- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mármint mi az az "új típusu kártya"? Csak van neki típusjele.
Az audio eszköz külön nem jelenik meg a PVR2-ben. Engedélyezni lehet viszont a PCI Audio-t, a 28 előtti PVR2-k esetén ehhez a Registry-ben kell állítani egy bejegyzést. [link]
A 28-ban ki lehet választani már a PVR2-n belül is a PCI Audio-t, de maga a 28 kissé bugos. Mondjuk együtt lehet ezekkel élni.
-
Flashget
félisten
Hi All.
Jelenleg egy Pinnacle PCTV PRO tuner kártyám van WinDVR3 progit használok mellé és 4-4.5 éve teszi a dolgát hibátlanul XP op. rendszeren.
Viszont szeretnék haladni a korral és win7-re áttérni aminek következtében a tuner kártyát nem fogom tudni használni (sajna amilyen jó hardver olyan gyenge a szoftveres támogatás hozzá vagyis nem kompatibilis a win7-el) ezen oldal szerint
Az eltelt évek alatt változott a kábelszolgáltatás is és a digi áttért a digitális adásokra a DVB-C-re.
Kérdésem milyen tuner kártya tudja ezt ill. melyik a PCTV-hez képest jó tuner hardverileg ha nem is tudja esetleg a DVB-C-t?Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Az Avermedia mennyire megbizható?
ez illetve ez a tipus
Realme GT Master Edition
-
Balinov
titán
válasz Flashget #7503 üzenetére
szerintem ez is a megbizhato, Win7/Vista ready markak koze sorolhato. support es driver/pvr ugyileg eleg jol allnak.
nekem egy ilyenem van win7x x64 ala winupdaten keresztul kaptam franko drivert, igaz tv kepminosegrol, napi hasznalatrol nem tudok meg mindig nyilatkozni, hal a UPC-nek, akik 1 honapja szarakodnak a bekotessel.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Flashget
félisten
Thx a válaszokat.
Azt elfelejtettem irni hogy FM rádiót is tudja a tuner, mert gyakran az szól háttérzajkéntRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Felraktam a win7-t és aztán a SB Live Value kártyának egy buherált (moddolt) drivét és csak úgy kiváncsiságból a PCTV 5.50 drivet mindenféle kompatibilitásban, rendszergazdaként futtatva települt és működik is a kártya! Sőt a windv3 is hang is van (van integrált is csak azt nem szeretem annyira meg halkabban is szól
Igaz kiirja hogy a win7 átvált egyszerű szinösszeállitásra de más nyűgje nincs.Persze kelleni fog egy újabb tuner, de most akkor halasztódik a vásárlása 2010-re.
Realme GT Master Edition
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Az alábbi tv tunerek közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
WinFast PalmTop DTV200 H
WinFast DTV Dongle HVálaszokat köszönöm!
-
eXtase
tag
Kérlek...
Csak az előttem szóló kérdésére válaszoltam a SAJÁT tapasztalatom szerint, ugyanis "Nekem jobbnak bizonyult hw-esen..." . (pl még Leadtek (Global) tunerem bizonyos csatornákat /3-4 csatorna+ a debrecen-tv-t meg sem találja vagy valami iszonyat minőségben/ csíkozva tudott visszaadni, addig a Aver tunerem sima képet ad ezekre a csatornákra is... miért?)
Az viszont tény hogy olvasgatva a fórumot az AverMedia-t jópáran becsmérlik (...), és csak a Leadtek akár egy bizonyos termékét kijelölve ajálják!
Egyáltalán nem mondtam , hogy nem jó a Leadtek vagy a Hauppauge vagy bármi más gyártó tunerje, ebben semmi megtévesztés nincs. Ez egy fórum és leírtam az előző hozzászólásaimban is a tapasztalataimat.
"Mindkét gyártónak vannak olyan termékei, amik jobbak, vagy gyengébbek másikénál."Ez Így igaz, persze, sőt lehet két hasonló kaliberű de eltérő márkájú kártya is az egyik ebben a másik abban jobb, kezelelhetőbb, stb.
Sokadik tunerem (ST-Lab és Leadtek Deluxe, Expert, Global, és Px1200) után viszont kíváncsi voltam mit kapok egy AverMediától... és meg kell mondjam kellemesen csalódtam benne, de hozzáteszem, hogy nevezetesen csak az AVerTV Satellite Trinity -ről tudok nyilatkozni. A többi aver terméket nem ismerem!De végülis mindenki úgyis olyat választ ami szimpatikusabb neki vagy a pénztárcájának...
-
eXtase
tag
Ja igen... egy Leadtek DTV1800 Hybrid-em is van a másik gépemben, amin még mindíg nem sikerült a DVB-T beállítani. Arra csak tetőantenna van kötve, belőve szépen a Kékesnek... TV 2 és a többi adó is tisztán jön Analógba, de semmit nem talál Digitális keresésnél... valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
Ajánlottak nekem ilyen célra ún. Vonalerősítőt.. segítene az valamennyit, megéri (1500 HUF)? -
törölt tag
Na ez érdekes, mert nálam a PVR2 eddig minden Leadtek tuneremmel megtalált minden csatornát. Még a Debrecen TV-t is. És normális minőségben. Inkább a kábelekkel van ott baj.
Kékesre meg hiába lősz be bármilyen tetőantennát, onnan nem fogsz begyűjteni semmilyen DVB-T jelet. Tokajról is képtelenség venni bármit. Próbálkozz inkább Pallaggal, elméletileg az is meg vagy két napja.
[ Szerkesztve ]
-
eXtase
tag
válasz #65675776 #7518 üzenetére
A kábelek normális try shield kábelek PC - n kívül még 2 TV -re van leosztva tehát van egy 3 -as splitterem... Kábelszolgáltató UPC, ennyit azért bírnia kéne szerintem. Global nem találkozik a Debrecen TV -vel valamiért, mindíg manuálisan kell hozzáadjam a frekvenciát, UPC+ info csatornája pedig csíkoz vele. A px1200 al nincs ilyen, megtalálja de a Debrecen azon se tökéletes.
Vagy még az jutott eszembe, hogy függetlenítem a PC - felé menő ágat...Igen? Ezt kipróbálom a nap folyamán. Akkor Pallag...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
eXtase
tag
válasz #65675776 #7522 üzenetére
PxPVRxxxx teszt a PH -ról: link ha az előző teszt képeihez hasonlítgatom sztem forma-forma. De felőlem legyen igazad... Valóban szellemképes vmiért ebben a tesztben de nem mindegyik képen! Leadtek is tud ám szellemes lenni... (ez is tapasztalat viszont az tényleg lehet kábelezés problémája... ami szintén tapasztalat ).
DVB-T, Pallag, ... negatív...
Létezik , hogy Hibrid tunerrel Analógon tudok fogni adást, de Digitálisat nem? Feltételezem a Digitális jel jelenlétét... Tehát esetleg csak az Analóg vételre működne a Hibrid tuner... ? -
törölt tag
Igazából az a probléma a képernyőmentésekkel ilyen teszt esetén, hogy mikor menti a sw így-úgy azért deinterlace-eli. Ennek van két következménye: az egyik az életlenedés. A másik a zajszint csökkenése (ez mondjuk minimális). Az A188-ról linkelt tesztben az életlenséget tudjuk be ennek. A zajszint viszont akkor is jóval magasabb, mint a Sonora-knál (illetve bármely Leadtek-nél). A szellemképesedésre is lehet magyarázat, amit írsz. De az, hogy ilyen képet benne hagytak azt mutatja, hogy nem kábelhiba. Vagy csak simán nemtörődöm volt a tesztelő.
Nekem egyelőre nem volt ingerem felmászni a tetőre antennát tájolni. Utóljára Szentesről sikerült értelmes DVB-T jelet fognom, pedig az messzebb van Tokajnál és Pallagnál is. Tokajról semmiféle jelet nem sikerült begyűjtenem.
DVB-T-nek meg működnie kellene egy hibrid tuneren.
-
nash1
tag
Sziasztok, vettem egy LEADTEK TV2000XP tunnert, össze kötöttem mindent, de nincs hang, csak kép.Mi lehet a baj?
-
Ms. Lana
csendes tag
Hello
Tudna valaki segíteni? Tv tinerrel rögzítenék videót és Windvr-t használok. Minden ok, de a kép tükröződik. Nem magyar a progi és sehogy sem tudom visszaállítani... Hogy kell?
-
Brasco86
csendes tag
Sziasztok,
én azt szeretném kérdezni, hogy van e arra lehetőség, hogy egy asztali PC-ből a PCI-os TV tunert, valahogy külsővé varázsolni, hogy notebook-kal is tudjam használni? Mondjuk USB-n keresztül....
köszi
MerryXmas
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Digi Tv hez milyen tv-tunert ajánlotok?
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok!
Elöször is boldog karácsonyt!
Másodszor, win7-re váltottam, de úgy néz ki a tv tunerem itt nem fog már működni Pinnacle PCTV PRO pelső tuner analog. Van esetleg valakinak drivere,szoftvere/ötlete hogyan bírhatnám működésre?
Ha szerintetek sem fog ez menni, akkor pedig kérlek ajánljatok valami nagyon jó minőségű, hibrid belső tunert ami hibátlanul megy win7 alatt. Fontos, hogy felvenni is szoktam tv adásokat, és nem lenne rossz, ha divx-be is tudna egyből rögzíteni.
Köszi
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
Flashget
félisten
itt irtam, hogy működésre lehet birni a PCTV PRO-t az 5.50-es driverral és windvr3 progit hozzá.
rendszergazdaként futtasd az exét és válaszd azt a kompatibilitást hozzá amiben eddig használtad. (XP SP3 vagy Vista stb)nekem ezt ajánlották Leadtek PxPVR2200
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gaeb006
csendes tag
Hali.
Az lenne a kérdésem hogy milyen eszközökkel,(esetleg elég egy kábel) tudom össze kötni a (Műholdas) UPC beltéri egységét egy laptoppal, úgy hogy a Tv-műsor a laptop kijelzőjén jelejen meg (nem pedig egy külső monitoron) ?köszi
-
törölt tag
válasz Norb3rto #7542 üzenetére
Most akkor ez hogy Digi TV? A szolgáltató neve lenne, vagy a digitálist rövidíted? (Kicsit egyértelműbben is leírhatnád...) Min jönne a jel? Kábelen? Azon belül analog vagy digitális jel? Műholdon?
Műholdas vételhez már megint másfajta tuner kell (DVB-S(2)), másfajta kell a digitális kábeleshez, és megint más az analog kábeleshez. Egy dolog nem számít csak: a kijelző típusa.
Az általad linkelt box csak analog jelet tud venni, gép nem kell hozzá, szóval felvenni sem tudsz vele. Összekötni össze tudod bármilyen STB-szal (kompoziton keresztül), de csatornát váltani a STB-on kell (így meg semi értelme még egy külső eszköznek).
Ha mindent egybe eszközt akarsz, akkor ezt vedd meg: [link]
-
Norb3rto
őstag
válasz #65675776 #7544 üzenetére
Digi Tv az parabolás van beltéri (román szolgáltató ) meg van a PR - Telecomos ez az amin jön a net és ha kérjük tv is tudnak adni.A varia azért van mert a digi tvnél annó akció volt és 2 db beltérit adtak mivel jelenleg 3 kellene i'gy PR es tv is beköttetjük és ezért i'rtam melyikkel járnék jobban Tv tunerileg
Nincs pcie a lapon
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
esetleg ez?
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz Norb3rto #7545 üzenetére
És miért kell kiemelni azt, hogy román, és miért kell utána a smiley?
Akkor neked kell eldöntened. A kábeles analoghoz egy akármilyen analog tuner megfelel.
DVB-C-t és mást is tudó hibrid tunerről nem tudok. Vannak DVB-C tunerek, de azok egyrészt veszettül túl vannak árazva (pedig ritka primitív hw mind), másrészt alig beszerezhetőek. Emellett pl a Terratec-nek a sw-e egy nagy rakás fos.
PCI-ban nem igazán létezik hibrid DVB-S(2)/analog tuner. Egyébként ha Atom-os géped van, akkor a HDTV-t elfelejtheted, gyenge hozzá.
Flashget: Ha csak analog kell, akkor felesleges a DVR3100 H. Elég a PVR2100 is. Ha kell a DVB-T is, akkor kellhet maximum a DVR3100 H. Viszont DVB-C-t nem tud egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest