- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok.Nem tudnátok valamilyen progit ajánlani,amivel a környező routerokat tudnám be scannalni?
-
ZCoyote
őstag
Szeretném a HP 6710s laptopomon Win 7 64bit Ultimate-en a proci órajelét a minimálisra beállítani mert energiatakarékos üzemmódra állítva is hangos a hűtőventi. Van valami progi amivel ezt meg lehetne tenni?
Romani ite domum.
-
leyo76
senior tag
válasz ZCoyote #11953 üzenetére
Sajnos ezt tapasztaltam korábban a vga hűtőjével is xp alol szépen pörgött használatnak megfelelően, win7 alol meg folyamatosan max fordulattal ment. Majd adtak ki egy újabb drivert amivel egy picit jobb lett, de az sem volt az igazi, Szerintem erre még várnod kell egy picit...
Én nem csökkenteném a proci órajelét mert akkor a w7 sem lesz túl használható.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Hunyus #11956 üzenetére
Mert az nem találja meg vagy mit szeretnél? Megtaláláshoz bőven elég, a windows alap progija. Amit az nem talál meg más se fog, az hogy mennyit talál milyen erősséggel az antennától függ amid van a wifihez. Vagy a megtaláláson kívűl feltörni akarod őket?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
donnano
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani ami megállapítja,hogy egy fájlt milyen milyen progi tud megnyitni?Mert ez a "webes szolgáltatással megkeresem"nekem nem igazán akar összejönni.Persze lehet csak én vagyok béta hozzá -
czpitti
senior tag
hali valami progi kéne ami cseppet felturbózná a notebookom videoteljesitményét meeeeeee a 2mg vga nem kicsit kevés.minden megoldás érdekelez egy dell latitude cpid300xt köszönöm a segitséget
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Olyan program kellene amivel angol nyelvű filmeket be tudok konvertálni PSP-re, de olyan amihez a feliratokat is be tudom tenni mellé!
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
válasz Psychonaut #11974 üzenetére
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és mások gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s-re lehetne csinálni.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom mert nélküle nem sokat érne szerintem!Aki csinálta már ilyet valaha kérem írja le milyen programmal és hogyan kell lépésről lépésre!
Next PC Upgrade: 2022
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
ha tudnátok segíteni valami pofásabb weblapnak való dolgokat keresek.
Nem szeretnék drupalt, joomla azt majd késöbb.
Most valami egyszerő ugymond kész a gombokat szöveget átírom kis flash fotóalbum és ennyi.
Tudtok valami ilyesmit.
És googlét nem néztem meg mert most így egyszerűbb volt!Köszi előre is midnenkinek
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Crytek #11977 üzenetére
A telepítő filet kellene akkor darabolni 2 dvd-sre, nem a telepített fájlokat vinni máshova. Melyik játék lenne ez? Gugliba máskor találtam több játékhoz is splittert ami a 4,3 gigánál nagyobb isokat szét vágja hoyg 2 dvdre kiirható legyen és telepiteni is lehessen így.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ticzi01 #11978 üzenetére
Webbuilder elég egyszerű weblap készítő program.
-
ThaBoss
senior tag
Üdv!
Egy olyan programot keresek, amivel bootolható ISO fájlokat tudok kiírni USB lemezre. Találtam már 1-2-őt, de mind csak bizonyos oprendszerek telepítéséhez voltak kitalálva.
Ha tudtok valami ilyesmit, vagy bármi megoldást, azt megköszönném.
Amúgy XBMC Live-ot akarok íratni... -
Crytek
nagyúr
válasz sfdrakex #11979 üzenetére
King Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is!
Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz.
Csak nem értek ilyenekhez sajnosNext PC Upgrade: 2022
-
Gülümaci
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel AC3-ból mp3-at, vagy más használható formátumot tudok varázsolni. 5let? -
sfdrakex
nagyúr
válasz Crytek #11987 üzenetére
Power isoval beletudod tenni isoba az angol fájlok mellé vagy valamelyik nyelv helyére a magyart. Vagy csak simán belerakod az isoba a magyar csomagot és telepítés után magyarítod vele. Sok játék tesz szanaszét fájlokat amiket nehéz megtalálni ezért szerintem jobb a telpítő médiát variálni, mint a telpített játékból RIPet csinálni és azt pakolászni.
-
Crytek
nagyúr
válasz sfdrakex #11989 üzenetére
De pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes.
Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdésNext PC Upgrade: 2022
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Crytek #11990 üzenetére
Registry bejegyzések, esetleg a windows mappába és a users/doc and settings mappába pakolt fájlok, ezért lenne sztem egyszerübb bele tenni az isoba, azt esetleg rarolod több darabba pendriveon vagy dvd rw -n átviszed kibontod telepited. Miért nehézkes a játék telpitése?
-
Horka1
tag
válasz Gülümaci #11995 üzenetére
Easy CD/DA extraktor nagyon profi, mindenféle hangformátumot ismer. De az mp3 az egy igen durván tömörített formátum, ne csodálkozz a minőség romláson.
gondolj csak bele, hogy wav-hoz képest 1/10-e méretű. Mekkora veszteséggel tömörített akkor az mp3?
Egyébként vedd minél nagyobbra a bitrátát, akkor jobb lesz. 320-on már korrekt, bár nagyobb fájlmérettel kell számolni természetesen.
[ Szerkesztve ]
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App