Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz jeni #8588 üzenetére

    Nem a tesztekre hajtok, de következtetés levonni csak azokból tudok, mint ahogyan összehasonlítani is csak ez alapján tudok. Ehhez még hozzáveszem a jelöltben lévő NAND paramétereit és ez alapján döntök.

    Például itt sokan azért ótzkodnak a V300-tól, mert a V200 egy rakás szar volt, holott a két meghajtónak semmi köze egymáshoz azt leszámítva, hogy mi van rámatricázva. Különösen vicces, hogy ugyanezt a hardvert ugyanakkor más gyártók kínálatában meg istenítik.

    Én sehol nem írtam olyat, hogy nem kell OCZ, Bodor írta, hogy az OCZ Agility 3-mal sok problémát elsősorban meghibásodást tapasztaltak.

    A megbízhatóságról meg max a gyártónak van adata amit nem publikál. Például honnan tudod, hogy egy V+200 vagy Corsair GT, vagy Crucial M4 nem döglik meg előbb mint a V300 vagy a 840 vagy bármi más? Sehonnan. Az én egyenletemben is csak egy dolog volt amit figyelembe vettem: hogy a 840-ben lévő TLC nagy valószínűséggel kevesebb írást visel el a V300-ban lévő MLC-nél, erre lehet alapozni. Az is valószínű, hogy a V+200-ban lévő 25nm-es MLC meg többet visel el, mint a V300-ban lévő 19nm-es, de itt már nem számolok jelentős különbséggel, ezért nem is fizetem azt meg.

    De ki tudja, lehet a Samu tud valamit és a TLC-jéből ki tud hozni annyi írást, mint mások az MLC-ből.

    2 napja megrendeltem a V300-at és továbbra is azt gondolom, hogy ez jó döntés volt. Ennél többet amúgy sem áldoztam volna rá, szerintem a 840 és V300 közül jól döntöttem a V300-zal de ezt majd az idő fogja igazolni vagy cáfolni.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák