Hirdetés

  • Hosszabb bemutatót kapott a Steel Seed

    gp A PC-re és konzolokra szánt teljes kiadás valamikor idén debütál, pontos dátumot még nem kaptunk.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz Hun Mallior #23726 üzenetére

    Amennyiben nem nettó áron történő beszerzésről van szó, akkor nézz körül szerintem a használt piacon is, elég sokat tudnál spórolni a projekten 1-2 hónapos cuccok vásárlásával. 7850-ből már csak amiatt is 2 Gigásat vennék, mert ha majd eladod valamikor, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz. Na most az új árhoz képest használtan a 2 gigás 7850 vagy 10 ezerrel olcsóbb, ennyit szerintem megér, hogy nem én bontom ki a dobozt. Olyan 2-5 ezerrel olcsóbb a használt 7850 2 Gb, mint az új 7850 1 Gb.
    Nvidia oldalról az egy gigás 7850 árából alig használt gtx660-at lehet venni, ami még a flexibilis memóriakezelés mellett is fél gigával több rammal rendelkezik és erősebb is a 7850-nél.

    A magam részéről én videokártya fronton biztos használtat vennék, olyan szinten telített a piac, hogy szépen lassan vándorolnak az árak a béka feneke alá.

    @marcusa: annyival nem erősebb a 660 a 7850-nél, hogy akkor, ha atis az ember mégis a 660-at vegye. Használt kontra használt esetén.

    @Grave44: "Nvidia oldalról az egy gigás 7850 árából alig használt gtx660-at lehet venni" ezután írtam a több ram dolgot is :K , tehát ahhoz képest többel, a két gigáshoz képest kevesebbel.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák