Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz bluyoo #49837 üzenetére

    Hagyd már ezt az occo-zást. Neked minden occo? Akkor ez igaz VGA-ra is. Gyengébb teljesítmény, gyengébb alkatrészek.
    Nem a nézetem akarom ráerőltetni, de elég sok gépet raktam össze kevésbé értő embereknek és feltűnt, hogy állandóan mindenki túlméretezett processzort akar venni. Nekem kérdéseiből úgy tűnt nincs tisztában a CPU-k teljesítményével ezért javaslom neki amit. Szerintem ha látná mit tud egy 6300-as erősebb VGA-val biztos meggyőzné. Csak sokakat vonz a 8 mag hangzás és érzés.
    Igen az olcsó alkatrész ára is romlik, de az értékvesztést %-ban mérjük. Ráadásul most olcsóbb VGA-t vesz amit ha elad, hogy megvegye utána amit írt a 270-et megint bukik az eladáson. Nem azt mondtam nincs pénze, hanem kerete nincs.
    Önmagában nem rossz elképzelés a 8320 ötlete, de úgy, hogy ennek rovására nem tud VGA-t venni az már túlzás. Az FX-6300 bőven kiszolgálja még a 270x-et és az attól erősebb VGA-t is (azt már nem bőven).
    Igen leírta azt is, hogy mit szeretne, de ha be lenne az betonozva, akkor nem írt volna ide. Ha tisztában van/lesz a két kombo játék alatti teljesítményéről és még mindig a 8320 kell neki akkor az már az ő döntése.

Új hozzászólás Aktív témák