Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz TechN7ne #116851 üzenetére

    En most kaptam meg a 3. Emailt, hogy megerkezett a kozponti raktarba es utban van az uzletbe.

    Aszf alapjan ez mar szerzodeskotesnek minosul, ugyh nem hiszem, hogy innen visszatancolnanak.

    Hogy ne a levegőbe beszéljek;

    "A megrendelések visszaigazolása és a szerződés létrejötte raktáron NEM lévő termékek esetén:

    12. Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

    13. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az előző pontban taglalt visszaigazolás csupán automata visszaigazolás, az szerződést nem keletkeztet.

    14. Szolgáltató levélben tájékoztatja a Felhasználót, hogy a berendelte a megvásárolni kívánt a termék(ek)et. Ezzel szerződés még nem jön létre a felek között.

    14. Amint beérkezett a megvásárolni kívánt termék Szolgáltatóhoz, egy újabb e-mailben értesíti a Felhasználót a megrendelés részleteiről és várható teljesítéséről (a szerződés ekkor jön létre a felek között.)"

    Reggel kaptam az emailt:
    "
    A megrendelt tétel(ek) megérkeztek központi raktárunkba.
    Hamarosan átszállítjuk a rendeléskor válaszott üzletbe."

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák