- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
tudtok olyan TV tuner szoftvert ajánlani, amivel az analóg adásba 16:9 arányban bele lehet nagyítani? Pl. NatGeo-n elég zavaró, hogy körben keret van.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Zolaash
senior tag
Sziasztok!
Tuner kártyát szeretnék venni, ebben kérném a segítséget.
Elvárások:-Lehetőleg Leadtek legyen
-Hibátlanul működjön Win7/32bit alatt (ne kelljen a driverekkel kókányolni)
-Nem baj ha olcsó
-Legyen benne FM rággyó ()
(-Az sem baj, ha PCI-E 1X csatolófelülettel bír)Előre is köszönöm a segítséget!
Rip and tear
-
ToBeY
nagyúr
Olyan kérdésem volna,ha kábeltv van (most éppen digikábel) akkor digitális tuner kell vagy analog vagy hybrid?
[ Szerkesztve ]
-
jarvitom
csendes tag
Hello!
Végül is egy külső analóg tunert keresek, ami támogatja a monitoromat is (1920*1080, 16:9). A monitorhoz DVI-vel csatlakoztatnám. Tudtok valami megbízható kártyát ami nem rontja le a képminőséget és megfelel az előző feltételeknek?
Köszönöm a segítséget!
-
4d
aktív tag
Sziasztok! Van egy Leadtek Winfast Xp expert pci tv tuner karim, ezt szeretném valami korszerűbbre lecserélni. Analóg kellene, hardveres gyorsítás nem szükséges, a lényeg h szebb legyen a képe. Szerintetek mire érdemes lecserélni?
Köszi
-
bzoley
veterán
Sokkal szebb képben ne nagyon reménykedj, elég jó képe van az Expertnek is. WinFast PVR3000 Deluxe(beszerezhetetlen), vagy valamilyen modern NXP-s megoldás gyártótól függetlenül(SAA7136), de ha használható szoftver is kell mellé, akkor PxDTV2300H. Másra nagyjából fölösleges cserélni.
-
spike70
tag
Sziasztok!
Ajánlanátok egy tv-karit analóg kábeles UPC-hez? Semmi extra nem kell csak normális minőségben lehessen nézni, inkább az olcsóbb ár a szempont.
Köszi! -
vampire17
addikt
Helló! Adott egy HTPC, amin XBMC fut (Linux alapú HTPC frontend). Nálunk irtó gány a kábeltv (ilyen soros megoldású, ezer evés xar, mákos mint az állat), szóval kiváltanám a földfelszíni digitális adásra. (elég nekem a 7 csatorna, úgyis csak a tv2/rtlklub/m1 trio szokott menni)
Szóval, kellene nekem egy olyan tuner, ami megy linuxal (ubuntu), csak digitalis, Magyarországon működjön és ennyi. Nem kell semmi extra, csak ennyit tudjon. mindegy, hogy belső vagy külső és természetesen olcsó legyen.
Még egy kérdés. A tetőantenna sajnos már nincs bekötve, úgy gondoltam hogy egy beltéri digitálishoz való antennát veszek hozzá. A kékestől 27 KM-re vagyunk, nincs semmi "természeti akadály" tiszta a pálya. Szóval abból milyet érdemes venni?
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék Tv-Tuner kártyát venni,de nem tudom melyiket lenne érdemes...
Tatabányai vagyok DigiTv van bekötve..Pórbáltam már Tuner karit,de nem hozott be minden adást..pl:discovery,national,animal plan stb..Szempontok:
-Olcsó,jó minőségű legyen.
-Használt is jó lenne ha nem leharcolt és minden tartozék megvanP-ig felmennék érte..
-Pénz keret rá:5-10ezer max.15ezerelőre is köszi a segítséget!
-
mezis
félisten
válasz Gigabyga #8325 üzenetére
Az első tuneremmel (talán Hauppauge WinTV USB FM volt a típusa) én is úgy jártam, hogy a kábel TV egy bizonyos frekvencia tartományát nem hozta be. Garanciában visszavittem az Elektroworld-be, ahol sajnos egy hónap alatt kicserélték egy újabb verzióra, amin már bejött minden csatorna. A sajnos azért volt, mert jobb szerettem volna visszakapni az árát, mert csak 240 sor volt a felbontása. Ez persze sem a reklámokban, sem a specifikációban nem szerepelt. (Én sem dicsekedtem volna vele.)
mezis
-
€uro
őstag
Aki a 8326-os hozzászólásomat kimoderálta, legalább értesíthetett volna róla. Mondjuk az okáról. Vagy hogy egyáltalán eljárt a keze. Hogy tudjak róla...
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
€uro
őstag
Hola!
Ajánljatok légy szíves olyan programot, amivel a tv tuner kártya videó bemenetének a képét nézhetem!
Eddig az iuVCR programot használtam az ASUS MyCinema-P7131 tv tuner kártyám Video Composite bemenetének a nézésére. Ide van rákötve egy videó-magnó. A program a legutóbbi Windows újrainstallálást követően már nem működik megfelelően, a tuner kártya képét állandóan sötétre állítja. Ezért keresek új programot.
Az elvárásaim azt hiszem nem túlzottak:
- 720x576 felbontásban szeretnék tévézni Video Composite bemeneten keresztül.
- Örülnék egy olyan szoftvernek, ami automatikusan levágja a tévé adások alsó-felső fekete sávját - ezáltal készítve az arra alkalmas 4:3-as arányú képből 16:9-es képet.
- 64 bites Windows 7 operációs rendszerre kell.Találtam egy nagyon jónak tűnő, ráadásul nyílt forráskódú programot, a DScaler-t. Roppant Automatikusan levágja a fekete sávokat, sok filter van benne, nagyon jól konfigurálható, rettentően sok funkciója van.
Ellenben több gondom is van vele. Egyrészt, kikapcsolja a Windows Aero-t. Jó lenne, ha ezt valahogyan el lehetne kerülni. Másrészt a képre kiír egy hibaüzenetet, hogy a tuner driver-ét nem sikerült betöltenie. Továbbá a tuner kártya csak 320x240-es felbontásban hajlandó megjeleníteni a képet.
Függetlenül attól, hogy nálam a program nem működik, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, mert szerintem ritka jó kis capture program.
Szóval, tudtok ajánlani valamilyen hasonló programot, mint az iuVCR vagy a DScale? Esetleg aki a DScale-t használja, tudna segíteni, hogy hogyan tudnám kifogástalan működésre bírni a programot?
Köszi!
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Midway
senior tag
Szeretmék egy TV tunert a gépembe,de nem vagyok jártas a témában.
Kérem a segítségeteket.Digi kábel van nálam (NET is azon jön).
Elvárás:
Tudjak felvenni a tv adásból normális felbontásban aviban és ne kelljen konvertálgatni (mp4,mpeg,stb-ból) és ne csusszon a hang
Win 7 kompatibilis legyen. (driver legyen)
Jó lenne ha tudna vhs-ből digitalizálni (ez nem létfontosság)
ne kelljen jövőre lecserélni
olcsó ár előny (használt is megfelel) max 10kKonfigom az adatlapomon ,ha kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
xyzxyz
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy egy P3 750 256mb ram valami 8 megás videókártya és USB1-es csatlakozón menne-e egy USB-s DVB-T tuner? compaq M700 loptop lenne az eset.
Csak az alap funkciókat használnám, nem kell rögzítés meg más villanás. Félek tőle, hogy kevés és nem venném meg feleslegesen a cuccot.
Előre is köszi és bocs ha régebben lett volna ez téma és nem olvastam vissza.
Asszem ilyesmi van most akciósan a peniboltokban.
[link][ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne:
Kéne valami kártya a PC-be, amivel tudok HD adást fogni, és engedi kitenni a másodlagos monitorra (Sharp Aquos HDTV) a HD képet a hanggal.
Mit érdemes most venni? Htpc lesz rövidesen a gépből, felvenni nem akarok, csak jó minőségű képet/hangot.
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Atti0925
tag
Lesz egy digitális csomag(azt hiszem 20 csatorna) a jelenlegi analóg kábel tv mellé(Pr telecomos),jó lesz hozzá a LEADTEK DTV2000H Hybrid Tuner,vagy vmi más kell?
Realme Narzo 30 5G
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Laptophoz milyen tv tuner kártyát tudnátok ajánlani kb 15K-ig? Érdekel USB-s és Express Card-os megoldás is. Előre is köszi a válaszokat.
Redmi Note 7
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Laptophoz kellene külső USB-s tuner, elsősorban régi VHS kazetták digitalizálására, nagyjából 10k a keret, esetleg kicsit több. Mit tudnátok ajánlani? Előre is nagyon szépen köszönöm! -
törölt tag
pinnacle 110i ről mi a véleményetek? 5 ezer alatt (nem bolti újat) de normális állapotúból milyet ajánlotok?
-
bzoley
veterán
válasz #40835072 #8348 üzenetére
Minimum WinFast TV2000XP Expert, vagy Global
rauschie:
Ezt a párosítást nem erőltetném. A hvs digitalizálás még egy normális, belső, nem hw encoderes tunerrel is problémás lehet(hangcsúszás). USB-s tuner max. tévét nézni, komolyabb minőségi igények nélkül. De ha nem sajnálod a pénzt, akkor megpróbálhatod. PL.a WinFast PalmTop TV(és a Plus) rendelkeznek a szükséges bemenetekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest