ha jobb akkor se. Van passzívba 4850-es is, (gigabyte)
-
Tomate
veterán
válasz Csiborbogár #17515 üzenetére
Erre gondoltam. Nem lehet még kapni? Amúgy egy S1 + 12centis venti is hangtalan és jól hűt!
-
Csiborbogár
őstag
válasz Tomate #17516 üzenetére
Srác nem hiszem hogy szerelgetni akarna...
Szvsz gyári passzívot keres, és még egy 12 centis venti hangját sem szeretné hallani.
Egyébként még nem láttam a boltoknál azt a passzívot, de lehet, hogy csak nem vettem észre.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
szasanyi
félisten
válasz Csiborbogár #17515 üzenetére
Nem tudom, hogy megáll-e 40k alatt, de az biztos, hogy 100° C alatt nem valószínű. Ez az ára a passzív hűtésnek.
-
SQX_Barto
addikt
koszi a valaszokat, nvidia chipszetes a lap, ezert akar inkabb nvidiat, es szerelgetni sztem sem szeretne tappal mi a baj? azt mondja tok halk, van egy 12cm-es venti hatul a hazban, elol pedig lesz egy 8cm-es, es oldalt vannak resek ahol meg szellozik a gep. Silencer-rel sztem nem akar szorakozni, ATi-t mondtam neki helybol en is, de erre jott a chipszetes valasszal.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
T-unit
őstag
válasz SQX_Barto #17519 üzenetére
Alaplapi chipsetnek semmi köze a vga típusához.Elhiszem h a táp -még- működik is, meg halk is, de szimplán enyhén szólva is minőségen aluli a bele,magyarán életveszélyes a többi hardver számára.Ha nem mondták volna kismilliószor akkor most is írom:fsp,corsair,chieftec megfelelő,és jó áron is van, akár 450w-os is(10k körül).Amúgymeg 40k-ból kijön egy normális hűtésű hd4850(pl. gainward GS),letekeri haver 30%-ra a hűtőventi ford.számát vagy akár ez alá,100fokot még elbír, és szinte biztos vagyok benne h a 8cm-es+12cm-es házventinél halkabb lesz a vga ventije.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
megéri elcserélnem az xfx 9600gt-met, egy VisionTek 3870 gddr4-es dual slotos kártyára?
nem ismeren a vision tek-et mennyire megbízható?:S*Sn0w
-
Tomate
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #17527 üzenetére
"Az Egyesült Államok elsőszámű grafikuskártya-gyártójaként nyilvántartott VisionTek cég képviselői a napokban bejelentették, hogy a VisionTek minden eddiginél nagyobb figyelmet kíván áldozni az európai piacra, melynek köszönhetően a cég várhatóan rövid időn belül ebben a régióban is növelni tudja majd piaci részesedését." Link
Ezek alapján nem lehet olyan ratyi márka, csak itthon kevéssé ismert.
#nincsbennetarcsi
-
Nzothan
tag
üdv!
17-20-ezer közt milyen kártyát érdemes venni mostanság?(aktív hűtéssel,mind ati & nvidia részről..???) -
T-unit
őstag
válasz gtamate2 #17533 üzenetére
UT3-nál és Bioshocknál kb. annyi(bevallom énis utoljára csak egy jópár hónapos tesztet láttam,viszont mindenki mondogatja akinek az van h az egyre újabb catalystokkal érezhetően mennyit gyorsult),amúgy meg 10% mennyimá...30fps esetében kemény+3fps...emiatt le nem cserélném,árban inkább a hd3870 jobban eladható szvsz,bár kitudja, biztos akad még jópár nagy nv fan,de sztem egyből tehetnéd is ki eladáskor gyártó oldalát, bizonygatva h nem kutyaütő,tegnapig énse hallottam róla.
Összefoglalva még mindíg nem cserélnék,tudom helyette a sokkal gyorsabb hd4850et ajánlani,boltban 33k környékén,megérné nem enni,vagy szimplán gyűjteni.üdv.
-
-
Dyno
veterán
válasz gtamate2 #17533 üzenetére
Szerintem baromság lenne lecserélni.Még akkor is ha kicsit jobb lenne úgysem vennéd észre.Meg ha nézel egy tesztet azt is vedd számításba, hogy neked a 9600GT XFX Alphadog.szóval valószínűleg, elenyésző lenne a különbség.Driverekre meg várjon az aki akar 6-7hónapja ezt lehet olvasni a fórumon hogy majd jönnek az új Catalystok és majd megszorogantja a 8800GT-t a 3870.De ilyet még nem láttam.Ha cserélsz akkor HD4850 vagy 9800GTX+.....és akkor itt mind a két kártyagyártót említettem.
-
AMD Power
titán
HD2600XT-t érdemes lenne mondjuk lecserélni mondjuk ő rá...!?
-
jasszer
őstag
A keret nagyon max. 30k, ennyiből érdekelne egy gyárilag passzív/passzívvá tehető, nem túlságosan melegedő/aktív, de halk (12 centis Cooler Master házventinél nem hangosabb) kártya, amivel majd a GTA4/Mafia2/Fallout triót játszani is tudom majd. (nem kell smúzos, csilli-villi grafika, csak akadásmentes futás)
Tudom hogy a jövőbe senki sem lát, de a jártasabbak talán jobban tudnak következtetni a játékok várható gépigényére mint én, ha lehet írjatok több szóbajöhető karit is. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
Aktív témák
Hirdetés
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest