Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Egyszer kellet csak gariztatnom egy monitort 5év gari LG 17"os CRT monitoron. 4 év után képcsöves lett bevittem boltba, mondták, hogy ott helyben nem tudják megnézni én vigyem el a 120km re lévő központi garihelyszinre. elvittem, 2 hét mulva mondták, hogy javithatatlan gariba cserélik ahol vettem vagy pénz vissza.

    Akkor volt a nagy CRT TFT monitor váltás és ugy gondoltam, hogy ha pénzt kapok vissza akkor inkább egy nagyobb TFT jobb lesz helyette.
    Felvázoltam a 2 lehetőséget a boltnak, hogy mi a helyzet mondták, hogy az a tipusu monitor már nincs ami megallt, de tudnak másmilyet hozni 17"osCRT-t helyette. Mondtam, hogy a törvényben az van ha nem tudnak pont ugyan arra cserélni akkor pénz vissza.
    Erre azt mondták, hogy pénzt nem adhatnak vissza, meg annyit amenyniért a monitort vettem meg pláne, mert 4 év alatt azért már változtak az árfolyamok és azért a pénzért már 21"os CRT-t is vehetnék.
    Mondtam, hogy nem érdekel törvényben ez van kérem a pénzt , mondta, hogy nincs a kasszában anyni, meg vegyem meg náluk a kinézett monitort. mondom nem, mert náluk 20k-val drágább. kérdezte, hol néztem olcsobban megmondtam és nagy fejvakarás árán 5k plusszért megrendelte nekem ott csak azért, hogy ne kelljen visszafizetnie.

    DE szerencsére azóta semmi probléma vele se pixel hiba semmi pedig nem mai darab egy 20" samu 205BW.

    ugyhogy ennyit a supportrol, meg a boltok hozáállásárol amikor jogos is a probléma

Új hozzászólás Aktív témák