- [Re:] [Mr.Csizmás:] Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
kalozhun100 #29099 üzenetére
Ehhem még nem is láttam az 5öst de nem tűnik bizalomgerjesztőnek. Szerintem az összefoglaló alapján nem egy jó cucc.
De most rájöttem egy macska ne csináljon egeret
-
válasz
kalozhun100 #29099 üzenetére
Meg, amennyiben a 10k 10 kanál szotyit jelent.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
rvn_10
senior tag
Hello, GIGABYTE GM-M6900 - ről vélemény? 5-6-7 ezer lenne rá. Ritkán játszom.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4,2Ghz@1,2V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Obladee
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli billentyűzet egér kombó keresésben szeretném a segítségeteket kérni. Főként tervező programokat használok (archicad, cinema4d, photoshop), de időnként szoktam játszani starcraft 2-vel is.
10-15k lenne a keret amit rászánok.
Eddig az alábbiak között ingadozok:Logitech MK520
Microsoft wireless desktop 3000Ezekről esetleg konkrét tapasztalatotok van? Ilyen célra tudtok esetleg jobbat ajánlani?
-
rvn_10
senior tag
válasz
dfdfdf #29105 üzenetére
Ennél kicsit hosszabb választ vártam. Mit ajánlanál helyette?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4,2Ghz@1,2V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 3000Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
dfdfdf
őstag
válasz
Obladee #29106 üzenetére
Wireless cuccok HC gamingre alkalmatlanok. Amiket linkeltél azok megbízható gyártó termékei szóval vélhetőleg tartós cuccok lehetnek. Én az MS féle cuccokat a logi felé teszem tartósságban.
rvn_10 : Már ajánlottam tessen szives az 1.HSZ-t elolvasni és értelmezni. Azok a jó cuccok az összes többi rossz csúnya vagy egyéb bajokkal rendelkezik.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
jaffa 2843 #29084 üzenetére
Amiket gyárilag használ a Logitech az nem egy csúcsminőség...
Olvasom, hogy a teflon kopasallosagat lehet novelni grafit vagy szen hozzaadasaval.
Logitech tappancsai nem nyers teflon szinuek (vilagoskek?), hanem szurkek, gondolom ilyen kopasallobbra tuningolt teflont hasznalhatnak.
Ez viszont kevesbe csuszik, mint a tiszta teflon.Mas kerdes, hogy egy ilyen relative filleres alapanyagnal miert az anyagvastagsagon sporolnak.
Nem hinnem, hogy a kopas annyira jelentos lenne, hacsak nem valami kemeny es erdes feluleten hasznalja az ember. (pl. savmart uveg)
Legalabbis nalam a HGk eddig alig koptak, pedig muanyag padom van.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Ma megvettem a Zowie FK 2014-et... Srácok, k*rva jó kis egér! Ajánlom mindenkinek!
-
deja vu
addikt
válasz
Skinny26 #29117 üzenetére
Kicsit írhatnál róla bővebben.
Az nem gumi borítású mint az Zowie AM PRO?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz
Skinny26 #29121 üzenetére
Azt hiszem Huano kapcsolók vannak benne, tényleg nehezebb lenyomni mint mondjuk az Omron kapcsolós egereket? Egyébként ez a Huano nem számít jónak, mert nem olvastam róla olyan jókat?
(#29123) Skinny26
Akkor használd egészséggel!
A régi FK-nak nehezebben indult meg a görgője, ennél az újnál már javították ezt nem?[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
sirszevenap
őstag
Sziasztok!
Adott egy szinte használatlan Razer deathadder 3.5g. 6500 hirdeti a srác, annyi lenne a kérdésem, hogy megéri e illetve , hogy gondot okoz ez h balkezes vagyok a használatba? Volt sok olyan egér ami jobb kezes volt viszont tokéletesen tudtam használni és voltak olyanok amiket egyáltalán nem.
köszönöm a választ
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
mindkilla
tag
válasz
sirszevenap #29124 üzenetére
Deathadder az utóbbi kategóriába tartozik. Létezik belőle balkezes verzió viszont.
-
drtimot
aktív tag
válasz
sirszevenap #29124 üzenetére
Az árral nincs gond, de a fogás-ügyben senki más véleményét ne fogadd el, nem lesz mérvadó abban, hogy neked személy szerint mi kényelmes. A DA egy kifejezetten jobb kézre tervezett egér (bár pont van balkezes kiadása is), erősen asszimetrikus, ráadásul a nagy mérete miatt nehezebb lehet ezeket a problémákat áthidalni (pl. hosszú ujjakkal és ujjbegyes fogással), mint egy kisebb jobb kezes egérnél. A legjobb az lenne, ha ki tudnád próbálni a fogását a megvétele előtt. (Ez mondjuk minden egérre igaz mindenkinél, de esetedben különösen.)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
-
Skinny26
aktív tag
válasz
salytmasztor #29128 üzenetére
19e és itt.
-
deja vu
addikt
válasz
salytmasztor #29128 üzenetére
Pixelben most 19 ezer, nem hiszem hogy ennél olcsóbban kapható lenne. Lehet majd egyszer elnézek oda megtapizni, mondjuk ha lenne AM Pro is akkor jobban örülnék.
-
deja vu
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
sirszevenap #29127 üzenetére
Esetleg nem tudtok ilyen árba balkezes hasonlóan jó minőségű egeret?
Szokoevente egyszer szoktak kifejezetten balkezes egeret tervezni Razerek.
DA utan a Naga 2014-bol is csinaltak balkezeset, de ugye az ketszer annyiba faj, mint a DA.Logitech meg kb. minden harmadik szokoevben. (MouseMan Left Handed ~95, MX610 Left Handed ~06)
Haromszog MouseManbol csak jobbkezesrol talaltam kepet, balkezes elvileg ezeknek a tukorkepe.
(Elso gorgos L eger 97-ben jott ki, de abbol nem volt balkezes.)[ Szerkesztve ]
-
válasz
nyunyu #29116 üzenetére
"Legalabbis nalam a HGk eddig alig koptak, pedig muanyag padom van."
Milyen sensitivity, milyen felhasználás?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TTomax
nagyúr
Látom a naga is téma,én elkövettem azt a hibát hogy vettem egyet... ti ne tegyétek,nagyon gyenge az az egér annyiért úgy ahogy van...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nerozol
tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy mx518-ast most néztem, hogy a használt egerek között igen olcsón is lehet kapni. Mennyire starpabíró ez az egér megéri használtan venni, vagy mindenképp ebayen nézzek egy új mx518-at?
-
-
sirszevenap
őstag
Razer Krait 2013 4G - 9500Ft
No, szerintem ez tök szimetrikus és jó lenne nekem. Áráról mit gondoltok?
-
nyunyu
félisten
válasz
sirszevenap #29138 üzenetére
5 evig gyartottak az MX610 LH-t, de mar 3 eve abbahagytak.
Sima MX610-et joval regebben nem gyartjak, miota kijott az MX620.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz
Synthwave #29134 üzenetére
Nehez eger, letamasztott csukloval mozgatva.
1000dpi 1:1-ben hasznalva, igy max 5 centit kell vizszintesen kiteriteni, hogy a kepernyo tulso vegere erjen.Sosem voltam hive a konyokbol torteno fel meteres eger lobalasoknak, amihez dedikalt asztal szukseges.
-
Lecs@
addikt
Tudom, nem teljesen ide tartozik, de eszembe jutott a topikról. 3 évesen meghalt Őszürke, a fehér egerem. Hirtelen. Egyik napról a másikra megöregedett. Tényleg. Pl Vasárnap még tök aktív volt, erre hétfőn alig állt a lábán. Reszketett, és látszott rajta , végét járja. Jó, igaz hogy fogságban kevesebb ideig élnek, de megrázott a dolog azért.
Iphone 11 Pro Max
-
sirszevenap
őstag
Na, sikerült szereznem egy Razer Lachesis refresh-t. 7k-ba. Ez szimetrikus. Remélem jó lesz
-
dfdfdf
őstag
válasz
sirszevenap #29144 üzenetére
A DA jobbos kínszenvedés lett volna neked. Nekem balos és balos vagyok így isteni bár a régi DB-m jobb volt számomra.
-
törölt tag
Sajnos a Xornet + Qck kombót anya nem tudja lenyelni, hogy ilyen drágán venném, mert hogy egy egér meg egérpad nem ennyibe kerül, hiába mondom neki, hogy én nem sz** és f** akarok venni, hanem egeret és egérpadot.
Ezek helyett lehet valami gazdaságosabb kombót összehozni, mondjuk összvissz 6-7ezerért, vagy inkább pusztítsam el a mostani, már alig működő egerem, és csak billentyűzettel használjam a gépem, csak mert nem értenek itthon az ilyesmihez és ezért tűzzel-vassal kitartanak amellett, hogy a söralátét az egérpad?
-
dfdfdf
őstag
válasz
gyuszaa #29147 üzenetére
Hát én balos vagyok és ballal is egerészek
de jobbos gombbeállítással
Szóval furcsán. Keresztapám nem anno nem szerette hogy átrakom a gombot és úgyhagyom
Így megtanultam jobbos beállításokkal ballal egerezni. Az egeret mindig visszatettem a helyére (nem nyúlhattam a géphez de hát egy gyereknek a game nagy úr )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Celsius H710 15.6" HD+, i7-2720QM, Quadro 1000M 8GB, 256GB SSD, DVD író, gar
- Samsung Galaxy S8 Telenoros szép állapot!
- HP Elitebook 840 G6 27% ÁFA, 14 FHD IPS, i5-8365U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar
- ZBook 17 G3 27%, 17.3" FHD IPS érintő i7-6820HQ, Quadro M3000M, 16GB, 512GB NVMe, gar
- Huawei MateBook X PRO i5-10210U 16GB 512GB Nvidia MX250 Gar.: 2022. 12. 25.
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest