Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    A témához hozzászólva, én sokat gondolkodtam párhete, hogy mit vegyek, volt aki amd-t javasolt, volt aki intelt. Az tudni kell, hogy nem akartam túl sokat ráfizetni, de mégis haladni akartam az új cpu-k irányába. Én egy Z270m mortar lapot és egy 7700k-t cseréltem z390m mortar és 8700k-ra (delidelt). kb 35e Ft-t fizettem rá. Pont azért tettem, mert így még valamerre tudok tovább menni. Ha nem más egy 9700k/9900k irányába. Amit mindig is előtérbe helyeztem, az a jó lap. Tudom, nem a felsőkategória, de megteszi.
    Igen, elindulhattam volna AMD irányába is. A bajom az volt, hogy eskü nem találtam jó árban M-es lapot. Hiába olcsó a cpu, meg v8, v16 :DDD . Egyszerűen nálam fontos, hogy jól nézzen ki, jó árban legyen, és jól legyen lerendezve rajta a 2db pci-e, mert a böszme gainward kártya alig fér így is be a házba.
    ÉN azt gondolom mindenkinek azt kell választania, ami most jó, én úgy gondoltam, hogy egy 1080 mellé elég egy darabig a 6/12 is. Ha meg nem lesz elég, akkor van még hova menni. Én sosem voltam az aki az újdonságokat egyből megveszi, mindig mindenben lemaradásban vagyok, azért mert nekem erre van szükségem, és nem fogok több százezret költeni. Évente cserélek ezt azt, de akkor sem a top termékekre. Számomra nem ér annyit az a 10-15 fps....

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák