Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • honda130

    tag

    válasz kali #28566 üzenetére

    Szia!
    Emlékeztetőül, hogy ezt írtad nekem tegnap:

    "a gép ki- majd bekapcsolásával orvoslásra kerülő hiba miatt nem feltétlenül router hiba lenne az első tipp.
    a tl-wr741nd 5 dbi antennával rendelkezik, az nagyon jónak számít, érezhető javulást csak akkor fog hozni egy új router, ha az ellenoldal mimo képes, tehát legalább 300-as wifi modullal rendelkezik, ezért leírhatnád, hogy a notiban milyen wifi modul van!?!?
    a wifi csatorna a környezeti tényezőknek megfelelően van beállítva? mert ha nem, akkor az is okozhat akadozást, és ez minden router - illetve wifi eszköz - esetén igaz!
    milyen sebességű neted van?
    mennyit szánsz az új eszközre?"

    Szóval, ha esetleg neki tudnánk futni a dolognak és el tudnád picit mondani, hogy mit hol kell megnézzek? Megköszönném. Abszolút lehet hogy nincs jól beállítva a routerem, mert az unokaöcsém üzemelte be két éve és nem hiszem hogy lelkiismeretesen sikerült neki. Azóta többször is telepítettem a rendszert, lehet hogy ez is baj. Esetleg valami alapon van, aminek nem kellene. Ka kell, megkeresek bármit és képkivágással lei s mentem a beállításokat. A Dell Inspiron M5010-ben nem tudom már hogy milyen modul van, de utána nézhetek ha kell. UPC 50Mbps internetem van, ennek szerintem mennie kéne.
    Hogy mennyit szánok? Az is kérdés, hogy mennyinél indulnak a rendes routherek? viszont ha találnánk rosszul beállított pontot, akkor engem egyáltalán nem zavarna hogy ez a router van itthon, mert kell így is csomó dolgot vennem.

    Köszönöm!

    Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák