- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
contaxg
veterán
Ez egy kifutott modell, jelenleg az ATH -FC707 kapható helyette. Személy szerint én kedvelem. Arra tökéletes, hogy utcán ide-oda, melóba, suliba egy viszonylag kiegyensúlyozott hangképű fejhallgatót kapjunk. A rövidített kábel külön előny, mert az egyik legjobb FM vételt biztosítja a városban. Már persze ha ez fontos valakinek!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
niof
addikt
válasz contaxg #47251 üzenetére
A BlueChip oldalán azt írták, külső raktáron van még. Mindegy, csak szólnak, ha gáz van a rendeléssel. Pénzembe még nem került...
Egyébként a rövid kábel miatt aggódom picit, remélem nem kell összeraknom hozzá egy +50cm-es toldót. De néhány helyen azt írják, hogy van is a dobozban egy...Egyébként nem ez volt az első, amit kinéztem, hanem egy szintén Audio-Technica, csak az árától picit leültem, pedig még ideálisabb lett volna. Ez.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
contaxg
veterán
Van hozzá toldó!
Majd meséld el mennyit vártál a fejhallgatóra, mert ez egy szürke importőr. Az már most biztos (99%), hogy nem kapsz hozzá hivatalos magyar 2 év garit.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
niof
addikt
válasz contaxg #47253 üzenetére
Hát... ha a hangjával, a hangszóróval nem lesz gond (meg a pánttal), csak esetleg kábel probléma lesz, azt azért megoldom, elvégre műszerész vagyok, vagy mifene...
Egyébként az Audio-Technica cuccokra mennyire jellemző a gyári hiba? Bármilyen fajta hibára gondolok.
Olyat ne említsetek, hogy ismertek olyat, aki ismer olyat akinek már volt probléma a cuccával, mert mindenhol vannak hibák. Csak nem mindegy, hogy milyen jellegű, és milyen arányban...[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
contaxg
veterán
Nálam az ath-fc700 elég jól bírja a gyűrődést, bár a fejpánt rögzítése már lötyög rajta, pedig nem mindennap használjuk. Ezen az árszinten azért nincsenek csodák. A DT235-ös fejhallgató ezért az árért jobb hangot ad, de kényelmetlenebb lehet egyeseknek.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
HThomas
senior tag
Sziasztok!
Zárt circumaural fejhallgatót keresek kb 10K-ig. A hangminőség másodlagos, a cél az, hogy kényelmes legyen és jól kizárja a környezeti zajokat viszonylag kis hangerő mellett is (irodába kéne).
Eddig a Sennheiser HD 201-et néztem, árát nézve elég barátságos... -
Audison
senior tag
Ide is bedobom, hátha aktuális valakinek. Bocs az offért.
-
HThomas
senior tag
válasz krichd1 #47258 üzenetére
Köszi! Valahogy a Superlux-ok felett elsiklottam, annyira ismeretlen márka számomra. fi:zi'k 662 tesztjében azt olvasom, hogy szorít (?). Ki lehet ezeket valahol próbálni?
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz HThomas #47262 üzenetére
A nagy szorítóerőt könnyű orvosolni, például így:
Arra azért ügyelni kell, hogy ne tágítsd szét nagyon. Kipróbálni nem tudom hol lehet jelenleg. Fi:zi'k árult régebben Superluxokat, kérdezd meg, van-e még nála próbálható darab. Itt kapható most legolcsóbban, azt nem tudom, tartanak-e próbadarabot.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Audison
senior tag
válasz krichd1 #47267 üzenetére
Minél többet megy, annál jobban. Már a mélyek sem tolakodnak. A vokál érezhetően jobb. Kb. 30 óra után teljesen más hangot kaptam, ez már barátnőmnek is tetszik. Viszont amikor hallgatta, nem zárt annyira jól mint a 440. Álltam mellette és hallgattam, igaz jobban feltekerte a hangerőt. A shure-t néha napján jól esett volna hangosan hallgatni, de nagyobb hangerőn a magasak már bántóak voltak. Szó mi szó a shuret éreztem gyengébbnek, neki kellett mennie, pedig egy állati jó fejes.
-
Audison
senior tag
válasz krichd1 #47272 üzenetére
Szerintem nem, de majd elhozom az övét egy tesztre!
Valószínű ez annak tudható be, hogy az övé is túl friss volt ahhoz, hogy valami pozitívat mondhassak róla. Nagyon nem tetszett, ugyanígy tolakodó mély, semmi közép. Úgy látszik az m50-nek nagy szüksége van a járatásra. A közép előrébb jött a mély pedig hátrébb tolódott, ez így most tetszik, de ez még mindig nem az amit hallani szeretnék.
Még annyit, hogy érdekes módon "Adele - Live at the Royal Albert Hall" albuma sokkal jobban tetszik az m50el, mint a 440-el a vokál sokkal tisztább, érthetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz schawo #47274 üzenetére
Az én fülem a 668B magas kiemeléséhez nem tudott hozzászokni . A mély kiemeléshez jobban alkalmazkodom. Amikor M50-em volt, kicsit soknak éreztem benne a mély hangokat, de nem zavart, elektronikus zenénél még tetszett is. Aztán meglett az FA-003, ehhez képest basshead az M50. A fura az, hogy most az FA-003-ban is többnek érzem a mélyet, mint amennyit szeretnék .
(#47277) Audison: Melyik OPAMP van benne ?
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
-
-
ntomka
nagyúr
Legkésőbb szerdán kapom meg a Gradot.
ツ Headphones on - World off
-
krichd1
addikt
válasz schawo #47282 üzenetére
Engem a T70 magaskiemelése is zavart fejestalin, ahhoz se tudnék hozzászokni .
(#47281) Audison: OPA2134es Presenterrel elég jó, azzal próbáltam én is, bár a szép kellemes magasokon azért ront egy kicsit.
(#47287) Audison: Már nem emlékszem pontosan, X-Fi HD-ról, meg még vmiről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lewzke
őstag
A nyáron voltam Salzburgban és erre akadtam az ócskán. 2 eurót adtam érte és nem bántam meg. Kicsit a K514-re emlékeztet hangzásban. Tán kevesebb a mélye mint annak, majd összehasonlítom a havernál, ugyanis nekem már nincs K514.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz contaxg #47284 üzenetére
Holnap jövök hozzád, és megvalósítom az álmaid Ugye az újat kibontottad és bejárattad. Vagy rám vár ez a "gyönyör"?
( #47285 ) Audison
Hát, kell alá a lehető legkisebb kompromisszumokkal épített rendszer, az egyszer szent.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
ntomka
nagyúr
válasz baluka26 #47289 üzenetére
Úgy hogy ma már próbálták kézbesíteni, de senki nem volt itthon. Felhívtam őket és azt mondták, hogy nem veheti át más, csak meghatalmazással (gondolom ez a hivatalos rögzített hívás esetén), így átkértem a munkahelyemre. Amúgy holnap itt lenne, így több mint valószínű, hogy egy nappal később lesz, mert át kell vinniük a debreceni depóból a nyíregyibe. Van csavar, de a lényeg, hogy ma már itt volt, csak én nem.
Egyébként DHL expresszről van szó. Jakarta keddi feladás, ma már kézbesítik. Ez az előnye. Hátránya a garantált vámkezelés.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz oliverkiss32 #47294 üzenetére
Mindenki!
Szerintetek gáz ha a shure 440-en használat miatt elforog picit a szivacs? Engem csak azért zavar mert szerintem ettől kitágul a borítása mivel ovális alakú.
[ Szerkesztve ]
;]
-
titán
-
Lewzke
őstag
válasz oliverkiss32 #47295 üzenetére
Kicsit az, a következő ösztöndíjamból olyat akarok venni de ez a dolog még nem tántorít el ettől. K501 mellé kellene valami kiegészítő füles rock-ra legfőképp. Rég olvastam ezt a topicot, szóval annak idején még ezt ajánlották.
-
contaxg
veterán
válasz schawo #47292 üzenetére
Drága Barátom, ez a "gyönyör" rád fog várni!
Holnap végre Halide+Heed Canalot+T70 együtt!(#47298) oliverkiss32
A Te SRH440-ed gyanúsan kényelmes volt![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest