Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz DevilAqua #99278 üzenetére

    "egy Logitechet vegyél olcsón (ami svájci minőség)"

    :DDD :DDD :DDD

    Az. Svájci pofátlan fillérszexuálás inkább. Aranyárban a csörgő-zörgő mechanikus billentyűzet, meg a 60 ezres egéren fél zacskó szotyit érő talpak és kapcsolók, meg egy-két év alatt meghaló encoderek, a community igényeire való magasról tevés (hi, nemlétező G305 Superlight vagy G703 Superlight; biztos nem kapkodnák úgy el, mint a cukrot, á...), a paracord szó nem ismerete 2024-ben, és már a support sem túl fényes. A babérjaikon viszont remekül ülnek, míg a konkurencia úgy elhúz mellettük, hogy öröm nézni. És persze vannak 130, meg 150 grammos, média által széthype-olt irodai termésköveik, amit egérnek csúfolnak, de 30-40 ezrekért legalább alsóbb polcos komponensekből építkeznek.

    Ez a Logitech. Meg a remek és energiatakarékos szenzor és top tier Lightspeed wireless, bár szigorúan technológiai értelemben már ez is kezd le-lemaradozni; na ezek közül egy sem lesz abban, amit ő akar/fog venni. Az is aranyos, hogy még mindig a lassan 6 éve megjelent G PRO Wireless tőgyeit fejik, rezzenéstelen arccal.

    Amiről te beszélsz, az kb. 2005-2006-táján megszűnt, miután a gyártási központjukat áthelyezték Suzhou-ba (Kína). A termékeik fel innen jön, a másik fele meg több ázsiai bérgyártótól.

    Jó reggelt. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák