Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
válasz jasszer #17551 üzenetére
A syC által ajánlott 96GT-m van és 22" monitorig mindenre elég, de a jövő miatt én inkább a 4830-at ajánlanám ami még meg sem jelent, de a 96GT-nél feltehetőleg 20%-kal gyorsabb lesz. Ha a játékkészítők az ATi vonalat követik, akkor ez a kártya lesz a befutó, és a monitorodat is lecserélheted később nagyobbra, a VGA-d bírni fogja.
Az ára 30k alatt lesz, várhatóan. -
jasszer
őstag
Igen, eddig ez a legszimpibb.
Apropó: Létezik olyan ésszerű megoldás, amivel felváltva tudom használni az integrált, illetve a táposabb vga-karit, újraindítás nélkül? Fogyasztás, zaj, melegedés miatt sem lenne hátrány ha megoldható lenne, akkor vehetnék nyugodtan aktív hűtővel rendelkezőt is...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Dyno
veterán
válasz jasszer #17561 üzenetére
Nem hallottam még ilyen megoldásról.De az a véleményem hogy valami Headpipás cuccot vegyél és arra pakolj egy nagy lassan forgó ventit(kábelkötegelővel)ez a legnyerőbb hűtési megoldás.2 Haveromnak is igy van megoldva, 9600GT+12CM kékledes cooler master házventi.A másiknak pedig valami Noctua venti van rajta, mind a kettő nagyon nagyon halk és még hűvös is.55°C fok felett nem megy nekik terheléssel.
-
Dyno
veterán
-
Clairvoyance
csendes tag
sziasztok! én még nem vagyok túl jó videókártyák terén, ezért kérdezném, hogy szerintetek melyik kártya érné meg, ha a következő szempontokat vesszük figyelembe (persze nem csak ez alapján fogok választani, de kíváncsi vagyok a véleményekre):
- ne legyen túl drága (10.000-20.000 között gdoltam egyelőre, lehet ez mgé meg fog változni, mondom nem értek hozzá)
- de ne a legolcsóbb (azaz kb. a legrosszabb minőségű) legyen
- nem gamer PC-hez kell, tehát nem kell a legnagyobb teljesítményű, csak azt akarom, h az EA játékokat támogassa (ezt gdolom nem sokan tudják, ha kell beírom ide melyeket támogatja)Eddig GeForce MX-em volt, ami enyhén szólva sem a legjobb, meg már elég régi széria, ezért keresek újabbat. Ötlet?
előre is kösz!ESP has 3 different types: Precognition; Telepatia and Clairvoyance.....
-
Tomate
veterán
válasz Clairvoyance #17568 üzenetére
AGP? PCI-Express? Processzorod?
Így elsőre 3850, vagy 4670 kellhet neked...
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Videokártyát szeretnék venni kb. 8-10e körül. Elsősorban HD videók lejátszása, illetve néhány régebbi játék (pl: EU3) futtatása az elvárásom (az integrált videokártya egyik célra sem felel meg, a proci meg önmagában kevésnek bizonyult). Lehet használt is.
Konfig: Gigabyte GA-MA69G-S3H PCI-E, AMD Athlon64 X2 4000@2100, 2Gb RAM, monitor: Samsung SyncMaster 2232BW.Mit ajánlotok?
Köszi!
-
MZsoltee
veterán
-
-
radírfej
senior tag
válasz MZsoltee #17574 üzenetére
x1950xtx-nél esetleg érvényes az a jelző, hogy "lényegesen", a 3650-essel összehasonlítva.
de mondjuk pl test drive unlimited alatt, pl a 3650 messze jobb.
szóval az x1950GT/pro/XT kártyák itt-ott jobbak a hd3650-esnél, de van ahol rosszabbak.
a hd3650 viszont jóval fejlettebb architektúra, médiaképességek, kisebb fogyasztás.
én azonos áron inkább egy hd2600xt vagy egy hd3650-est ajánlanék, persze szigorúan gdr3-as verziókat, noha elismerem hogy x1950 széria powaa még manapság is.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
mbvash
csendes tag
Hello!
Én notebook vásárlását tervezemn a közeljövőben, amin ugye jáccanék is mint jó magyar gyerek, a kérdés csak az, hogy milyen karis gépet vegyek?
amiket eddig láttam:
- ATi Mobil RadeOn X1200
- Geforece 8400
-Intel Xakármivagy ha van jobb akkor csak nyugodtan!
-
csutkaa
senior tag
hy
szeretnék véleményeket kérni EVGA 8800GTS (G92)-es karimat mostanság mire érdemes lecserélnem?? hogy meg is érje nekem ár / teljesítményben.
-
snecii
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy egy 26"-os monitorhoz Milyen HDMI csatlakozós videokártya illik ami kimondottan filmezéshez lenne?
Illetve vélemények a Samsung t260HD-ről?
Előre is köszi! -
komatsus1
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni mivel, videokarit szeretnék cserélni. Az összeg amit ráköltenék max.:60000 ft
Ezek a cuccok vannak most a gépemben Gigabyte P35-DS3,Intel Core2Duo E6750@3200MHZ, Corsair TWIN2X 2x1GB DDR2 800 Mhz CL4 KIT,Coolermaster 450W táp, 7800GTX VGA,. Tudnátok nekem segíteni hogy milyen karit lenne a legcélszerűbb beszereznem? Én idáig mindig nvidia párti voltam de most sokan mondják hogy az ati jobb.
Réggeben sok panaszt hallotam az ati driverekre, és nem tudom hogy ez megoldodott-e.
A segítségeteket előre is köszönöm.üdv.:komatsus
Gigabyte P35-DS3,Intel Core2Duo E6750@3200MHZ, Corsair TWIN2X 2x1GB DDR2 800 Mhz CL4 KIT,Coolermaster 450W táp, Gigabyte HD4870 VGA,
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
18-20K körül szeretnék egy kártyát. PCI-E, csak annyi a kikötésem, hogy 512MB-os és ne valami butított legyen, valamint jobb legyen, mint a mostani (nVidia 8600 GT).
Előre is köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MmDorian
őstag
válasz Hegyirabló #17584 üzenetére
Háj !
és 9600 GT-t vennék, igaz 22k de a 8600 nál fényévekkel jobb :galaxy 9600gtkomatsus1 : 4870 [link], snecii neked is ugyanez
Vagy ha nVidia pártiak vagytok akkor 260GTX de a 4870 gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz MmDorian #17585 üzenetére
Ja, és halk legyen!
De azért ez már jó tipp, köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
-
fagy53
nagyúr
válasz Hegyirabló #17588 üzenetére
Erre a válasz csak az lehet, hogy akkor valószínű a 4870 is butított a 4870X2-höz képest.
Egy most megjelent, nagyon jó paraméterekkel rendelkező, jó áru VGA miért gond? -
Hegyirabló
veterán
válasz fagy53 #17589 üzenetére
Igazad van!
Már csak azt kellene tudni, lehet-e kapni, mert a legnagyobb PC üzletlánc kínálatában nem találom.
-
radírfej
senior tag
válasz Hegyirabló #17592 üzenetére
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
fagy53
nagyúr
válasz Hegyirabló #17592 üzenetére
Ez belefér a keretedben?
Hasonlítsd össze a jelenlegivel, jobb oldalon a játéktesztek. -
snecii
csendes tag
Köszönöm aa válaszokat utána nézek a 4870-nek és a 260GGTX nek is!
Nvidia helyett most az ATI-t érdemesebb venni?
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Egy Samsung 2493hm moncsi melle milyen Gpu kell
Most jelleleg egy Sapphire HD4850 512mb Dual slottom van,de szerintem ez keves lesz
E2160@3g-en szerintem gyenge lessz -
Hegyirabló
veterán
Köszönöm a segítséget mindenkinek, már le is adtam a rendelést!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest