Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • solfilo

    veterán

    válasz sirszevenap #89438 üzenetére


    innen

    "...Fontos megyjegyezni azonban, hogy a GTX960-asból is 4 gigás példányt használtunk, mert a beállításaink túlságosan lehúzták volna egy 2 gigás teljesítményét. Egyedül a GTX750 Ti volt így 2 gigás a mezőnyben, és Batmanben így is csökkentenünk kellett a textúraminőséget egy fokkal neki, hogy ne legyen képregény (a nagyobb kártyákon kitesztelve ez egyébként kicsit szól csak bele az fps számba, inkább a memória mennyisége limitáló csak).
    Mondjuk a GTX1060 3GB miatt már alapból visszafogtuk egy kicsit az újabb játékok textúrabeállításait, mert például a Deus Ex és a Rise of the Tomb Raider borzasztóan eszik a memóriát, ha a legjobb textúrákra vágyunk. Szerencsére ezek általában 1080p feletti felbontások esetén nyernek igazán értelmet, így a legtöbb esetben nem jelent problémát a csökkentés most, de ettől még tartjuk, hogy egy ilyen erős kártyára nem szerencsés 3GB memóriát pakolni."

    Ettől függetlenül az R9 380 ellenében én is a GTX 1060 3GB-ot venném. RX 470-el párba állítva már erősen játékfüggő, hogy melyiknek áll a zászló, a linkelt tesztben épp nyert picivel az Rx 470. Más tesztben meg kikap, akár többel is.

    [ Szerkesztve ]

    solfilo

Új hozzászólás Aktív témák