Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szbazsi123

    csendes tag

    Sziasztok! Szerintem a kérdésem nagyon költői lesz :) Egy Asus A6421 AIO gépet használunk otthon, aminek a vinyója 1tb. Mostanában kezd zavarni, hogy borzasztó hangos, ezért cserelném egy ssd-re. Mivel semmilyen más valós bővítési lehetőség nincs a gépnek*, ezért alább nem mennék, mint a gyári hdd mérete. Eddig azt szűrtem le, hogy a Crucial mx500 nem lehet rossz vétel. Mivel mindenképpen egy meghajtó van a gépben, gyakorlatilag relativizálódik, hogy óvatos torrentesek vagyunk-e, vagy sem, stb. Az biztos, hogy a gyereknek van pár játéka feltelepítve, amiket viszonylag ritkán cserélget.
    Ahogy néztem, a gépemben a hdd egy fém dobozba van szerelve, ezt a dobozt kell rácsúsztatni a foglalatra. Egy dolog bizonytalanít el, pont emiatt: a melegedés.

    (* van egy régebbi laptop is a családban, abban ssd vásárláskor beszereztem egy optikai meghajtó "átverős" egységet Kínából, a dvd olvasó tálcáját ki kellett szedni, ezt a bigyót betenni, és ebbe lehetett beépíteni noti hdd-t vagy az ssd-t, ekkor az ide szerelt ssd volt a rendszer meghajtó, a gyári hdd meg a háttértár, dvd olvasó meg értelemszerűen nem volt. Namost ezt nem tudom megtenni az Asus géppel, mivel nagyon le kellene bontani a hátulját, és ahogy néztem, az én tudásom ehhez alkalmatlan - bármit, ami cserélni lehet a gépben, olyan helyre tettek, hogy könnyen kinyisd, a dvd olvasó viszont nem ide tartozik, egyszerűen nem merem szétszedni, még tart a gari idő :) )

Új hozzászólás Aktív témák