Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz t-skin #14948 üzenetére
Szia!
Alaplap: Giga p31ds3l (stabilabb)
Memória: inkább Kingmax, CSX ugyan ilyen paraméterekkel
CPU: e2180
HDD: ha samu, akkor F1-es legyen, egyébként WD
Videó kártya: Sajna ezek a kártyák csak erős kompromisszumokkal alkalmasak játékra. Ha mindenképpen ezekből tudsz választani, akkor inkább a 3650-es.mod:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Írd meg, h mid van, mennyi pénzt tudsz rászánni és segítünk![ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
t-skin
csendes tag
igazából ugy kb 73000 ft ami rámehet többet nemtudok sajnos ebbekellene beleférnie,és ebből a boltból szeretném compl
rákeresel googleban kidobja az árlistájukat nekem van a boltból egy árlista csak h tiis onnan tudjátok nézni a dolgokat,ház az igazából ezlenne:codegen 6097
előre is köszönöm mielőbb kéne hogy rendelni tudjam köszi =) -
szasanyi
félisten
válasz t-skin #14948 üzenetére
Az alaplap inkább Gigabyte P31-DS3L legyen, esetleg a P35-DS3.
Játékra minimum 2GB RAM kell, nem fontos drága kivitel. HA ez is sok, legyen a Kingmax, bár ez annyival többet is ér.
Merevlemeznél érdemes ár/értékarányt nézni, így ez lehet egy jó választás, DE ha mindenképp olcsóbb kell vegyél 160GB-ost. Videókártyából kevés lesz egy 8600GT, bár emelt órajelű, tehát a kategória leggyorsabb kártyája - nekem ilyen volt, amúgy jó kis kártya. Én mégi HD3850 kártyát javaslok inkább, alig drágább, és sokkal jobb.MOD: nagyobb cache miatt ez jobb CPU.
Nem számoltam össze, hogy belefér-e a keretbe.
[ Szerkesztve ]
-
t-skin
csendes tag
köszönöm a tanácsokat mndom igazából 73ezer ft lenne a rászánt pénz többet sehogysem tudok és innen kellene összeállítani http://www.compl.hu/
-
Steve-0
őstag
válasz t-skin #14952 üzenetére
Miért ragaszkodsz ahhoz a bolthoz?!
Alaplap : Gigabyte P31-DS3L 11e
Processzor: E2220 (2.4 GHz) 15e vagy E2180 (2.0 GHz) 12e vagy E2200 (2.2 GHz)14e
Memória : 1*KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 7,5e
VGA: HD3850 256MB 18e
Táp: FSP-PNF-ATX-350W 5,5e
Ház: van
HDD: WD 160GB 7200rpm 8MB SATA2 8,5e
ODD: Pioneer 215DBK 5e70,5e+2400e a házhozállítás (E2220-al számolva)
(ipon.hu)
[ Szerkesztve ]
-
t-skin
csendes tag
hát azért ragaszkodom a bolthoz mert ott lakom és legközelebbi bolt és ha valami gondvan a géppel nemkell messzire rohannom amugy videokari megoldható lenne máshonnan is
-
zeee
senior tag
Szóval jo lesz egy amd x2 5600 proci alá egy MSI K9N Neo-F V3 nForce 560 MCP lap???[link]
Lesz benne 2gb memo, s egy x1800 xt, az utóbbi egyenlőre anyagi okokból marad.[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
válasz t-skin #14955 üzenetére
Szia!
Nekem 8600GTm van és a WOW 1680*1050ben full kakaón teljesen folyamatos , tökéletesen játszható. A Silkroad hasonló kaliberű MMO , amit szintén elvinne simán sztem , a COD2ről nem is beszélve. Egyedül a COD4nél akadhatnak problémák 8600GTvel. Egyetértek SzaSanyival , a HD3850 tényleg jobb választás egyébként, és alig pár ezer a különbség. Ha spórolni akarsz a VGAn (de sztem nem érdemes , inkább 3850), akkor láttam Sapphire 2600XTt , ami 8600 kaliber 10k-ért.[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
zeee
senior tag
válasz dangerzone #14965 üzenetére
De azért köszi
-
t-skin
csendes tag
és ez az ipon bolt hol található vagy csak online bolt?ha online akkor a garanciázás hogy megy?
-
zeee
senior tag
válasz dangerzone #14965 üzenetére
Core2 Quad Q9450@4ghz, 2x nv 9800gx2, 4 gb 1333 mhz ddr3 , HÁT NEM!!>>>Barton 2800+ még 2008-ban is!!
Ez tetszik, jopofa vagy -
Ti4x
aktív tag
válasz t-skin #14967 üzenetére
Van garanciafutár szolgáltatásuk , ha elromlott valami (és tényleg rossz) , akkor ingyen futár megy érte , viszi , hozza elvileg. Ha mégnincs baja , fizetni kell a futárt... 2400Ft Írtam feljebb is a 8600GTről , csak olyan hirtelen írt mindenki , hátha nem olvastad el , kicsit felcsúszott...
[ Szerkesztve ]
-
t-skin
csendes tag
hmm köszönöm szépen hát szerintem ez a bolt lesz a nyerő és jászai mari tér nyugatitól 1 megálló nyugati pedig 1 óra dorogról vonattal és még bérletem is van mert pesten tanulok
-
t-skin
csendes tag
és amit steave amit összeállított gépet nekem ahhoz mitszóltok az a vga jobb mint egy 8600gt?
-
t-skin
csendes tag
légyszives válaszoljatok kérdésemre h amit steave írt videokarit az jobb e a 8600gt
-
dangerzone
addikt
válasz t-skin #14974 üzenetére
Mebízható srác. Jó az a gép. A cash mérete szinte semmin nem változtat játék közben, azonos órajel mellett. Szóval majd picit megtuningolhatod azt a procit, bár nemtom mennyire értesz hozzá, és akkor minden okés lesz. Szóval egész ütős géped lesz.
Az ati 3850 SOKKAL SOKKAL, NAGYON SOKKAL JOBB MINT A 8600Gt ;)
[ Szerkesztve ]
-
zeee
senior tag
válasz dangerzone #14975 üzenetére
7.7 a 10-ből, az nem olyan rossz, pláne ennyi pénzért. Huzni ugysem fogom, minek. pont vmi ilyen infora gondoltam, kösz. Akkor várom mint állat a holnapot, kiváncsi vagyok hogy az eddigi 3.2-es athlon, 1gb memo után ez a konfig mennyivel dobja meg a gépem. A vga-ra meg gyurok 1-2 honapot, tudsz ajánlani vmilyet ugy 30-35 között??
-
t-skin
csendes tag
még1 kérdésem lenne és nemzaklatlak titeket 3850-ből látom hogy van 512mb-s is 2ezer ft különbséggel ami beleférne akkor melyiket válassszam a 256-sat amire több tulajdonság van felsorolva vagy az 512mb-set amire kevesebb tul van sorolva
-
Ti4x
aktív tag
válasz dangerzone #14977 üzenetére
Egyetértek. Nem éri meg 8600GTt venni ma már... nála csak párezerrel drágább a 3850. Én meg még szeptemberben megvettem 35000ért azzal a címszóval , hogy most lesz egy fasza VGAm , ami vagy 2 évig kitart , aztán tessék ... Mik történtek utána , nade ki tudta volna előre...
T-skin : 3850 memóriájával kapcsonlatban Itt találsz tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sokkal ütősebb config lesz, az biztos.
A procidhoz egy 8800 gt passzolna legintkább. (a proci miatt)
De vehetsz bele egy ati 4850- et is, mert sokkal jobb az ár / érték aránya mint a 88gt-nek. Tesztekben mindenhol elverte. Napjainben a 4850 a sztár videókártya. Nem véletlenül.Szóval igazából az első ajánlatomat el is felejtheted..
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
-
t-skin
csendes tag
akkor véglegesen végülis megfelel steave összeállításaához az a videokártya amit beleírt? bőven veri a 256mb-s 3850 a 8600gt-t?
-
t-skin
csendes tag
akkor köszönöm a segítséget és ha megvan a gép jelentkezem a fórumon és kifejtem tapasztalatomat,köszönöm a segítséget mindenkinek,virtuálisan mindenkit meghívok egy sörre ;)
-
zeee
senior tag
válasz dangerzone #14982 üzenetére
a 4850 31K. Mondjuk ez lemegy vagy 25-re két honap mulva. az 1800xt-met eladom vagy 8-10 k-ért, igy 15-20-ból meguszom a karit. ez igy nem is rossz, a kérdés hogy meddig birja a game-kat. remélem a proci kiszolgál 2 évig. S a vga?! talán ez a dolog nem változik. Hiaba ruházol be a legjobbra, egy fél év és sokkal jobbat dobnak a piacra. Sose felejtem el anno a 140000 ft-os AGP x850xt-et. Eltelt egy fél év és sirva fakadtam. (Bár szerencsére nagyon jol jöttem ki a dologból, mert gariba becserélték az 1800xt-re).
-
őstag
Sziasztok!
MAX 55kból kéne egy alaplap+cpu+ram+vga+táp kombináció! Mit lehetne kihozni ennyiből? Köszi -
dangerzone
addikt
-Jah, hát ez így van...a technikai fejlődést nem lehet pénztárcával bírni. Én azon vagyok, hogy sosem szabad megvenni a legjobb, leggyorsabb cuccot, mert két év múlva az akkori leglassabb, legolcsóbb cucc fog majd annyit tudni. Pl a vga-k, például az x850 xt esetében is. Ma már a 14 ezer forintos 3650 többet tud nála. Mindig valami középkategóriásból a leggyorsabbat. | szvsz |
-25-re azért nem fog lemenni a 4850 kari szerintem, 28 e környékén fog az stagnálni. Hiszen egyszerűen nincs konkurenciája még. Az nvidiák jóval drágábbak, egyszerűen abból az okból is kifolyólag, mert drágább az előállításuk például a nagy GPU-nak is köszönhetően.
-Amúgy sokat tud nagyon a 4850. A mostani karik közül ár/érték mutatóját tekintve a legjobb. Megveri az nv 9800GTX-et. És még olcsóbb is nála..
-Sztem két évig ez a kari minden gémet kiváló grafikai beállításokkal fog vinni. Kivéve az ilyen crysis-t, meg leendő klónjait. Azokhoz isten sem teremt 2 éven belül olyan vga-t,ami fullon vinné böszme felbontásban.
-Amúgy a procid előbb fog elavulni mint a vga.
-Procidnak még két évet adok, amíg jónak számít, vga is kb 2 évig számít még böszmének, de sztem 4 év múlva is okozna kellemes meglepetéseket játékok terén.Hát a technikai fejlődés...tudod hogy van ez...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dangerzone #14993 üzenetére
mindre, de legfőképpen játékra
-
dangerzone
addikt
válasz dave93 #14990 üzenetére
Huhh, hát ennyi pénzből messze nem lehet összerakni a csúcs gépet. Minőségi alketrészek pedig azért elkellenének:
alaplap : GIGABYTE GA-P31-DS3L << 11.184 Ft
proci: INTEL Dual Core E2160 1,80GHz 775 BOX << 11.389 Ft
ram: GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT << 9.783 Ft
vga: GAINWARD 9429-BLISS HD3850 512MB PCIE << 21.780 Ft
táp: FSP ATX-400PNF << 8.184 FtItt egy lehetőség a sok közül:
---Mindösszesen 62320 ft. És a core 2 procit 3ghz ig fel tod húzni egy kis szerencsével. Ezért ajánlanám inkább ezt egy amd config helyett.Ezzel a configgal 1280*1024 ben , jó graf beállításokkal még eljátszhatsz 2 évig.
1 gb rammal olcsóbb kb 4 ezerrel, de ha játszani akarsz, mnidenképpen kell bele 2 gb. Szal azt a 7000-ret szedd össze még valahogy! ;)
A termékeket a www.ipon.hu -n néztem. Egyik legjobb, legkorrektebb számtechbolt. SZÓVAL EZEK ÚJ CUCCOK LENNÉNEK. Ha használtat akarsz , kis szerencsével picivel jobb configot is összerakhatsz. De max csak a proci terén. Esetleg nagyobb core 2 es procit megpróbálhatsz összeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #14995 üzenetére
kiegészítésnek még annyit írnék, hogy utánanéztem, és a 256 megás 3850 vga kb 1-2%-kal lassabb, mnit az 512 megás, szóval akkor pár ezret tudsz még a vga-n is spórolni:
SAPPHIRE HD3850 256MB GDDR3 Lite PCIE 18.204 Ft
Tehát ezek szerint a teljes összeg : 58744 Ft . ;)
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
meg vettem a gépet.EP45-ds3,e8400,2gb hyperx 1066-os ramok,hd4850 és egy gigabyte szuper b 460w-os táp.Az a gond h az alaplap kér egy 8-pin ATX 12V power connector ami nincs a tápon rajta.Hol lehetne szerezni olyan át alakitott az alaplaphoz?Vagy mit lehet ilyenkor tenni?Itt a gép melletem és az a csatlakozo nélkül nem müködik.......
Help,Help,Help............
Zoleee -
őstag
válasz dangerzone #14995 üzenetére
Értem, köszi. ipon---> "Egyik legjobb, legkorrektebb számtechbolt." sajna nem így hallottam...Nagyon sok a rossz tapasztalat, én az Aqua-ra esküszöm, nameg itteni híres arcokra mint gianni, hammon, stb. De az árak kb ugyanezek lesznek.Köszi, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok
-
-
zeee
senior tag
válasz dangerzone #14991 üzenetére
Egyébként, ahogy igy elnézem, legalábbis abból a szemszögből, hogy több mint egy éve nem foglalkoztam a gépekkel, legalábbis hardveres szemszögből, ugy látom jot tett a konkurenciaharc az áraknak. intel/amd, ati/nividia, nagyon szépen küzdenek, és az árak eléggé lennt vannak, legalábbis mondjuk egy 2 évvel ezelőtti akkor csucseszközök árával szembeállitva. Bár lehet rosszul látom....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest