- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
KataB52
csendes tag
Szeretnék vásárolni Hybrid Tunert. A választék elég nagy, én pedig járatlan vagyok. Lehet-e időzíteni a felvétel idejét, tartamát? Olyan, mint egy video vagy DVD felvevő? Mit javasoltok? Üdv. Katyus
-
jeanpiere
csendes tag
Sziasztok!
Tv tunert akarok venni a laptopomhoz és kérném a segítségeteket:
három tipust néztem ami megfelelne nekem de nem ragaszkodom hozzájuk...
AverMedia:
[link]LifeView:
[link]X3M:
[link]Amire szükségem van:
Digitális TV vétel magyar adásokhoz, Analóg TV vétel, FM rádó vétel, USB csatolófelület
Az ára 20k alatt legyen,megbízható tartós eszközt szeretnék.
Várom a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Tv tunert keresek a gépemhez
PCI E set.
Az elvárások, MCE támogatás, digitális földfelszíni, és analóg tuner, rádó.
A kánaán, az lenne, ha dupla digitális, és dupla analóg.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #7054 üzenetére
Compro E900F, nem lehetetlen beszerezni.
-
bzoley
veterán
válasz Core2duo6600 #7056 üzenetére
Dual hybrid, te akartál ilyet.
Beszerezhetõ: e-bay, Amazon, gyártó -
syler
aktív tag
Sziasztok. Lassan nekem is aktuális egy tv tuner kártya. Belső kell. Digi kábel lesz bekötve, szóval azokat az adásokat nézném. Felvenni nem akarok. Kimondottan nézni szeretném, viszont jó minőségben. Mit tudtok ajánlani max 10k-ig? Néztem a Leadtek TV2000XP Expert-et 6k körül. Menni fog ez win7-el? Nézzétek el, hogy tudatlan vagyok, ez lesz az első tv tunerem Köszi.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Az miért van, hogy nem fog be semmit? Aver progija befogja a TV2 és az RTL Klubbot, de azt is szarul. Hangyás, RTL Klubbon nincs hang.
Valamit be kell ezeken állítani? Nem értek hozzá sajna, lehet én vagyok a béna. Valaki tudna segíteni, valami leírás van, vagy valami?Köszi
u.i: Nézem azt a 4 progit, 1ik kilőve eddig
-
Mákosmetélt
tag
válasz A-l-i-e-N #7059 üzenetére
Szia, gondolom analóg csatornákat fogtál be
Digitálisakat a dvb dream vagy dvb viewer-rel tudsz.
De előtte néz meg a jelerősséget tsreaderrel, egy kis rövid how-to magyarul:
http://www.lhsite.hu/articles.php?article_id=41Én is benéztem mert most jöttem rá hogy 2% jelem van azért nem talált egyik progi sem (digit) csatornákat.
Éljenek a nyulak!
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz Mákosmetélt #7060 üzenetére
Hali
Köszi, de nem jó. a jelerősséget se tudtam megnézni, a programok se jók. Már nagyon ideges vagyok...
Holnap megnézem az én gépemen, XPvel...
Lehet én vagyok a béna, de akkor se jó semmi[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Néztem az e-bay t is, meg az amazon -t is, egyik sem adott találatot.
Még a gyártóban bízom, de ott sem találtam pontos linket webshopra vagy akármire.Van egy olyan, hogy Where to buy, na ott kitöltöttem amit ki kell, hátha történik valami, azért röhely, hogy nem lehet itthon bármit kapni.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Balinov
titán
apropo compro. jo egy eve nezegettem a termekeiket, akkor is voltak jo cuccaik, de ez most milyen marka driver es pvr teren a hw mellett persze?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bzoley
veterán
válasz Balinov #7064 üzenetére
Egy ideje figyeljük a termékeiket, mivel kísértetiesen hasonlítanak a Leadtek megoldásaihoz. Hw téren valamivel több fantáziájuk van, elég változatos a felhozatal. Mivel hamarabb jöttek ki a dual hybrid megoldással, mint a Leadtek a PxDVR4300DH-val, daa-raa-nak elege lett a várakozásból, és beújított egyett.
A sw hasonló a PVR2-höz, de azért mégis más. Vannak jobb tulajdonságai, és vannak hiányosságai is. Driverről sokat nem tudok, én egy Expertet moddoltam Compro tunerré, az amíg használtam működött. daa-raa-nak vegyesebbek a tapasztalatai.
A távirányítóról meg inkább ne beszéljünk
Ha nálunk lehetne őket kapni, komolyabb ellenfél lenne, mint a többi. -
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7063 üzenetére
Igen, hisz a gyártó is abból, hogy elad nem ?
Más :
Mennyire lenne használható megoldés, ha 2 1 tuneres hybridet tennék be a gépbe ?(#7065) daa-raa
A szoftverének mi jelentősége van, ha az MCE által támogatott a hardver ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7067 üzenetére
Az első mondat mit is akarna jelenteni?
Használható megoldás. Ha az ember nem akar sok más kártyát a gépébe, akkor főleg.
A saját sw-ének meg az a jelentősége, hogy azzal a hw tudását ki is lehet használni. Az MCE és egyéb frontend-ek a képességek max 20%-át fedik fel előtted, és azt is konfigurálhatatlanul. Szóval ha kíváncsi vagy rá mire képes egy hw, akkor azt még véletlenül sem fosos frontend-ekkel kell használnod. (Tipikus példa a Leadtek PVR3000, ami gyakorlatilag csak a PVR2-vel használható rendesen, de azzal mindent üt.)
bzoley: Igen, jóval hamarabb kijött (pontosabban a Compro már kijött vele jó ideje), bár kb egy időben vált ismertté a két tuner. Azért problémák vannak nem kevesen.
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7068 üzenetére
Az első mondat, csupán annyit jelent, hogy szállíthatna ide is a compro terméket, és vagy importálhatná igazán valamelyik nagyker / ipmportör, igény lenne rá szvsz.
Én amit a tunertől elvárok, lehessen nézni a tv ét, és felvenni, automatikusan, na ezt az MCE is tudja, az eddigi tunerem a pvr 500 as a Hauppage től, pl csak az mce vel volt hajlandó 2 tuneres módban menni a saját progijával nem.
De ha ezek a mostaniak is mennek MCE vel, nekem annyi elég.
-
Core2duo6600
veterán
Ahogy olvasgattam eme topicot, a leadtek kel kapcsolatban.
Többször fen akadt a szemem, hogy a tunert összekötitek a hangkártyával ?
Miért kell ez ?A most tönkrement, de egyébként szuper tunerem nél, (Hauppauge PVR 500) as volt, nem kellett ilyesmivel bajlódni.
Ennek megfelelően a felvételnél csúszás soha nem volt.
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7070 üzenetére
Két dolgot keversz. A korábbi tunerednél nyilván azért nem volt hangcsúszás, mert hardveres előnézetben dolgozott, vagy az MCE hagyományainak megfelelően folyamatosan timeshift-elt, nyilván hw rásegítéssel. Igy nem is fog elcsúszni a hang.
Kábeles átkötés vagy sima PCI audio esetén bármikor elcsúszhat a hang. Utóbbi szintén nem igényel átkötést.
Egyébként meg én nem lennék rá büszke, hogy egy eszköz normálisan csak részben használható. Ez egy vicc.
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7072 üzenetére
"az eddigi tunerem a pvr 500 as a Hauppage től, pl csak az mce vel volt hajlandó 2 tuneres módban menni a saját progijával nem."
Ezt Te írtad.
-
petrusz82
aktív tag
Olyan tv tuner vásárlását terveztem,ami gép nélkül képes működni.Ilyenkor a gép és a monitor közé ékelődik az eszköz.azonban hallottam olyant,ha a monitort nem tv-nek használjuk éppen,hanem a számítógépre koncentrálunk,rosszabb minőségű képet kapunk,mint tuner nélkül.Ebben tud valaki engem megerősíteni,vagy megcáfolni?
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7073 üzenetére
Jahh értem.
De mint MCE kit nek árulták, számomra ez természetes volt.
És írták is a weboldalon.
amivel a saját progija többet tudott, az annyi volt, hogy lehetett választani külső jelforrást is, amire amúgy nem volt szükségem.(#7074) petrusz82
Annak kell utánanézni, hogy mekkora felbontást enged át az eszköz.
Pl ha az adott tuner 1280*1024 - est enged át max, de neked olyan monid van ami 1920 * 1080 at támogat, vagyis FULL HD ét, akkor hátrányban leszel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7075 üzenetére
Nem ismerem a Hauppauge programját, csak azért meg nem veszek tőlük tunert, hogy megismerjem. Olcsó nulla tudásút nincs értelme tesztelés céljából venni, a komolyabbakra meg nem fogok 2xk HUF-ot költeni.
Egyébként melyik típus volt ez? Egy ilyet mondjuk kipróbálnék.
Viszont ettől az MCE Kit mániától már rosszul vagyok.
A box-ok meg átengednek bármilyen jelet, csak szinte kivétel nélkül el is mossák a képet, méghozzá nem is gyengén. Ebből a szempontból a legjobb eddig a Leadtek TV Pro 1920, az alig mossa el a képet, főleg ha 1920x1080-ra van állítva. (Meglepődve olvastam teszteket, ahol a TV Pro II-t istencsászárnak írták pl ebből a szempontból is. Nekem kicsit másak voltak a tapasztalataim, bár lehet nekem vannak túlzott igényeim.)
petrusz82: Ha van két bemenete a monitorodnak, akkor inkább használd az egyiken a tunert a másikon a gépet. Persze így elesel a Pi-től, és nem fogod tudni távirányítóval váltani a forrást, de a kép olyan lesz, amilyennek lennie kell.
-
petrusz82
aktív tag
válasz #65675776 #7076 üzenetére
Napok óta nézegetem,mit is lenne nekem célszerű megvennem.
Két típus mellett foglaltam állást: - Winfast tv pro 1920
- Leadtek tv 2000 xpHa nem lenne a képminőség romlása miatti aggodalmam,akkor mindenképp a külső gép nélküli eszközt választanám.De ahogy írod is "alig mossa el a képet".Tehát ha én nem tv-ként használom éppen a monitort,akkor a számítógépből jövő jel romlani fog,és nem azt a képet kapom,amit tuner nélkül kapnék.Ha jól értelmezem.A monitorom felbontása egyébként 1280x1024.
Van két bemenete a monitornak(Lg 1953TR).Hogy is működik ez pontosan?Ha be van kapcsolva a tuner és rá van kötve az egyik bemenetre,a másikon meg a gép megy,és az is be van kapcsolva,akkor a tunerből és a gépből érkező jelet is megjeleníti a monitoron?
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7076 üzenetére
PVR 500 as volt, dual analóg tuneres.
Én is kipróbálnám az általad említett karit.
Hát, az való igaz, hogy a hauppage csak azért csinálhatott progit hozzá, hogy menjen sima xp én is, és nem is vitte tulzásba a program kifejlesztését.
Bár feltettem, utána azzal a lenduletel le is szedtem, egy pozitivum mondható el róla, hogy a rádióból lehetett felvételt készíteni, de semmi több, a képe meg elég gáz volt az említett progival.MCE vel sokkal jobb volt, gyakorlatilag olyan mint a mostani lcd tv én (Sony)
Más tunerkezelő progikkal meg nem próbáltam.Ez a hvr 2200 as nekem is szimpatikus, csak nem látom rajta azt, hogy támogatná az mpeg 4 es felszini digitális adást.
(#7077) petrusz82
Igen, de nem egyszerre, hanem külön - külön .
Vagy egyik, vagy másik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7078 üzenetére
Az MCE és az összes frontend kiesik nálam, lévén konfigurálhatatlanok az én elvárásaim szerint. Azt egyébként főleg nem értem miért csak MCE alatt működik sok dual (hibrid) tunernél mind a két tuner (az Aver-eknél is van ilyen korlátozás). Elméletileg az E900F esetén a DTV 4 is lehetőséget ad rá.
Konfigurálhatóságban nálam a PVR2 szintje az alap, az alá nem szívesen adom...
Az MPEG4 támogatás pedig színtisztán sw kérdése. Ha az MCE támogatja az MPEG4-et, akkor az általa kezelt kártya is.
petrusz82: A monitor menüjében van választási lehetőség a bemenetek között (egyes monitorokon külön gomb is van erre, vagy legalábbis menün kívül egy gomb szolgál erre). Két bemenet egyszerre nem lehet aktív. Átvezetéses megoldásnál viszont van néhány extra lehetőség, mint pl a tuner képének rákeverése a PC képére (PiP). Ha még nem olvastad volna.
A TV2000XP meg nem tudom hogy került ide, az egy PCI-os tunerkártya. Nem box!
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7079 üzenetére
Értem, akkor win 7 alatt menni fog, az abban lévő MCE támogatja alapból az mpeg 4 est, a vista nem, arra valami tv pack 2008 at kellene feltenni, ezt valamelyik tuner gyártó oldalán olvastam.
Te honnan rendelted meg a Compro csoda tunert ? a E900F et ?
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7080 üzenetére
Úgy jártam el, ahogy Te (Where to buy?). De ha jársz néha Angliában, akkor ott olcsóbban is beszerezheted, és még ÁFÁ-t sem kell már külön fizetned rá. Olyan 25k körül hozzá tudsz jutni így ([link]). Ha haverom ismerőse nem baszkódik, akkor nekem is így lett volna. De nem baj az ha van némi közvetlen kapcsolat a gyártóval. (A tapasztalataimról írom is nekik a mail-t, azért vannak problémák.)
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7081 üzenetére
Értem
Közben válaszoltak a Whehe To Buy ra, amit kitöltöttem, meg valami VIp es dolgot is csatoltak, annyit írtam nekik, hogy szeretném megvenni, de itt sehol nem forgalmazzák.
Külföldön egyaltalán nem szoktam járni, csak nyaralás céljából, de nem oda.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7082 üzenetére
Nekem egy árajánlat is érkezett a levélben. (VIp mi lenne?)
Én se nagyon járok külföldre...
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7083 üzenetére
Nekem eddig még nem jött árajánlat, most nem is tudom megnézni az adott file -t mert még nem tettel fel az office -t és dox ot köldtek.
Amit írtak válaszban abban úgy tünt mintha azt hinnék, hogy viszonteladó akarok lenni.
Hát pedig sem partnerük nem akarok lenni, csak egy tunert szeretnék venni.Milyen gondok vannak vele, mint említetted ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7084 üzenetére
Vagy a módszereik változtak, vagy mit tudom én. Én mellékletet már csak a számláról kaptam. Persze lehet azt hiszik én írtam másik néven...
Főleg sw természetűek. Kezdetben mondjuk egyáltalán nem tudtam képet sem kicsiholni belőle. Ma már van stabilan, csak a két tuner nem megy tipikusan egyszerre (pontosan csak az ID2-es megy általában, az ID1-en csak hang van). Ami viszont hw jellegű, az a képminőség, tipikus NXP-s ferde csíkozódás. De az durván. Nem rossz cucc ez, csak igényel még némi fejlesztés sw oldalon (bár a tuner már több mint egy éve forgalomban van).
Ezért is szeretnék más dualhibrideket is kipróbálni, hogy a képminőség azoknál milyen. Csak ugye nincs értelme DH-t venni, ha a saját sw-e nem kezeli a két tunert egyszerre...
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7085 üzenetére
Értem
Megvárom, hogy mit reagálnak arra amit írtam nekik tegnap, aztán ha semmit akkor majd megrendelem az általad linkelt webshopon keresztül.
Gondolom van olyan lehetőség, hogy akkor kell fizetni, amikor megkapom.
Mert előre nem szivesen utalok.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7086 üzenetére
PayPal-lal kellett fizetnem, az meg annyira nem problémás ebből a szempontból. A magyar fináncok már inkább problémások. Meg a magyar posta is. A csomag Tajvanról ideért öt nap alatt, a posta csak négy nappal később tüntette fel ezt a tracking oldalon, és csak akkor adták fel a levelet is részemre. Vicc.
Azért egy ilyen cég nem fog veled packázni pénzügyekben. Ha fizettél, akkor küldik a cuccot.
Abból a webshop-ból meg megrendelheted, csak nem szállítanak Mo-ra. Ahogy Angliából senki. Ezért lenne előnyös ha járnál arra vagy legalábbis lenne ott ismerősöd.
-
Core2duo6600
veterán
válasz #65675776 #7087 üzenetére
Igen, én is néztem, hogy webes megrendelés esetén nem szállít külföldre.
Most hogy mondod, lehet, hogy akad ismerős, most jut eszembe, egyik haver lehet, hogy kint dolgozik.
Majd írok neki SMS -t
És akkor tán el is tudná hozni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7088 üzenetére
Igen, én is így akartam, csak nekem nem jött be. És nem is rajtam múlott.
Egyébként a szállítás is érdekes. Angliából £20 (vagy 20€) a szállítás. A Compro Tajvanról $20-ért szállíttatta ide... (Ha vissza akarnám küldeni, akkor ~3x ennyibe kerülne.)
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7090 üzenetére
A comprousa.com az oldaluk címe. A compro.com egy másik cég oldala. Egyébként ugyan úgy tajvani cég, mint pl a Leadtek. [link] Szóval a cucc nem is jöhetett volna igazából máshonnan.
-
petrusz82
aktív tag
Ma egy csomó számtekboltban voltam,és a választásom a "WinFast TV2100" tunerjére esett.A külső eszközről lemondtam,mert nem lehetett normálisat kapni 30000 alatt.
Kérdésem még annyi lenne,hogy a kártyából kijövő hangot vissza kell -e kötnöm a hangkártya vonalbemenetére,esetleg egy külső erősítőre,vagy képes a PCI-n keresztül ezt megoldani.
köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Core2duo6600 #7096 üzenetére
Na az érdekes. Nem tudod ki lesz a disztribútor?
petrusz82: Nálam ez a tuner csak azért merült fel, mert így tudnék a legolcsóbban hozzájutni az újfajta távirányítóhoz, amiből nekem még nincs... Egyébként a Global a minimum amit megvennék.
-
Májsztró
addikt
ÜDv !
Már voltam itt a topikban nemrég , akkor a tv tuner fajtáját kérdeztem. Akkor arra jutottam ,hogy egy Leadtek 2000 Global-t kellene beszereznem, bár lehet ,hogy csak Expert lesz belőle. Videókazettát szeretnék majd digitalizálni vele , elég jó minőségben. Sztem a vas nem lesz szűk alá , gondolok itt a szgépemre.
Na már most , olvasgattam itt , és valami hang elcsúszásról találtam dogokat. Az a régebbi Pinnacle kártyámmal is sokszor előfordult ,hogy sajnos a hang meg a kép külön életet élt. Ezt lehet valamilyen programmal , vagy technikával orvosolni ? Gondolom az újabb ( gondolok itt több 10.000-res kártyákra ) ketyerék már tudják ezt maguktól is.
-
törölt tag
válasz Májsztró #7099 üzenetére
Az függ a hangelcsúszás fajtájától is. Ha folyamatosan növekvő mértékű, akkor valószínűleg csak a video framrate-je nem elég stabil. Ez könnyen javítható framerate konverzióval. Ha összevissza, akkor viszont szinte esélytelen.
Egyébként meg a tuti megoldás a hw encoderes tunerkártya az emberi árkategóriában (15k körül indulnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs