- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krystal_s
addikt
köszönöm szépen a segítséget...igaz én nem használok képernyőkímélőt ,csak a monitort kapcsoltatom ki 10-15 perc inaktív használat után, de kifogom próbálni a kis progit
/ lehet h egy lcd tv-nek vagy a laptop kijelzőnek hasznosabb lenne a képernyőkímélő használata, mint a szoftveres kikapcsolás ? hm nem is tudom h melyik lenne jobb...melyik "ártalmas" kevésbé /
-
nagyúr
válasz oliver7777 #12457 üzenetére
Kipróbáltam megvásárolhatót, de semmivel sem jobb a translate.google.com-nél.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki egy olyan programot, aminek segítségével ne kellejen leraknom a tálcára a játékot amivel játszok, hanem egy egyszerű overlay menüvel el lehessen olvasni, esetleg válaszolni is.
-
törölt tag
Csőtök! Ki mit ajánl? Egy egyszerű felülettel rendelkező progit keresek ami gyorsan és jó minőségben alkalmas MKV file-ok vágására. Arról van szó, hogy pl ki tudjam írni 2 db DVD-re.
-
ladlac
tag
Helló! Levelezőprogram kellene, jobban mondva email-figyelő... igazából én sem tudom. A fő szempontom az lenne, hogy ne a tálcán, az óra mellett legyen (mert ilyen találtam), hanem az asztalon, ikonként, és jelezze a friss emailek számát. Eddig böngészőn keresztül ment a levelezés, de nagyon tetszik az iPod Touch push email programja, ami pár percenként ráfrissít, hogy jött-e levelem, és PC-n ezt jobban is ki tudnám használni (mert a Touch-csal ellentétben, ha be van kapcsolva, mindig van netkapcsolat).
-
veterán
Üdv!
Olyan programot keresek, ami fel tudná venni az MSN beszélgetést.
Tudtommal nem tiltott dologra kérdezek rá.Refog keylogger van a gépemen, ezzel logolok mindent (screenshotokat is képes csinálni általam beállított időkzönként), de ha webkamerás chatelésre váltanak MSN-en, akkor csak azt látom, h billentyű-leütés nem történik..
(A webcamba van építve a mikrofon is.)
Jó lenne a beszélgetést hallani.
Az csak ideig óráig működik, h kihúzom a webcamom és elteszem, így is csak az én gépemnél ülő leütéseit látom, a másik fél beszédét nem.Külső mikrofon + füles kombót is fel tudnék valahogy venni (Skype)?
Olyan programra gondoltam, ami automatikusan elindul, amint az MSN-ben átváltanak hang/kép alapú "üzemmódra", de a felhasználó nem veszi észre, h a háttérben fut a felvétel.
Az se baj, ha a win elindulásakor elindul a háttérben, és folyton megy, csak spec. bill kombinációkkal lehet be ill. kikapcsolni.Nem kell illegális lehallgatásra gondolni, a saját gépemről van szó.
Bővebben a nő/nőügyek topicba tartozik a történet.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
-
válasz Thunderzolee #12466 üzenetére
Soundrecorder.exe parancssorból, ütemezett feladatként?
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Dillon
tag
Üdv! Keresek egy olyan programot, amivel egy avi file-ra tudok beszúrni szöveget (ide is meg oda is, különböző részeknél), de amikor menteni akarom, tartsa meg az eredeti formátumot és felbontást. A Pinnacle VideoSpin-el próbálkoztam, tök jó lett minden, csak éppen nem akarta olyan felbontásban elmenteni a videófile-t, amilyen formában én megnyitottam. Létezik egyáltalán ilyen program?
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
válasz Thunderzolee #12466 üzenetére
Rosszul tudod.
de a felhasználó nem veszi észre, h a háttérben fut a felvétel.Felvételt csak mindkét fél bele1ezésével készíthetsz.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MikiASD
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy van e olyan program ami lehetőleg egy táblázatra épül mint pl: excel
és olyan kellene hogy h beirok egy számot és véletlen ugyanazt irom be még egyszer akkor figyelmeztet?
Vagy ezt az excelben is meglehet oldani? -
Csabee.
nagyúr
Hello!
olyan programra lenne szükségem amivel egyszerre többen lehet kamerázni! Tudtok ajánlani ilyet?Üdv: Csabee.
-
ticzi01
aktív tag
sziasztok
olyan egyszerő információszerző progit keresek ami kiírja egy gép
- ip címét
- mac címét
- gép nevét
- és a serial számát /biosban benne van/ ez csak egy jópont lenne de anynira nem fontos -
-
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy noname multimédia gombos billentyűzetem. Sajna a driver amit adtak hozzá használhatatlan Win7 alatt (és egyébként sem a saját drivere lol...)
Létezik e olyan általános progi, amivel akármilyen multis billentyűzetet be lehet konfigurálni? Hasonlóra gondolok mint pl. az Xpadder amivel ugye bármely gamepad gombjait programozhatjuk.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
válasz ticzi01 #12483 üzenetére
A nagyvad a System Center Configuration Manager 2007 amivel ezt meg tudod csinálni,
ha pár gépről van szó akkor a WMI query tool-al szoktam alkotni, [link] a Win32_ComputerSystem-ben vagy a Win32_BIOS-ban megtalálod a serialt, de ha írsz saját wmi szkriptet az legyűjti szépen txt-be is automatikusan.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Egy olyan scan-elő programot keresek egy HP scanner-hez, amely rögtön pdf-ben tudja beolvasni a dokumentumot. Elsősorban ingyenes formában keresem, ha nincs akkor fizetősre is vevő vagyok.
indul a sörös aludni
-
-
Horka1
tag
Kollégák, van olyan progi, ami egy dokumentumból kigyűjti nekem az e-mail címeket?
Thunderbird-et használok egyébként levelezőnek, abban nem találok ilyen funkciót, ha van benne az is jó lenne ha valaki meg tudná mondani.Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
-
Horka1
tag
válasz kraftxld #12488 üzenetére
Kaptam egy e-mailt, tele címekkel, azokat szeretném kimenteni a mélből. Vagy kimásolom az egész szöveget word-be, az is jó megoldás, vagy valami más módszer. Csak, hogy ne kellene kézzel kitörölgetnem ami nem tartozik a címekhez.
Makróval, hogy kell megoldani? Programozni nem tudok sajnos.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
-
válasz Csabee. #12490 üzenetére
Uljetek tobben egy kamera ele
Egyszeru progit nem tudok, de MS Office Communicator 2007 R2 + Office Communications Server 2007 R2-vel meg lehet csinalni
Hirtelen csak egy ilyen screenshot-ot talaltam:
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Horka1
tag
válasz kraftxld #12491 üzenetére
Egy értesítőt szétküldeni nekik, úgy, hogy a lev-lista szervert kikerüljem. Tehát írhatnék így is a levlistára, csak külön akarok. Nem mindent akarok mindenkinek, a lev-lista viszont mindenkinek elküldi ugyan azt.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
tag
Szasztok!
Segítség kellene...
Olyan programot keresek ami egy adott mappán belül lévő összes mp3 fájlhoz letölti az ID3 tagot, illetve a hibásan megnevezett fájlokat át is irja a helyes előadóra.
Létezik ilyen? -
spammer
veterán
Sziasztok! Sürgős segítség kellene!
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel esélyem lehet visszahozni adatot format és új windows telepítése után? Most derült ki, hogy nagyon fontos adatot nem mentettem és úgy lett format és winreinstall
Van esélyem visszahozni valahogy? Nem komplett partició kell, hanem csak konkrétan 1 file, tudtok ajánlani valamit?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
válasz kételkedem #12498 üzenetére
Formázás és újratelepítés után (Plána ha teljesformázás volt, bár erről nincs infó), nemhinném, hogy bármilyen szoftweres megoldás visszahozza. Ha megér annyit, akkor Kürt Kft. Bár vastagon fog a ceruzájuk.
Ha annyira fontos miért nem volt róla rendszeres mentés?!
Nap mind nap találkozni ilyen esettel, és mégis csak a saját kárukból (vagy abból sem) tanulnak az emberek. Hihetetlen ...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
spammer
veterán
Köszönöm a válaszokat! Getdataback-kel próbáltam, már sajnos nincs meg a file, de közben sikerült máshogy megoldanom a problémát, de még1x köszi a segítséget!
Hát igen, erről sajnos pont nem volt mentés, egyszerű figyelmetlenség, ebből is tanul az ember.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest