Aktív témák
-
y05
csendes tag
Emberek! XpertVision nVidia 8800GT SUPER SONIC 512MB kártyáról van valakinek valamilyen tapasztalata?
-
Kazimír
őstag
-
Alex91
félisten
Itt egy link, aki koltseghatekony gepet szeretne !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Croatush
tag
Érdekelne a véleményetek egy ilyen konfigról, most állítottam össze, és vásárlás előtt szeretném kikérni a véleményeteket. Tuningra kéne, azt beraknám vmi olyan kázba aminek nincsen oldala
alaplap: GA-P35T-DQ6
proci: e6750 + (?) Silent Square/Ninja
vga: MSI 7950GT (már megvan)
vinyó: 250GB Samsung 7200RPM
táp: Thermaltake toughpower 600w
memo: 2x1GB Corsair PC2-6400 CL4
odd: Asus DRW-1814BL (CD/DVD meghajtó)
Asus DRW-1814BL -
Croatush
tag
persze h zsír, van rá pénzem mérne verjem el
nemkee 45nm proci
600w ehhez sok de majd a későbbiekben nem lesz az és akk pénzkidobás kevesebbet venni, a tóth meg megveszi a gépemet sokér szal mint mondottam, zsé az lesz. mMjd lekapcsolom néha és akkor a megszorításokkal is kompatibilis leszA vinyóra sikerült rábeszélned, bár abban nem válogatok ha van garacia, a mostani samsungomat 3x vittem be bitbe bad sectorral és mindig becseélték (3 év gar. cserénként) Az lehet h nem szeretnek de az meg a legkevésbé sem érdekel, ne adjanak el szart
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Croatush #5210 üzenetére
Hát P35-DQ6 felesleges, egy P35-DS3 is megfelel.Maradék pénzből dobd ki a 7950GT-t, és vegyél HD3850-et.
45nm-es proci nagyon jó, ne mond rá hogy nemkell, mikor annál jobb vétel nem nagyon van/lesz.
600W aztán hót fölösleges, főleg nem thermaltake, mert az tápok terén borzalom.
Corsair VX450 vagy Corsair HX520 minden, hangsúlyozom mindent kielégít, hacsak nem 4 kártyád lessz, és 5ghz-en quad....És még a leghalkabb tápok amik kaphatóak....
Az egy dolog hogy bad sectort kapsz vinyóra, de a sok adat ami rajta volt, nem kerül elő... Szóval vinyóból 500-as WD, vga-nak HD3850/2900PRO/HD3870/8800GT 512MB, procinak E8400, lapnak P35-DS3, tápnak Corsair HX520, ramnak vagy kingmax vagy crucial, corsair inkább ne.
Lap amúgy sem jó, mert amit írtál DDR3-as, és te DDR2-es ramokat vennél bele, meg ddr3-ből 2 giga az kb 70k....Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Croatush
tag
de olyan jó kötekedni az észérvekkel és választani az irreálisat Najó...
-
SyPunto
csendes tag
Sziasztok!
Változott picit az anyagi keret, mert kiadsok miatt 200.000Ft lett a felső határ. Ebben a kategoriában milyen laptopot ajánlotok Core 2 Duo procival, esetleg a játékok persze nem a elgdurvábbak fussanak el rajta. Legyen megbízható köszi előre is. -
donpel0
aktív tag
válasz SyPunto #5219 üzenetére
ők ezt jobban tudják: milyen notebookot vegyek?
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Kazimír
őstag
válasz Neoteric #5206 üzenetére
Hát nem tudom... azért ezek az alkatrészek is kopnak, öregszenek. Ráadásul a technológia is fejlődik. A lapokon egyre kevesebb az IDE csatlakozó..
Nem akarok félrevezetni senkit, én egy átlagfelhasználó vagyok, szóval csak annyit értek hozzá, hogy kell, és ha nincs, akkor hiányzik.
(Úgyhogy, ha ezentúl szólok miatta, akkor tudjátok be az egészet annak a rögeszmémnek, hogy a gép akkor teljes, ha minden szükséges benne van )[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
donpel0
aktív tag
válasz Neoteric #5222 üzenetére
szövegértelmezésből 1-es.
azt akarta leírni, hogy mindenki számoljon azzal az 5-6 ropival, amit a dvd-re költessz.
arra gondolt, hogy ha van egy régi szar optikád, akkor vegyél újat.satás vinyót kell venni, senki nem állította az ellenkezőjét.
viszont satás optikáról hallottam már rosszakat
-
-
őstag
Hi all!
135ből kellene full komplett gép, tehát bill, egér, hangfal és tft monitor is kell. Ez gondoltam,mien VGA-t ajánlotok?
Gigabyte P31-DS3L 18k
Core Duo E2140 15K
2x1Gb ddr2 800mhz Kingmax 10k
160gb SATA 2 8mb WD 11k
FSP 350w+ ház 14k
Bill, egér hangfal 5k
Monitor Acer 8ms 17" 42k
Az árak a Dohány utcai Aqua computerből valók. Tehát 20K körül kellene VGA. Köszi -
VGA ---> Sapphire Radeon HD 2600 XT 256 MB GDDR3 128 bit
Ilyet tán egy picivel olcsóbban is találsz itt, az aprókban.
Amúgy nagyon ragaszkodsz a TFT-hez? Olcsóbban, vagy 25k-t megspórolnál... Nagyságrendekkel jobb VGA-d lehetne.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Neoteric
addikt
hátő igaz nem 20, hanem 30, de sztem van még ezalattis.
7900GTX, jobb mint a 8600 (leglaábbis ami teszteket néztem, az ezt igazolta), igaz drágább is, és nem dx10es..
8600gt 256 van még 20 körül asszematiból meg nemtom, nemvok otthon
mod: ja most írt akk kolléga atisat xD
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
-
donpel0
aktív tag
hi!
én 8600gt-t mondanék a vga-ra.
ha ragaszkodik a tft-hez, akkor nehogy már 17eset vegyen, pénztárgépmonitor nagyság 42kért? najó ez csak személyes vélemény. vagy vegyen régi brutál 21"+ crt-t, vagy 19"+ tft-tpersze, hogy vállalják az összeszerelést, minimum azt alkudd ki
-
Kornel213
tag
Sziasztok szerintetek egy ilyen konfighoz elég egy 450W-os Chiftec táp??
Konfig:
Proci AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2 BOX
Alaplap MSI - K9AGM3-FIH HDMI
Videokártya HIS Radeon HD3850/HD2900Pro
Memória 2X1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax
DVD író LG GSA-H55 18x DVD író
Merevlemez Seegate 250GB SATAII HDD
Ház SPEEZE EE-3005B
Táp 450W-os Chiftec" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
TBone
tag
sziasztok! megéri inkább e8200at választani az e6750 helyett?
-
-
-
windhunter
csendes tag
Sziasztok!
Remélem ti tutdok nekem segíteni. A problémám a következő volna.
Belassul a gépem. Semmi extrát nem csinálok, csak net, word, Archicad.
Baromira zavar. Amikor megforgatom az épületet 3d-ben akkor hallom, hogy a hűtő valami más hangot ad ki.
A gépem adatai:intel p4 2,66 cpu
2*512 ram
videókártya
zsír új samsung winyó(Már kitakarítottam a portól)Légyszi mondjatok valamit mit tegyek.
köszi
-
Barito
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következő konfigról?Főleg játékra lenne.
Alaplap : Gigabyte GA-P35-DS3
Floppy : Nec 1.44
Ház : Spire BlackFin Sp-7090B
Memória : 2*1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax
Dvd író : Lg GSA-H55 18X fekete
Cpu : Intel Core2 Duo 2.66 Mhz 4 Mb dobozos
Táp : Chieftec 450 W
Vga kártya : InnoVision GeForce 8800Gt 512 Mb
Winchester : Samsung 500 Gb Sata II 16 Mb
Köszönöm. -
TBone
tag
Az lenne a kérdésem hogy vegyek-e most e6750-et vagy megéri várni az e8xxx-as sorozatra?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
A floppylemezek gyártását júliusban beszüntették...
A winyó jogos, jobb egy Seagate vagy WD.
Mostanában nincsenek elájulva a Chifi tápoktól, ajánlom mondjuk az általam használt Bluestorm II-es 400W-os változatát.
Ha lesz tuning, én biztosra mennék, vagy valami olcsóbb márkás ramot (Geil Ultra vagy akkor 1066-os Kingmax, nehogy ne vigye a 900-at)#5245:Pont most raktunk össze egy hasonló gépet kb 180-190K között áll meg mindennel együtt.
#5247:Attól függ mennyit akarsz várni. Most hozzá lehet jutni a 6750-eshez olyan 40K körül, ennyiért meg nem fogsz az elején 8xxx-es procit kapni, ami gyári 2,6. Azok mondjuk jobban húzhatók, kevésbé melegednek, de egy 6750-es simán viszi a 3,6-ot, az pedig mindente elég. Ráadásul még nem tudni melyik lap lesz igazán jó alájuk, és nem mindíg jó/költséghatékony úttörőnek lenni.
[ Szerkesztve ]
-
TBone
tag
válasz TazLeacher #5248 üzenetére
köszi. ez meggyőző volt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest