Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

Kukucs!

Gondolkodom monitor-cserén, de még nem vagyok igazán határozott. Nagyon (NAGYON!) elégedett vagyok a mostani Dell P2414H monitorommal, egyedül a képarány nem kedvez, ugyanis manapság már nem játszom, hanem hatalmas Excel táblákkal dolgozom, és videókat vágok!
    Előző munkahelyemen egy 29"-os LG 21:9-es monitort használtam, és nagyon megtetszett ez a képarány!
    Korábban kerestem azt a monitort, de már nem lehet kapni (az volt a legolcsóbb hangszórós 21:9-es monitor anno).
    Sajnos a monitor helye nem korlátlan, így 29" körül gondolkodnék, mert egy 34-es monitor már csak neccesen férne be. Persze, ha annyival jobb, hogy nem érdemes a kisebbel foglalkozni (25" eleve kizárva!), akkor meggondolom, de inkább a 29" felé húzok jelenleg, ugyanis 50cm-ről nézem a monitort, és a nagyot nem látnám át szerintem...

Milyen monitorral tudnám kiváltani a jelenlegi monitorom?
    Fontos a 21:9 képarány, és a minimum 29" méret!
    Hangszóró nem fontos bele. Játszani fél évente szoktam, ezért nem érzem szükségét a "gamer" funkcióknak (pl. 144Hz) sem. Fénykép-szerkesztéshez nem értek, így a tökéletes színhelyesség sem indokolt. (Anno egyszerre 2db LG-t vettünk az Oázistól, és egyiket kalibráltattuk. 10 emberből egy sem tudta megmondani biztosra, hogy mi a különbség, így ezt is feleslegesnek tartom, pedig anno a Dell is kalibrálva lett.)

Árat nem írok, mert annyit fizetek, amennyit szükséges, de feleslegesen sokat nem szoktam kiadni dolgokért. A Dell P2414H is anno ár/érték bajnok volt, azért vettem. Nyilván eladnám a monitort, de még ötletem sincs, hogy mennyit lehet érte kérni, ha van tippetek megköszönöm, ha nincs, majd megkérdem a beárazós topikban...

Jelenlegi konfigom:
    Dell P2414H, Gigabyte GTX960 4GB OC, Core i5-3570K, G.Skill RipjawsX DDR3 2133MHz 8GB CL11 KIT

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák