Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bounder

    csendes újonc

    Sziasztok,

    Egérvásárláson gondolkozom, de mivel soha nem használtam tisztességes egeret, és világéletemben noob voltam minden játékben (talán összefügg a kettő?), ezért szükségem lenne némi inputra.

    Szóval 10-15k körül keresek új egeret, lehetőleg magyarországi garival, és casual gamingre használnám (leginkább RTS és single player RPG). A fogásom most fingertip, de viszonylag nagy a kezem, és a mediamarktos tapicskolás alapján nem érzem kényelmesnek a 120 mm-nél rövidebb egereket. Ezen kívül tetszik, ha az egér oldalán a hüvelykujj számára ki van alakítva egy homorú rész.

    A fenti paramétereknek első blikkre egyedül a rival 100 felel meg az ajánlóban lévők közül, de kevés infót találtam róla, és az is arról szólt, hogy hajlamos idő előtt úgy eltörni, hogy az nem is garanciás hibának számít.

    A kérdésem, hogy indokoltak-e a fenntartásaim a Rival 100-zal kapcsolatban, és van-e esetleg más ajánlott típus, amit érdemes lenne megnéznem? Meg persze nem jó a fenti gondolatmenetem, azzal kapcsolatban is szívesen veszem a kritikát.

Új hozzászólás Aktív témák