- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Üdv, egy Intel Celeron D220 -as laptophoz (ASUS HD) milyen usb -és dvb-t -és vevőt ajánlanátok az olcsóbbak közül?
Sajnos az analóg vevőm elromlott ....
10 ezer forint alatt a laptopon élvezhető képminőséget el tudok érni?Fej! Tor! Potroh!
-
törölt tag
Üdv!
nyakunkon a VB, tvtuner kell az M1 Hd-ban fogja adni. A sima koax-on át tudnak kergetni HD adást? Vagy ehhez optikán kell behozni a lakásba? Digi-nél vagyok ha számít. Milyen tunert vegyek? 20körül lennék hajlandó legfeljebb adni érte. KÖSZI! -
törölt tag
válasz #89874944 #8204 üzenetére
A HD adást csak a digitális rendszereken fogod tudni venni. Ehhez Digi kábelrendszerén egy DVB-C tunerre lesz szükséged. Sima koaxon megy az is.
rdi: Csak DVB-T, vagy hibrid? Előbbi esetén szinte mindegy mit veszel ha normális sw-rel használod. Csak a drivere legyen stabil.
-
törölt tag
válasz #89874944 #8206 üzenetére
DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI, PCI-e)
(Olyan DVB-C tuner még nem került piacra, ami az én igényeimet kielégítené...)
-
joecontra
addikt
Üdv!
Nem tudtok olyan TV tunert és/vagy digitalizáló kártyát aminek van DVI bemenete és rögzíteni is lehet ezen az interfészen keresztül?
Üdv,
J[ Szerkesztve ]
-
tocso83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tv tuner vásárláshoz. Próbáltam visszaolvasni, de totál hülye vagyok a témában, a hozzászólások felét se értettem.
Szóval a feltételek, elvárásaim:
Digi Tv, mint szolgáltató; PC, amin nézném/rögzíteném az adást.
Kb mekkora vinyó kell mondjuk 8-10 órányi anyag felvételéhez?
Kb 15-20k közötti összeget tudnék rákölteni. Lehetőleg belső kártya kéne és időzített felvétel lehetőség jól jönne.
Köszi előre is a segítséget! -
törölt tag
Üdv! Sziasztok! Engem is a fentihez hasonló kérdés válasza érdekelne. Szolgáltató DigiTV, PC-be szeretnék venni egy tuner-t Kérdés milyent? Lehet ilyen PC-s belső tunerrel is fogni a DIGItv kábelen található digitális adásait? Gondolok itt az összesre, kb. 60 darab jön i576-ban és kb. 4-5 full hd-ben. Analógot már nem szeretnék. Viszont amennyiben DVB-T tunert veszek, akkor meg ahhoz antenna kell és csak 7 adóm van, de én a kábelen szeretném a 60 darab digitális csatit. Avagy van olyan tuner amelyikben DVB-C is van, vagy mittomén Finnországgal bejön DVB-T-n is az összes DIGItv digi adó?
Mit vegyek? PCI-os talán jobban érdekelne. -
superecneB
őstag
Most hogy közeleg a VB beruháznék egy USB-s tv tunerre hogy haverokkal tudjuk itt nézni 22" es moncsihoz kéne milyet ajánlanátok aminek ekkora monitoron jó minőségű a képe?
-
törölt tag
válasz tocso83 #8213 üzenetére
És ShellKretor-nak is: DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI, PCI-e)
superecneB: Milyen jelforrásból? Mondjuk DVB-T esetén teljesen mindegy.
joecontra: Lehet praktikus lenne, de olyan szinten rétegigény, hogy ezzel senki sem foglalkozik.
-
kerjani
aktív tag
Sziasztok!
Laptopomhoz keresek hibrid tv-tunert.
Milyet ajánlotok? Usb vagy express card?A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Ajánljatok nekem olyan tuner-t ami tudja a HD (az most mind1 hogy jelenleg milyen és mennyi HD adsá van) MPEG 4 tuneres és kezeli normálisan a 16:9 monitort.
Sajnos a mostani PCTV Stereo-m már nincs a helyzett magaslatán.
Ja és max 10k. -
Tigerclaw
nagyúr
Ide is beírom, hátha itt többen mozognak:
Van egy Pinnacle USB 330e hybrid tv tunerem, de sajna nem tudom hogy hova lett a CD-je. Próbáltam letölteni a gyári TV tuner szoftvert, de sajna csak egy olyat sikerült, ami vagy demo vagy serialt kér. Vista-val használnám, azon meg nem megy a DVB-T mpeg4 H.264 a media centeren. Szóval kellene egy tuner program, ami tudja az itthon sugárzott DVB-T -t kezelni. Esetleg nem tud valaki serial-t a gyári szoftverhez?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
gyiku
nagyúr
hello, melyik a legegyszerubb, legolcsobb usb-s tuner, amivel plug&play jon az m1?
laptopba vb miatt, online stream szaggat es pixeles.[ Szerkesztve ]
hüllő
-
törölt tag
DVB-T-re gondolsz? Ha sürgős, akkor bemész a legközelebbi boltba, és megveszed a legolcsóbbat. Ezeknél a hw annyira nem kritikus, a driver és a sw támogatottság a lényeg. Előbbi mondjuk gyártófüggő színvonalú, utóbbi esetben pedig használhatóak alternatív programok. Bővebben a DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI, PCI-e) topicban.
joecontra: Esetleg egy lehetőség még van: DVI-HDMI átalakító és HDMI bemenetes kártya.
-
tapsi69
csendes tag
Sziasztok/Jó napot!
Palm Top DTV200H tunert vettem az itteni hozzászólások alapján.
Viszont elég lassúnak tűnik (pl aktuális téma hogy a labdát nehéz szemmel követni). Kérnék segítséget hogy hogyan gyorsíthatnám, mivel lehet a gond (PC, azon belül esetleg mi stb)...?Köszönettel,
Tapsi69
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Lassan esedékes lenne lecserélnem a 15 éves miro pctv-met. Egyenlőre csakis a vista/win7 driverek hiánya miatt.
Szóval a kiszemeltek:
Leadtek DTV1000S A legolcsóbb alternatíva, de ha jól látom ez csak digitális tuner? Ha így van akkor kb 2 év múlva jó vétel lehet, most még sajna kell az analóg is.
Leadtek DTV1800H Ezt sokan ajánlják sima tv nézésre, nekem nem is kell másra. Legyen jó driver/szoftver ellátottság, és fogjon mindent ami fogható.
Leadtek PxDTV2300 H Ez csak a PCI vs PCIe-ben különbözik az 1800 H-tól? Ahogy elnézem driver van mindegyik tipushoz.
Dyras USB csoda Nos ezt a kütyöt mostanában 7000 Ft-ért dobálja a Metro. Megér ez annyit? MInt mondtam, sima Tv-nézés, az elkövetkezendő 15 évben
Persze a Leadtek cuccok megvásárolhatóak olcsóbban is.
Jelenleg sima analóg UPC kábel van itthon.
Talán az 1800-as és a 2300-as Leadtek közt vacilálok leginkább.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
ÜdvVarta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Ádyka
őstag
Ahogy elnézem belefél a keretbe egy nagyobb modell is, hardveres mpeg2-vel. Bár semmi szükségem rá, de ha ennyiért adják:
LEADTEK PxDVR3200 H
15-ért ez lenne a legjobb vétel?Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
bzoley
veterán
A DTV1800H, és a PxDTV2300H a csatolóban, és az alkalmazott chipset-ben is eltér egymástól. Mindkettőnek megvannak a rá jellemző "effektjei". A PxDVR3200H hw-es képessége értelemszerűen analóg módban használható. Képe a DTV1800H-éhoz hasonlítható, mindkettő kissé "recés" lehet, ez mindig is így volt Conexant-nál. A PxDTV2300H ettől az effekttől mentes, viszont halvány, átlós sávosodás előfordulhat. Más használható chipset hybrid tuner esetén nem nagyon van.
Noname cuccokat, zsákbamacskákat hanyagolnám(Dyras, Asus, Gigabyte).Magnat:
Az Ipon ennyit tud. Van ennél náluk nagyobb hiba is. -
Ádyka
őstag
Értem. Tehát csodát ne várjak egyiktől sem, mindegyiknek megvannak a halvány csíkozódásai? Ennyi pénzért ennyi jár?
Akkor 10 rugó körül 1800H,
vagy 16-ért 2300 H,
vagy 15 -ért 3200H?A drágábbak közül egyértelműen a 3200H lehet a befutó. Jaj, de melyik is legyen?
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
bzoley
veterán
-
Weaver
senior tag
sziasztok
tévém eladnám, számgépen nézném inkább a tévét is, viszont fogalmam sincs mit kell tudnai egy ma jónak számító tunernek. mi számít most jónak, ami a közeljövőben is megállná a helyét ? milyen árban mennek kb ?
köszi
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok.
F1-et szeretnék projektoron keresztül nézni. Sajnos a nem sikerült megfelelő minőségben a projektort összekötnöm a beltéri egységgel így TV tuner-t szeretnék venni.
Totál kezdő vagyok a TV kártyák terén.
A szolgáltatóm vidanet. Analóg az adás.
Ehhez kéne egy TV kártya amit csak F1 nézéshez használnék. Lehetőleg megfelelő minőségű legyen a kép. Távirányító esxták stb nem érdkele mert csak a versenyt nézném rajta. Vagyis pc-n keresztül kiküldeném a jelet a Projektorra. A Projektor 720P-s nem tudom számít-e.
Milyen kártyát javasoltok? Gyártó típus?
köszi
-
Khaosz55
addikt
Úgy látom ez lesz a nyerő.
LEADTEK DTV1800H
Vagy tévedek?
-
Franco9
tag
vki tudna ajánlani egy jó műholdas tv tunert(dvb-s, dvb-s2) jó árban?
Jah full hd-sat persze
24es monitorhoz -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Tök hülye vagyok ezekhez a tv tuner kártyákhoz, ezért segítséget szeretnék kérni.
Fogalmam sincs, hogy milyet vegyek, viszont elvárásaim azok vannak
Hosszabb távra szeretném egy HTPC-be, így nem árt ha tudja a HD, full HD felbontást.
Nem külső, hanem alaplapra csatlakoztathatót szeretnék (minden, hogy PCI, PCI-E)
Gondolom ezek komolyabbak...
Szeretnék hozzá távirányítót (szerintem ez alap)És itt jönne egy kérdésem: Ezekkel a távirányótakkal, kizárólag csak a tv-tuner funkciókat lehet irányítani? Vagy egyébb más eszközöket is a Windowsban? (Zene, képek mappa elérése, számítógép kikapcsolása....stb)
Tudnátok nekem konkrét típusokat ajánlani...
Talán még az lenne a fontos, hogy a csatornákat normálisan sebességgel váltsa!Előre is köszönöm a segítséget!
Bogyorisz
-
just
aktív tag
Hali!
Én is úgy értek a tv tunerekhez mint az előttem szóló. Szeretnék egy olyan kütyüt ami fog analóg illetve digitális adást, tudjak rá kötni vhs-t(digitalizálni szeretnék kazettáról) és nem utolsó sorban ne külső legyen.
Köszi![ Szerkesztve ]
Two things what i hate. People that can't count...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest