- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8899 üzenetére
Nem kötelező. De a normális megoldás az átkötés. Ez belül, és kívül is megoldható.
-
törölt tag
válasz gameresboy #8902 üzenetére
Akkor az átkötőkábel egyik végéről levágod a csatlakozót, ráforrasztasz egy 3,5mm-es sztereo jack-et, és a Line-in-be dugod.
-
surami
tag
Sziasztok!
Létezik olyan külső tv-tuner, mely tudja fogadni az analóg tv adást koax kábelről és tudja fogadni a videókártya digitális jelét dvi-ről vagy hdmi-ről, melyet aztán ki tudok lőni úgy egy full-hd monitorra, akár picture-in-picture módban egyidőben, hogy a digitális videójel minősége nem romlik az átjátszás során?
Miért erre gondolok egy belső kártya helyet?
- mert így akár a pc-m bekapcsolása nélkül tudok tv-zni.
- mert így akár egy időben kis ablakban nézhetnék tv-t is, miközben a gépen bóklászok.
- mert így megspórolnék egy plusz képernyőt.surami
[ Szerkesztve ]
-
carlo6
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával szeretnék segítséget kérni. Van egy Dell netbook -om amihez szeretnék külső tv tunert venni. Volt nálam egy kipróbáláásra, de szinte élvezhetetlen volt a kép. Milyet lenne érdemes venni ami normálisan működik a saját antennájáról. -
veterán
sziasztok
Szeretnék venni 1 tv tunert, win7 van a gépemen. Mindegy hogy belső vagy külső, igazából ebbe a témába egyátalán nemvagyok otthon ezért kérném segítségeteket. 15-20k-t szeretnék rákölteni maximum, amik ennyibe kerülnek azok kb középkategóriába tartoznak?
Valamint akkor a fő kérdés hogy mi lenne a háttér, van műholdas upc, illetve van 1 led tv-m így a digitális adásokat is tudok fogni. ha pl egy adott műsorról képeket csinálnék akkor minek lenne jobb a képminőség? a mindigtv-s digi adáson vagy pl upc-n?
és akkor a fő kérdés hogy melyik márkát vagy típus ajánlanátok? köszönöm a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
jago11
csendes tag
Sziasztok!!
Tud valaki olyan Full HD Medilejátszót és Recordert
amiben van DVB-C tuner is?
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A következő Tunert néztem ki:
Leadtek WinFast DTV2300H tuner (PCI-E, Hibrid)MIndenképp PCI-E csatisat szeretnék.
Esetleg tudtok róla mondani pár szót? (előnyei, hátrányai)
Vagy esetleg tudtok ajánlani mást?
Keret max 15 kÜdv,
GBoy -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Nos, a kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan belső Tuner kártya, amin nem csak S-Video In, hanem Out is van?
Azért kellene, mert a mai videokártyákon már nincs S-video kimenet, márpedig én szeretném összekötni a PC-t a TV-vel!
Tudom, hogy léteznek külső PC-TV konverterek, de nekem belső cucc kellene, és ha már ilyet veszek, jó lenne, ha egyben Tunerként is működne, lehetőleg jó minőségű felvételek készítése céljából.-= Pancsermeste® =-
-
törölt tag
válasz gameresboy #8911 üzenetére
Pancsermeste: Régen létezett ilyen miro vagy Aver tuner. Ma már nagyon nem jellemző. De egyébként is csak a TV képét vinné ki, azzal meg nem sokat érsz.
-
zsotesz81
senior tag
Hali
A Pci Expresses tunereket is össze kell kötni az alaplappal audio kábellel vagy ezeknek már kábel nélkül is van hangjuk?
-
geprombolo
őstag
Vettem egy Leadtek Wintv px1200-at. A gáz az, hogy nincs hangom! Pontosabban nem ismeri fel az alaplapi hangkarit a tunerhez adott Winfast pvr2 progi. Az Asus által legfrissebbnek kikiáltott hangdriver van fent, a tunerről a drót az alaplapi cd-bemenetre van dugva. Win7 64 a rendszer. Tud valaki segíteni?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
bzoley
veterán
válasz geprombolo #8919 üzenetére
A gáz az, hogy keresés nélkül belepiszkítasz az első témába, ami az utadba kerül.
A problémád - ha jól számolom - ezerszer ki lett tárgyalva a megfelelő helyen. -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
64 bites Win7-hez szeretnék TV Tunert, ami PCI E csatlakozású!
Leadtekben gondolkodok! Ha lehet analóg és digitális (Hybrid) legyen.Tudtok ajánlani valamit?
Üdv,
GBoy -
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8921 üzenetére
Digitális alatt remélem a dvb-t-t érted, különben felejtős a Leadtek.
PxDVR3200 H, vagy PxDTV2300 H
Előbbi hw-es Mpeg-2 encodert is tartalmaz. -
gameresboy
aktív tag
Hello!
Akkor érdemesebb lenne USB (analóg/digitális) tunert venni?
Abból melyiket ajánlanád?
Keret max 15kKöszi,
GBoy[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8923 üzenetére
USB-s tunert nem szoktam ajánlgatni. Az csak szükség megoldásnak jó.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz geprombolo #8925 üzenetére
-
surami
tag
#8904-re valaki tud valami okosat?
A Leadtek WinFast TV Pro 1920-ashoz hasonló megoldás lenne jó. A gond ott van, hogy D-SUB-on keresztül közlekednek a jelek ennél a doboznál.
-
surami
tag
válasz #65675776 #8929 üzenetére
Köszönöm a javaslatot. Amit még találtam e-téren, az a KWorld External ATSC/QAM TVBox DVI Edition (SA290-Q DVI).
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
Hali!
Vettem egy ilyen AVERMEDIA AVCPCIH727 Hybrid Capture HD TV/FM/DVB-T kártyát.
Elképzelhető, hogy csak a MUX-A földfelszíni digitális adókat lehet vele fogni, és a MUX-C adásokat nem? Csak mert egyetlen MUX-C csatornát sem talál meg.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
homeoffice76
tag
Hi!
Én is ezen a tuneren gondolkoztam, mik a tapasztalatok? HDMI-bemenetet mikkel próbáltad eddig? Én konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy SAT TV beltérijének jelét megjeleníti-e, de mindenféle tapasztalat érdekel. Ja, és pixmania-tól szerezted be?
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
válasz homeoffice76 #8934 üzenetére
Szia!
Igen, a Pixmania hozta. Elegáns, narancssárga-fekete dobozban érkezett.
A képe nagyon szép. Tűéles minden digitális adás. De ugye a digitális adásoknak tűéleseknek is kell lenniük.
A szoftverével vannak gondjaim. Például a hangerőt egérrel csak +/- gombokkal lehet állítani, csúszka nincs rajta.
A 4:3-as adásokat a monitoron kis 16:9 arányú ablakban jeleníti meg. Hogy miért, azt nem tudom. Talán azért, mert 16:9 arányú a monitorom? Mindenesetre ez így tök gáz.
Szívesen nézném úgy a 4:3-as adásokat 16:9-es képernyőn, hogy a kép alsó és felső részét vágja le a szoftver. Na ilyet a gyári szoftver nem tud. Max. széthúzza neked a 4:3-as képet szélesvásznúra.
Távirányítóról hiányolom az Aspect gombot. Vagy inkább egy szoftvert, amivel minden gombját szabadon konfigurálhatom.
A MUX-C adásokat nem fogja be. Miután ez csak a szabadon fogható adókat érinti, a két Duna tévét nem láthatom rajta.Nagyon jó minőségben vesz fel. A processzort még ilyenkor sem fogja meg. Sőt, szerintem egyáltalán nem is terheli. Asszem a videokártyám GPU-ját használja.
HDMI bemenetet nem próbáltam ki. Csak az S-Video bemenetére van rákötve a videokártyám Composite kimenete.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
veterán
sziasztok, egyszer már beírtam csak nemkaptam rá választ még egyszer gondoltam beírom hátha tud valaki segíteni.
Szeretnék venni 1 tv tunert, win7 van a gépemen. Mindegy hogy belső vagy külső, igazából ebbe a témába egyátalán nemvagyok otthon ezért kérném segítségeteket. 15-20k-t szeretnék rákölteni maximum, amik ennyibe kerülnek azok kb középkategóriába tartoznak?
Valamint akkor a fő kérdés hogy mi lenne a háttér, van műholdas upc, illetve van 1 led tv-m így a digitális adásokat is tudok fogni. ha pl egy adott műsorról képeket csinálnék akkor minek lenne jobb a képminőség? a mindigtv-s digi adáson vagy pl upc-n? Illetve hogy tudnék el minél jobb minőséget felvenni - gondolom ez már inkább tunerfüggő
és akkor a fő kérdés hogy melyik márkát vagy típus ajánlanátok? köszönöm a segítséget előre is.
iPhone 13 Pro Max
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan avgyok ebben a TV tuner témában, ezért is fordulok hozzátok!
T-home Sat Tv szolgáltatásunk van, édesanyám rendesen TV-n nézi, de én is szeretnék tévézni a gépemen! (gondolom még 1 set top boxot adnak)
Milyen tunert ajánlotok? Mire kell odafigyelnem? Túl sok szolgáltatást nem igénylek, a lényeg, hogy megfelelő minőségben tudjam elérni a szolgáltatást kellene hozzá távirányító, illetve a könnyű kezelés/csatornák beállítása!
Ennek tekintetében a legjobb ár/érték arányú eszközt keresem!Segítségeteket előre is köszönöm!
[mod]: Látom az is számít ki milyen OS-t használ! Na ez nálam egy 64 bites Windows 7!
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Tv Tunerrel szeretnék VHS-t digitalizálni. Viszont a Tv Tuneren csak egy rca van, ami valószínűleg a videobemenet, és akkor a hangot a hangkártyán keresztül viszem be?
Vagy jobb minőséget csinálok, ha az antennáján adom neki a jelet?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
kejfel
tag
Sziasztok!
remélem még nem unjátok a sok kérdést!
kinéztem egy tunert.
Jó árban van hibrid is. csak azt nem tudom megfejteni hogy jó lesz e nekem digitális műsorok nézésére. Semmi MPEG-4 re való utalás nincs a leírásában.
Aki esetleg ismeri ezt a típust az legyen már oly szíves és írja meg nekem, hogy mi a dörgés!
Előre is köszi! -
zhagyma
őstag
válasz jozsi252 #8937 üzenetére
UPC műhold vétel példa:
Szükséged lesz egy DVB-S/S2 kártyára DVB-CI interfésszel: [link]
Venned kell egy Cryptoworks CAM-t modult: [link]
Előfizetői kártyát kell kérned a UPC Direct-től (Cryptoworks).Ha nem tetszik a Terratec szoftvere, akkor érdemes megnézni: DVBViewer
Digitális esetben a felvétel a "kisugárzott" minőséggel azonos.
Ui.: Ebből látható, hogy 15-20k környékén ez nem fog megvalósulni. Ha az STB / TV tuner kártya ugyanazon LNB-t fogja vezérelni lehetnek kellemetlenségeid.
mexicanraven #8938 Számodra is hasonló konfigurációt lehet ajánlani, bár a T-Home Sat szolgáltatása nem Cryptoworks titkosítást alkalmaz ... azt hiszem Conax, de érdeklődj a szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
udv, olyan analog tunert keresnek lehetoleg minel olcsobban (fm,svideo,taviranyito, stb.. nem szuksegesek, USB/PCI-E/PCI mindegy), ami normalisan mukodik win7 x64-en (2+GB ram), majdnem beszereztem mar egy xp2000 expertet, mikor erre a bugra rabukkantam . Philips chipes tunerek esetleg szobajohetnek?
-
Szaddi69
csendes tag
Sziasztok!
Melyik Tv-tuner progikat ajánljátok?
Leadtek winfast DV3100 H-m van..és tökéletesen meg voltam elégedve a gyártó progijával (pvr2) ... viszont most raktam fel a 64bites win7et és nem akar működni normálisan...sőt..mondhatni sehogy sem működik..
Előre is köszönöm a segítséget!
Vera virtus actibus exhibetur. - Az igazi erény a tettekben mutatkozik meg.
-
-
Szaddi69
csendes tag
sikerült belőnöm a pvr2-t...a megjelenésnél kellett átállítani EVR-röl....érdekes...de így jó.
Bár kicsit minha jobb lett volna a kép 32 bites win7el..mármint gondolom a hozzá tartozó driver miatt...vagy az EVR-megjelenítés miatt? Te is 64bites win7el használod?most picit kockás a kép..mintha kisebb felbontásban lenne
köszi![ Szerkesztve ]
Vera virtus actibus exhibetur. - Az igazi erény a tettekben mutatkozik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest