- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObieWan
csendes tag
Üdv
Segítségeteket szeretném kérni nézegettem neten is sok féle gépet de kérdéses volt a processzor elég soknál..
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Közel jövőben, hamarosan(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100000 Ft(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Munka, hobbi, netezés, filmnézés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lenne használva(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6" minimum és matt ha lehet ha nem akkor nem.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Otthoni munka, hobbi. Nem nagyon.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Minimum Windows 7(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Mind 1(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Netezésnél azért ne akadozzon illetve a filmeknél sem, problémamentes betöltés(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
HasználtElőre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Atticus_ID
-
Khelben
nagyúr
válasz ObieWan #119051 üzenetére
A laptopszalon használt gépei között találsz HP 8560p-t (9. sor), 100-ból még kijön bele egy ssd és tökéletes lesz.
(Már többen rám írtak, szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy ezeket a gépeket nem én árulom, ott van a táblázat alján a kontakt, ott lehet érdeklődni. Annyit tudok, hogy megbízható bolt, ezért ajánlunk onnan gépeket.)
[ Szerkesztve ]
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Hogyha jobb minőségű, fémszálas, világító billentyűzettel rendelkező laptopot szeretnék átlagos használatra , netezésre, filmezésre lehetőleg jó hangszóróval akkor mennyit kell rászánnom és melyik gépet (gépeket) ajánlanátok?
Előre is köszi!Realme GT2
-
Tikakukac
titán
-
forzaroma
tag
válasz Khelben #119059 üzenetére
OK
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? még csak puhatolózom, mondjuk 3-4 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max300K
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) netezés, filmezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem készülök komoly játékokra
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6" és lehetőleg matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? ritkán de nem jellemző
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows mindenképpen
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? optikai meghajtó nem feltétlen szükséges, SSD sem feltétel, bár nem bánnám ha beleférne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) fémszálsa burkolat, világító billentyűzet, lehetőség szerint jó minőségű hangszóró ( a mostani Lenovo Z575 szintje minimum)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) akár használt is papírral, de inkább új árban olyan 300k-ig mennék el[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
Delvor00
csendes újonc
Ebben a hónapban(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-140 ezer Ft.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Játék, film, zene, face, ppt, mw(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
A lenyeg hogy kb. ezt a játékot futassa ( ezt mondta az akinek kell )
http://gepigeny.hu/jatek/the-forest(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Ennyiért szerintem nemlehet túl nagy igény
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Heti szint. Utazás közben film
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új -
Khelben
nagyúr
válasz forzaroma #119060 üzenetére
Ha nem hordozod, akkor én vennék a helyedben egy Asus N752-t. IPS pipa, fullhd pipa, világítós bill pipa, fém burkolat pipa. Egyedül ssd-t kell venni bele. A hangja meg olyan, amilyen, a Lenovonál biztosan jobb, de én azért vennék mellé egy akármilyen 10k-s hangszórót, az jobb lesz.
(#119062) joco120l : fogyasztói társadalomban élünk, nincs olyan gép, amire bárki itt azt mondja neked, hogy biztosan menni fog 2 évig (de akár egy hétig is). Ezért fontos a megbízható garancia. A tapasztalatok szerint a Dell gépek megbízhatóbbak, mint az Asusok, de ettől még lehet, hogy pont a tiéd fog meghalni 3 nap után. Viszont a garanciája 3 év, ellentétben az Asus 2 évével. Ez az, ami nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok, segítségért jöttem.
minél hamarabb, szülinapra lesz
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
120 000 Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
A Sims 3 fusson el minimál grafikán, de szaggatásmentesen. Ez gondolom dedikált videokártyát jelent, de nem tudom, hogy pl az nvidiából az x20-as sorozat már elég, vagy annyit tudnak már a core i procik igp-jei is?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6" vagy 14", semmi extra, az 1366x768, teljesen elég.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Keveset.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Operációs rendszer NÉLKÜL lehetőleg, így több mozgástér marad.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Legalább 500 gigás HDD, 4 giga ram, és DVD olvasó mindenképp kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI kimenet legyen rajta
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.A gond az ár. Én ugye megkaptam az igényt meg a keretet, és találjam ki, de ennyi pénzért nem igazán találok olyan gépet, ami a Sims 3-at zökkenőmentesen elvinné. Az intel HD4000 pl elég laggosan viszi nálam, leteszteltem.
Ötletek?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Khelben
nagyúr
válasz oszi666 #119065 üzenetére
HP 250 G5 ez a notebookcheck tesztje szerint a Sims4-et is viszi közepesen. Most van nálam egy ilyen, az árához képest egész kulturált házban van, megkockáztatom, hogy a Dell 5558-nál is jobb, de legalábbis semmivel nem rosszabb.A billentyűzete pedig meglepően stabil és jól gépelhető ebben a kategóriában (gyanítom a Probookok billentyűzetét kapta meg). Majd lesz róla teszt.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Üdv.
Kellene egy másik gép is, kitöltöttem az összefoglalót:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Szeptember
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - Kb. 150.000 HUF
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - Főleg MS Office, illetve szakdolgozat. Emellett netezés, közösségi oldal, stb. Játékra nem kell.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Ami ilyen árba belefér
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Heti kb 1 alkalommal, utazás közben nem lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Windows, vagy semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - Lehetőleg 8gb ram, vagy bővíthető legalább 8gb-ra.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - Akksi idő legalább 4-5 óra legyen.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Használt is. -
Greentea
senior tag
Sziasztok!
A jelenlegi Z50-70es gépem (I5-4210u, gt840m) cserére érett mert videóvágásra már kezd kevés lenni.
Eddig a Y700 és a Dell 7559 között vaciláltam de tegnap keresgélve rátaláltam a Lenovo Ideapad 700-as gépre ami az Euronicsnál az i7-es gtx950-el 8gb RAM-al 220.000 Ft. Ez már már túl jól hangzik mert minden máshol ez a gép 270ezer forint.
Viszont oké, hogy így már 100ezer forinttal olcsóbb mint a Y700 vagy a Dell, ha a hűtést nem sikerült megoldaniuk..
Kinézetre, anyaghasználatilag a sima 700-as nagyjából megegyezik a jelenlegi Z50-70emmel amivel nincs igazán problémám. Persze nem egy Macbook Pro de ennyiért nem is várom el.
Szerintetek ez jó gép? Euronics milyen bolt? Sosem vettem még tőlük semmit, eddig mindent konkrét laptopos boltban vettem de ez a -50ezerrel olcsóbb ajánlat nagyon jól hangzik.
Videóvágásra használnám. -
Tikakukac
titán
válasz EXIEZ #119069 üzenetére
Dobálják fel a srácok az E7440-et lassan ennyiért még bőven garival, rendes akkuval, SSD-vel. Ennyit azért bőven megérnek.
Greentea: A 2"-al kisebb tesójánál remélem ötször jobb, mert botrányos az a gép. Az akku az nem tudom hogyan működik, 4 teljes ciklust nyomtam le és 3 oprendszert, mert úgy merül, hogy az valami gyalázat. A kijelző a legaljának legalja, a billzet meg gépelésre alkalmatlan. Na ott van a 100k-d elrakva
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz EXIEZ #119072 üzenetére
Erős többségben ezek EU-s gépek és utólag van magyar billezve vagy hagyják, hogy majd a vásárló cserélje. Árban köbö ugyanarra jön ki, default magyarban ilyen gép nagyon kevés van eladó.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
EXIEZ
senior tag
válasz Tikakukac #119075 üzenetére
Akksit írják mint negatív dolog, de egy 4-5 órát kihúz egy ilyen gép, nem?
Ez a gép is sulira kellene, excelezésre illetve pdf-re. nem menne nagy terhelés, se full fényerő, még a wifi sem menne 24/7 ben Masszív gép, annyira nem kell félteni sem. néztem magyar billt hozzá olyan 10k ami nem rossz -
Feherfy
tag
Üdvözletem!
Az elkövetkezendő hetekben szeretnék gépet váltani. Eddig a "gamer" laptopok terén nézelődtem, de eléggé változatos felhasználásra kellene, ezért fordulnék hozzátok.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Szeptember
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200.000 - 300.000 HUF
(3) Felhasználás? Elsősorban tervezés (Archicad) munka szinten, illetve látványtervezés (Cinema 4D - Vray, Artlantis) tanulás-hobbi szinten, de emellett néha játékra is szeretném használni.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? CS:GO mindenképp, de esetlegesen egy újabb hypeolt AAA-s játékon se tántorodjon meg egy pár évig, de nem igényem a fullhd 60 fps-t
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Kb. folyamatosan monitor mellett lesz használva, így nem releváns, de a mérete miatt 15,6"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Heti szinten ingázom, utazás közben nem használnám, maximum filmnézésre
(7) Operációs rendszer? Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 1 TB HDD, és 120-240 GB SSD (ártól függ), min. 8 de inkább 16 GB RAM, optikai meghajtó felesleges
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Számla miatt csak új jöhet szóba.Remélem valaki tud segíteni!
-
Khelben
nagyúr
válasz Feherfy #119077 üzenetére
Asus N552, Dell 7559. A pár év az legyen inkább csak 1-2. Játékos notebookot nem pár évre vesz az ember, hanem max 2-re, utána elavul. Főleg, hogy a fenti gépekben lévő 960M már most sem képes közepesnél magasabb beállításokon futtatni pl. a Witcher3-at vagy a GTA5-öt.
-
Greentea
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz EXIEZ #119076 üzenetére
Hát ez felhasználótól függ. De igen olyan 4-5 óra van benne. Ultrabook szinten ez nyilván gázos, MacBook tudja a dupláját pölö.
Azért vigyázz rá, messze nem 20-as meg 30-as Lati ez, hátulját baromi könnyű zúzni, gumitappancsok is szeretnek eltűnni róla meg elviekben ez is TP rokon lesz mert foltosodnak a panelek, de ez már ilyen alap.
Greentea: A Z50 sem volt semmi, de amit nézegetsz az az igazi betegágy.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
válasz Tikakukac #119080 üzenetére
Na igen, mac air lehoz úgy 10h-t vagy még 11 et is
de az ára azért majdnem 2x annyi ha használt árakat nézünkNem nekem kellene ez a gép, csak a keret az olyan 170 fele van, így ebbe egy komolyabb ultrabook nem nagyon fér bele, mi? Nagyon max 200 at mondanék, de szerintem ez sem változtatna semmin, vagy mégis?
-
Khelben
nagyúr
válasz Feherfy #119082 üzenetére
Ha 3D munkára kell gép, akkor a játékot nagyjából ki lehet ejteni. Legalábbis a legnagyobbakat. Akkor meg kell venni az 5. sorban lévő ZBook 15-öt, az való 3D munkára.
-
Cha-b
senior tag
válasz Cha-b #118863 üzenetére
Sziasztok!
Fent a válasznál látható az eredeti "kívánságom".
Ez a Dell lett ajánlva [link]
Itt [link] Az Asusok között lenne jobb választás 200e-ig ? Habár a barátnőmnek nem kell "erős" gép, de szeretnénk a legjobbat választani a fenti keretből.
Nem itt szeretném venni, csak itt van elég sok fehér Asus, azért ezt linkeltem.Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Khelben #119086 üzenetére
Rendben, akkor az Asus laptopokat ne is nézegessük, és maradjon a Dell ?
Tikakukac: Köszi neked is a választ. Mi nem szipogunk, csak a 200e-ből szeretnénk a legjobbat választani, ami kijön. Ajánlott "erősebb" Dell ugyanígy Win-nel 200e-ig van?
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Tikakukac
titán
válasz EXIEZ #119083 üzenetére
Ha nem sajnálod az időt meg értesz hozzá akkor lesz gép 200k-ig még. Csak ahhoz tényleg kell sok gugli, sok keresés és, hogy tudd mit lehet venni.
Cha-b: Azoknak a fele nem kapható itthon hivatalosan, ezért is felesleges nézni. Egyébként ne. Sok kislány szipózott itt már, hogy jahj de miért ennyi. Hát azért, mert fehér csodagép kellett.
-
Acsifun
aktív tag
válasz Feherfy #119087 üzenetére
Nekem Quadro K2100M van a gépembe, egy nagy Autocad/Revit fájlba ugyanugy belehal sajna, valamint én nem tapasztaltam előnyét a Quadro kártyának úgymond, egy gtx960m-el több az fps az emlitett programokba persze nem ugyanabb az évben adták ki őket de most kb egy árba mennek üzleti kategorias laptopok révén. K610-el valóban lekell mondani a játékról, az enyémmel lehet még CS gozni meg lolozni de GTA már csak 25 fps körül döcög. Lényeg a lényeg én vennék a helyedbe egy i7 es Dell 7559-et, tudni fog mindent ami neked a következő 1-2 évben kell, utána rájössz hogy megint cserélni kéne de felháborodsz és leszarod a játékokat, veszel egy üzletit ami kitart 5 évig.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Tikakukac
titán
válasz Acsifun #119093 üzenetére
Nem a power miatt jó a Quadro, de ez is le lett írva sokszor. Aki tényleg kihasználja az az olyan szintű szimuláció/annyira spéci program amiket szerintem 1000-ből ha 5 ember használ, de szerintem még ezt is túlbecsültem.
-
Khelben
nagyúr
-
Feherfy
tag
válasz Acsifun #119093 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Ez megnyugtatott, mivel a videokártya volt a legnagyobb kérdés számomra. Még azt az életmódod élem, amikor szeretek kikapcsolódásként játszani, és erről nem szívesen mondanék le.
Lenovo IdeaPad Y700 -al szemezgetek, de az általad említett és a topikban közkedvelt Dell 7559 mivel lenne jobb választás?
(#119094) Tikakukac: Valóban kezdem úgy érezni, hogy habár a Quadro tervezésre, 3D munkára van, én nem tudnám az előnyeit kihasználni. Mellesleg ha már ilyen kártyára lenne szükség, az gondolom erősebben ajánlott egy asztali konfigurációban.
-
Tikakukac
titán
válasz Feherfy #119096 üzenetére
Jó az mobilban is, de mint mondtam, ennyi év után szinte mindig kiderült, hogy annak kell spéci kari aki tudja, hogy kell neki. Akiben a legkisebb kétely is van, na annak semmi értelme.
-
Feherfy
tag
-
Khelben
nagyúr
Dell: jobb anyagok, jobb hang, jobb hűtés, jobb garancia. Annak ellenére, hogy a 7559 műanyag, az Y700 meg fém, jobb hozzáérni, jobb használni a Dellt. A hangszórói jobbak, az egyetlen notebook volt eddig, ami játékhoz elfogadható hangokat adott ki, pedig pár már volt nálam. Az Y700 hűtésének van egy sipoló, kellemetlen hangja, amit hosszú távon én elviselhetetlennek tartok (de vannak Y700 tulajok, akiket nem zavar). Az Ideapad garanciáról meg magad is olvashatsz hosszú anyázásokat, ha rákeresel a telemax+garancia szavakra.
-
Acsifun
aktív tag
Lenovonak a szervizét nagyon szidják(Telemax olvass esetleg utána), valamint Dellre több a gari. Egyébként nem lenne rossz gép az Y700, de majd az okosok megmondják akik szedtek már szét párat stb.
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest