- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan zenelejátszó programot amiven összetettebb playlisteket lehet készteni, lejátszani? pl függvényeket belrakni?
Arra gondolok, hogy pl a számoknak egyenként be lehessen állítani a hangerejét előre, vagy a randomokat lehet mappánként kezelni. -
Tosee
őstag
-
Psychonaut
veterán
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Keresek olyan progit ami "figyeli" a windowst és naplózza.
/pl mikor mit milyen progival nyitottak meg, töröltek FŐLEG a total commanderre
esetleg a böngészők előzményei naplózása/Köszi!!
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan hatékony, legjobban bevált programot keresek, ami ténylegesen fel tudja "frissíteni" a windows-t.
Ami tényleg kitakarítja a registry-t, meg mindenfélét és érezhető gyorsulást hoz. De emellett biztonságos is.
Már elég öreg a rendszer, és le van lassulva meg minden, de amúgy nagyon hozzá vagyok már szokva, nem szívesen telepítem újra.
Szóval tudtok ajánlani valami ténylegesen jó, sokak által ajánlott progit? (Nem szeretek kisérletezni)
Előre is köszönöm! -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Paulo81 #11807 üzenetére
Én inkább a megelőzés híve vagyok és a programok uninstallálásához a portable Revo uninstaller -t használom.
Mellé még a szintén portable CCleaner -t szoktam használni, de az nem feltétlen a legjobb. De azért lehet azzal is takarítani.
Garffi: Azt hiszem ezt alapból megteszi a windows valamilyen sys log-ban. Windowsos topicban vannak guruk, akik tudják hol találsz meg ilyesmiket.
[ Szerkesztve ]
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
cellpeti
nagyúr
-
Paulo81
aktív tag
válasz BigBadPlaYeR #11808 üzenetére
Értem.
És a jelenlegi helyzetre nem tudsz valamilyen programot?
Tudom, hogy ha felmegyek egy letöltős oldalra, egy csomó program van, de nem tudom melyiket érdemes használni.... -
Paulo81
aktív tag
...
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Keresnék olyan programot amivel el tudok forgatni 90 fokkal egy MOV kiterjesztésű videót.
Köszi előre is a segítséget!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Psychonaut
veterán
válasz Paulo81 #11810 üzenetére
Leginkább egyiket sem, mert vagy csak placebo-hatásuk van, vagy elb*sszák a rendszert. CCleaner az, amit tudok ajánlani, de számottevő gyorsulást ne várj.
Esetleg egy töredezettségmentesítést jó lenne ráengedni, Defraggler a barátod ilyen célra.
-
-
Froclee
őstag
Sziasztok.
Tudom hogy van ezer millió RSS olvasó, de én mégis olyat keresnék, ami másnak is bevált, ingyenes, "jól néz ki" és testre szabható. Köszi.
-
Froclee
őstag
válasz Froclee #11815 üzenetére
Gugli reader mellett döntöttem.
(#11817) joe2005
Köszi[ Szerkesztve ]
-
joe2005
senior tag
válasz Froclee #11815 üzenetére
Nem néz ki jól, FF beépülő, de én nagyon szeretem kb 30 rss-van bekapcsolva.
Feed Sidebar"Have you tried turning it off and on again?"
-
petrusz82
aktív tag
Olyan programra lenne szükségem,ami képes számkombinációk generálására legalább 8 szám hosszan. pl: 01234567,12345678,23456789 stb. Fontos,hogy a 8 szám összes lehetséges kombinációja generálva legyen, és mindezt sorrendbe.
-
Horka1
tag
válasz Spidee #11812 üzenetére
Sony Vegas, Adobe After Effects
De ha csak ennyit akarsz, akkor ezek túl nagy apparátusok ehhez.Az AVS video editort próbáld meg. [link] bár időkorlátos, de teljes értékű, ha jól tudom.
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
atesss
addikt
válasz petrusz82 #11818 üzenetére
Programozd le magadnak.
C-ben maga a generálás elég egyszerű, viszont ha az eredményt tovább akarod használni, azaz fájlba írni, az már bonyolultabb, sajnos azt már én is elfelejtettem...
De lehet, ha megkérsz valakit az egyik programozós topicban, egy perc alatt összedob neked egy ilyet.
Kész programot pont erre szerintem nem lehet egyszerű találni. -
puhakex
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan zene konvertáló programot mondani ahol a zenéknek nem csak a formátumát lehet átkonvertláni, hanem a hangerejét is. Halkabbra szeretnék konvertálni pár számot. És listán tud több zenét is egymás után konvertálni, nem pedig egyenként kézzel.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Windsurfer #11823 üzenetére
De van! persze!
De egy kérdés = 1 topic = eredményesebb megoldás
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
PDF-et mivel tudok képként (jpg) elmenteni?
-
-
Kloden
senior tag
Milyen provival lehetne azonos mpg videofileokat összefűzni, vágni, szerkeszteni, stb. újratömörítés nélkül? Nem baj ha fizetős, nem baj ha egyszerű!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Csakénvagyok
őstag
válasz petrusz82 #11818 üzenetére
Ez nekem nem random, ha sorrendben vannak elrendezve. Egyszerűen a természetes számok 1-től 99.999.999-ig, avval a kis külömbséggel hogy ha a szám kevesebb mint 8 számjegyből áll, az első számjegyeket kitöltjük 0-val.
Ex1:
00000001
00000002
00000003
...
99999998
99999999Másik értelmezés:
Ex2:
01234567
12345678
23456789
34567890
45678901
56789012
67890123
78901234
89012345
90123456 -
[sultan]
tag
Szisztok!
Olyan Nero CoverDesigner-hez hasonló programot keresek, ami az mp3 tag-eket is ki tudja olvasni.
-
Paulo81
aktív tag
válasz Psychonaut #11813 üzenetére
Mindenki egyetért ezzel?
-
steevo7
csendes tag
Hi!
Lenne egy kis gondom. Már vagy 3 napja próbálok programokat (firefox, messenger, adobe stb. telepíteni, de nem tudok, mert vagy az az üzenet fogad, hogy "extraction failed... file is corrupt" (Az angol tudásommal nincs gond. Csak nem értem miért van ez.) vagy az jelenik meg, hogy: " A windows problémát talált ebben a fájl-ban... Ismeretlen gyártó". A poén az, hogy van olyan amit hiába szedek le netről annál is ez fogad illetve az olyan programnál is aminek már régóta a gépen van a telepítője és már telepítettem is vele.
Az egyik nagybátyám gépén is ez a probléma.
Egy másik topikban azt írták, hogy lehet, hogy a winchesterrel van gond. Azt mondta valaki, attól hogy boot-olni tud a windows (meg lehet újra és újra telepíteni) még lehetséges, hogy hibás a winchester.
Valakinek van ötlete? Nem tudna valaki egy winchester ellenörző progit ajánlani?
Előre is köszönöm. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Milyen programot tudtok ajánlani Tv Tuner-hez?
Köszönöm előre is a választ!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
V.Stryker
nagyúr
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani olyan progit amivel könnyen lehet konvertálni HD wmvből mondjuk AVIba?
tesóm gépe nem igazán komálja a HD felbontású wmvket.. belepörgetésnél vagy kifagy a lejátszó [wmp, vlc, bsplayer] vagy szétesik a képCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
sbazsi
veterán
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel ha lehúzom a laptop ujjlenyomat-olvasóján az ujjamat, megjeleníti az ujjlenyomatot és el is tudom menteni valamilyen képformátumban.
Csak azt ne tanácsoljátok, hogy kérdezzem meg az FBI-t, mit használnak
Köszi annak aki segít! -
Hunyus
senior tag
Sziasztok.
Nekem olyan progi kéne amivel betudom állítani a gépet hogy x időbe kapcsoljon ki. -
V.Stryker
nagyúr
-
Horka1
tag
Kollégák!
Tudtok olyan progiról, ami komplett partíció tartalmat képes átmásolni egy másikra hibátlanul, tehát rejtett meg system fájlokkal együt, vagy másik vinyóra, netalán kiírni dvd-re.
A Ghost-tól megijedtem kicsit annyi véle verziója van és sokféle probléma vele, úgyhogy arra gondoltam, hogy csak simán átmásolok egy telepített rendszert valahova tartaléknak, és ha kell akkor csak egy másolásnyi időbe telik újra "telepíteni."
[ Szerkesztve ]
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App