Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Arról van valami infótok, 290/290X tulajok, hogy a régebbi játékok hogyan futnak? Tehát pl egy Fallout 3, vagy Stalker szépen bugmentesen fut? Driverproblémák nincsenek? Erősen elgondolkoztam én is most ezen, hátha az új kártyák megkeverik a sz.rt a két kisegér között :D... és esnek a használt/új árak.

    Cimbinek vettünk egy Asus DC2 290-et Iponból újonnan 85K-ért, és szerintem teljesen jó a hűtése. Hangját nem nagyon hallottam igazából... tény, hogy jó hűvös házban van. 90K-ért van OC is.

    Tehát a fő kérdés az, hogy minimális kompromisszummal régi és új játékoknál (GTAV) FHD-ra elegendő lenne egy -nem ref- 290 pl? Csak mert nem egy hirdetést láttam, hogy cserélne GTX 970-re, mert röcög alatta a GTAV pl - ez kicsit elbizonytalanított... 30-45 FPS nekem tökéletes, csak ne essen nagyon be. (+ Legyen Freesync, mert majd be akarok szerezni egy olyan monitort.)

    Vagy nem érdemes már ilyen 290/290x kártyákat használtan vadászni 60-70 körül, és várjak inkább nyár végéig egy 380X-re 100 felett? (az meg már eléggé vénába hatoló ár nekem :( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák