-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Dr. Student #29750 üzenetére
Steelseries Kana
Logitech G100s#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Dr. Student
senior tag
válasz jaffa 2843 #29751 üzenetére
Hmm.
Köszi a gyors tippet.
Kana.. drága inkább 15k környékén mozog... azért szeretném 10k körül maradni max: 12k.
A Logitechnek az az egere nem tetszik.Natec Genesis GX - sorozatról mi a vélemény ?
Trust GXT sorozat valamelyike ?
Tesoro ?
A4TECH ZL5 Sniper ez tetszik a legjobban. Erről mi a vélemény ?Dr. Student
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Dr. Student #29752 üzenetére
"Nem jó" egeredet rosszra cserélnéd?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
freestailo
őstag
válasz Dr. Student #29752 üzenetére
A4TECH ZL5 Sniper: elég bazári ahogy kinéz...(sztem)
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Student
senior tag
válasz jaffa 2843 #29753 üzenetére
Amúgy semmi baja tökéletes. Csak kb. 2méteres magasság és ezzel egyen értékű kéz méret kell hozzá.
Kicsit nehézkes is.Amiket írtam egyik sem jó ?
[ Szerkesztve ]
Dr. Student
-
hardline
senior tag
válasz freestailo #29748 üzenetére
Közben találtam róla videót. Igénytelen az összeszerelés, mindenhol kiszűrődik a fény.
A4Tech X 710bk, X 718bk (3700-4000ft) ezek használhatóak? Árban ezek fölé már nem mennék.
Ismerősnek van x 750, de annak van valami sz.r gomb az alján, olyan nem kell, szétbarmolta a szövetborítású padot. -
freestailo
őstag
válasz hardline #29756 üzenetére
Sajnos elérhető áron normális egeret nem kapni manapság (kivéve talán a g100s-t), 20 nál kezdődnek a jobbféle egerek. A4tech meg gigabyte és tsai mind felejtősek nekem...
most nézem egy-két helyen a g400s is 15k alatt van, ha lesz még amikor veszek akkor erősen esélyes.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Köszönöm mindenkinek, végül is megvettem a Mionix Avior 8200-at. Teljesen jó első próbára, Logitech Performance MX-et cseréltem rá. Ezer éve jobbkezes egereket használtam balkézzel, anno így szoktam meg, de mostanában egyre kényelmetlenebbnek éreztem. Remélem beválik az új cucc és tartósabb lesz mint az mx performance amiből negyediket vagy ötödiket használom, egyik sem bírt egy évnél többet. Mindnek duplakattos lett a bal gombja.
-
hardline
senior tag
válasz freestailo #29757 üzenetére
Akkor alszok rá vagy kettőt, aztán rendelek valami vackot.
Kösz az infókat! -
spanyoll
addikt
válasz jaffa 2843 #29762 üzenetére
Már megbocsáss, minden tisztelettel, de sz@rok rá, hogy milyen szériából lesz.
Megkérdeztem, hogy ilyen-olyan elvárással mit ajánlotok, mondtatok egy számomra borzasztó kinézetű egeret, amit el is vetettem. Utána guglizgattam még, találtam még párat ami tetszene, írtam, nem kaptam választ, plusz olvasgattam a fórumot és azt vettem észre, hogy mindenki dpikre van oda, frissítésekre, lapkákra és akármikre.
Egy dolgot viszont szerintem sokat elfelejtenek, mégpedig azt, hogy a magamfajta n+1 átlagjúzer mindezzel nem foglalkozik, még ha játszogat is heti pár órában.
Nekem nem az a fontos, hogy számomra tökéletesen fölösleges 3200 DPIre tudjak váltani két kattintással, sem pedig az, hogy xyz lapkán fusson az ilyen olyan akármilyen makrózható szoftverével.
Az a fontos, hogy KÉNYELMES LEGYEN és ne essen szét egy év alatt. Volt már hasonló egerem pár éve, imádtam, nem volt vele semmi bajom, akármilyen szériájú szenzor is van benne.
Ha gázos, akkor visszaküldöm pár napon belül és kérek mást. Ha viszont az egérmutató nem ugrál és kiszolgál abban a napi x órában kényelmesen akkor nem igazán érdekelnek a technikai részletek(ez pedig nem ellened irányul, csak az általam észrevett ebben a topicban uralkodó technikai részletekben való elveszés ellen)
Písz áut!
@hardline: Írj rám majd priviben pár nap múlva ha elfelejteném
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz hardline #29756 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
spanyoll
addikt
válasz diegho #29767 üzenetére
Sehol nem próbáltam ki, szimplán látom rajta, hogy nem tetszik és anno amikor a médiában dolgoztam és unalmas perceimben egereket taperásztam emlékszem, hogy volt ilyen is a kezemben és szörnyű volt. DE még ha nem is lenne az, attól még nem tetszik egyszerűen
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
válasz spanyoll #29764 üzenetére
lol, ez mi?
"hogy számomra tökéletesen fölösleges 3200 DPIre tudjak váltani két kattintással, sem pedig az, hogy xyz lapkán fusson az ilyen olyan akármilyen makrózható szoftverével."
Nekem is baromira, egyrészt mert soha nem váltogatok cpi-t, pláne nem 1000 fölé, másrészt csak örülök, ha nem kötelező a driver, nemhogy makrózgassak. 2 gomb + görgő oszt csá. Sokan vannak ezzel így.
Amit belinkeltél, annak se volt köze ezekhez."olvasgattam a fórumot és azt vettem észre, hogy mindenki dpikre van oda, frissítésekre, lapkákra és akármikre."
Szerintem nem egy topikot olvasunk.
"Az a fontos, hogy KÉNYELMES LEGYEN"
És azt másnak kell tudni, hogy NEKED mi kényelmes? lololo
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
spanyoll
addikt
válasz Synthwave #29770 üzenetére
Más nem tudhatja, hogy nekem mi kényelmes, max az alapján amilyen egeret írtam, hogy nekem kényelmes, és ahhoz hasonló ergonómiájúra vágyom.
A topic milyensége szubjektív, én így érzem, ez van
A lényeg, hogy majd jól megírom a kollegának a dilettáns véleményem ha megjön az egér aztán ő is eldönti, hogy mi kell neki és kész"Super perfundo on the early eve of your day."
-
hardline
senior tag
-
Tom5
addikt
Rival Vs Sensei Raw. Nagy tepsi kezem van. Nem vagyok gamer. Diablo 3-at nyomom és átlagos otthoni felhasználásra kellene. Melyiket vegyem?
-
BReal
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Nekem nem jött be, de nem sokáig próbáltam. Én alapvetően nem szeretem a szimmetrikus egereket és a lézert sem.
De ahogy felettem is szerepelt ha megfogdosol párat az a legjobb. Szerintem lapátkéznek egy Zowie EC1, egy Deathadder 2013 is úgyszintén kiváló választás. A Rival is teljesen jó, de nekem személy szerint ezek közül eddig a Zowie vált be a legjobban.
-
addikt
válasz spanyoll #29764 üzenetére
Igazad van itt a tanácsadás egyenlő a böfögéssel, de az is biztos, hogy te sem olvastál el itt semmit. Pont az ellentéte van annak amit írsz.
1. Marhára teljesen mindegy a dpi, maximum csak az egérmozgás sebessége miatt van akinek számít Windows-ban.
2. Egér szoftvert nem rakunk fel, csak ha nem muszáj!
3. Azok a "lapkák" ( ) adják az egér pontosságát.
4. Van nagyon sok egér, amiben jó "lapka" ( ) van és nincs a felsoroltak között. Csak vagy nem ismerjük még, vagy gagyi a minősége.
5. Ha ennyire marhára mindegy nem tudom miért pont egy egeres topikba jössz. Itt úgy fognak választ adni, hogy minden szempontot figyelembe vesznek.[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
T1k3
tag
Még mindig áll a kérdésem, hogy mennyire használható a Zowie 1150 cpi-n?
"Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása."
-
T1k3
tag
válasz mindkilla #29784 üzenetére
Mivel eddig játék szempontjából folytattuk a diskurzust a delikvensekkel, így természetesen továbbra is tartanám ezt a vonalat. (Nem mellesleg, ismételve önmagam: 800 cpi-n szoktam játszani de ugye a Zowie ezt az értéket mellőzi, ezért az 1150-ről való érdeklődés.)
-
T1k3
tag
válasz mindkilla #29786 üzenetére
A kérdésem teljes mértékig nem erre irányult. Nem utolsó sorban pedig ismerem az oldalt de ettől függetlenül köszönöm szépen. Teszem azt a Perfect Control, Jitter etc. irányvonalon gondolkodtam - lévén, hogy nincs a közvetlen környezetemben személyes tapasztalat a Zowie-val.
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
Ha beleolvastál volna az összefoglalóba vagy a fórum keresőbe beírtál volna pár kulcsszót, akkor a legtöbb kérdésedre elég gyorsan megtaláltad volna az infót...
A G400S-ben S3095 -ös optika van.
Szenzor-lista.
(Jól látom, ez a lista nincs benne vagy "eltűnt" az összefoglalóból...enyje-benyje.)[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
Nekem van Logitech G400s és G500 egerem,amikre kíváncsi vagy.
Játékra (FPS) G400s, G100s, Razer Diamonback 3g-t próbálgatok, de én csak a 3 fő gombot használom.
Minden másra(net, szövegszerkesztés) meg a G500-at.
A G500 már jó pár éve megvan, most kellett kapcsolót cserélnem benne dupla kattintás hiba miatt. Ezt leszámítva semmi baja. A szabadon futó görgő nagyon jó dolog. Netezésre, szövegszerkesztésre, nálam már nélkülözhetetlen, viszont ha átkapcsolom határolósra akkor nem olyan jó érzetre, fegyverváltásra nem a legjobb ellenben a G400s határolós görgőjével..Gondolkodom a G500 mattos burkolat lecserélésén G500s-ére, nekem az jobban bejön
A vezetékek borítása szerintem teljesen mindegy.
G400s-ben S3095 , G500-ban S9500 , G500s-ben S9808 szenzor van.Amúgy próbáld ki hogy melyik a legkényelmesebb a számodra, és azt vedd meg.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Wannabeapro
tag
Mi a véleményetek erről az egérről ?
Lenne jobb választás ebben az árban ? Természetesen játékra kellene.
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
Új egér vásárlása előtt állok.
Korábban Razer Naga (Moleten Edition)-om volt, jelenleg egy Saitek Cyborg R.A.T. 9-es.
Szeretem a nagy tepsi kezemmel jól fogható egereket, lehetőleg a súlyosabb hadosztályból, ugyanis a pillekönnyűektől a frász kiver.
Mit ajánlanátok?A plafon 20k, előny ha kábeles, de nem aggaszt az sem, ha stick-es.
Elsődleges szempontok, mint fentebb is leírtam a súly, matt felület, méret (ne legyen pöttöm), nomeg persze a precizitás.
Most kezdek belegyógyulni a CS: GO-ba, valamint mellette megy a MOBA is.[ Szerkesztve ]
"Find something boring, and make it funny!"
-
Webhun
tag
Sziasztok! Steelseries Kana vagy ZOWIE EC1Evo egeret ajánlatok inkább? Illetve 5k huf körül valami egérpadot tudnátok ajánlani ezekhez?
-
mindkilla
tag
válasz Avicularia #29758 üzenetére
Mionix: "For that kind of mouse pad i whould recommend the 8200 since it reads very good on reflective hard materials.
3310 sensor in 7000 reads cloth material better."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest