- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Aktív témák
-
Rumcsaka
tag
Sziasztok. analóg lemezjátszóval is szeretném bővíteni a rendszeremet a későbbiekben de csak fejhallgatón hallgatok zenét. szerintetek fejes+analóg lemezjátszó ? köszönöm előre is
-
Sir81
aktív tag
A muzikeren ajánlották ezt a B változat helyett mert az már nincs...
Superlux HD681F
Szerintetek?
-
PuMbA
titán
válasz oliverkiss32 #47950 üzenetére
Ha gyenge a forrás, akkor gépre nagyon ajánlott Foobar2000 mellé tenni SoX resampler plugint és beállítani 48 vagy 96kHz-re és a legjobb minőségre. Windowsban pedig a kimenetet 24bit és 48 vagy 96kHz, vagyis amire a resamplert belőtted. Nekem elviselhetőbbé tette a zenehallgatást
[ Szerkesztve ]
-
-
krichd1
addikt
válasz turbobusa #47957 üzenetére
AKG K550, Focal Spirit One, Shure SRH840, SRH940, Beyerdynamic DT770 vagy a nagyobb zárt Audio Technica-k is ajánlottak meghallgatásra. Utóbbiak inkább használtan jöhetnek szóba.
(#47968) turbobusa: Nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
fattyu
veterán
válasz turbobusa #47968 üzenetére
arra van egy szavazat tőlem. Imádom. Én is útközben is használom. Könnyen hajtható mobil cuccokról is ( nálam clip+ ) és kis dacampról is remekül szól melóban.
szerkesztettél közben: k550 re írtam amit írtam.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
bigmasterg
addikt
válasz turbobusa #47970 üzenetére
Én sem vennék i5-öt.
Telefonhoz és informatikához nem értőknek teljes szívvel tudom ajánlani, mert gyors és egyszerűen kezelhető. Valszeg nem rontja el.
Egyébként szerintem kb. kétszer annyiért adják, mint amennyit valójában ér.
(Sőt, még lehet, hogy többért. Főleg ha nem legkisebbet veszi az ember. [link])
A 64-es árából két S3-at veszel, amit lehet microSD-vel bővíteni is... -
Bodz
nagyúr
Ha már ilyen sokan mennének egy debreceni találkozóra, akkor valaki meg is szervezhetné.
-
Dave™
nagyúr
válasz turbobusa #47970 üzenetére
Ezeken túl is van világ, hónap végére kint lesz a WP8. Sebességben és optimalizáltságban iOS szint, annál jóval integráltabb és informatívabb felülettel.
ntomka: neked is megvolt az egy hozzászólásod, én csak tágítottam a világnézetét, többet nem szándékozom a témában, inkább majd az AD2000 és phatpad mod változatairól, kicsit később
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
Hátha valakit érdekel :
Bécsi Saturnban (SCS) van egy akciós Audio Technica ATH A500. 75 euróra van leárazva. Egyetlen hibája,hogy kicsit foszlik az egyik párnája. Valószínű demo példány volt.[ Módosította: Ndruu ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
PuMbA
titán
válasz oliverkiss32 #47954 üzenetére
Foobar2000 egy zenelejátszó, SoX resampler egy komponens, amit belemásolsz a foobar components mappájába. Ezután a DSP-knél engedélyezed és beállítod
-
oliverkiss32
aktív tag
Leszedtem a lejátszót meg a sox-ot. Mappát nem találtam, de a lejátszó beállításai közt volt egy components menüpont ,ott egy install gomb, ki kellett választani a fájl-t, és fel is telepítette rar típusú sox csomagot ki se kellett csomagolni. Ennyi az egész? Mást nem kell beállítani, magától megy?
;]
-
aero.
veterán
Nagyon max. 15 ezerért milyen fejest ajánlatok? Mély előny.
-
Ibituba
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz oliverkiss32 #47988 üzenetére
Igen, ezután foobarban kell megkeresni a beállításait.
-
Bodz
nagyúr
A visszafogja azért túlzás. Más lesz tőle, de nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön. A térre kedvező hatással van, a közép javul, de több lesz a magas. Erősítő, erősítős hangkártya szükséges hozzá.
A Sennheiser és az AKG nem ad ennyiért tényleg jó fülest.
Ha leírod az igényeid, akkor több ajánlott darab is előkerülhet.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz oliverkiss32 #47988 üzenetére
A beállítások menüben a DSP-k között átraktad a SoX-ot az aktív DSP-k köze? Anélkül nem lesz semmi Azután még be kell állítani, hogy legjobb minőség és a frekvenciát.
Erről az install módszerről még nem hallottam, de a Program Files/foobar2000/components mappának alapból ott kell lennie és oda kell bemásolni a dll-t, hiszen ott van a többi alapból fent lévő komponens is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest