Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz jaffa 2843 #29762 üzenetére

    Már megbocsáss, minden tisztelettel, de sz@rok rá, hogy milyen szériából lesz.
    Megkérdeztem, hogy ilyen-olyan elvárással mit ajánlotok, mondtatok egy számomra borzasztó kinézetű egeret, amit el is vetettem. Utána guglizgattam még, találtam még párat ami tetszene, írtam, nem kaptam választ, plusz olvasgattam a fórumot és azt vettem észre, hogy mindenki dpikre van oda, frissítésekre, lapkákra és akármikre.
    Egy dolgot viszont szerintem sokat elfelejtenek, mégpedig azt, hogy a magamfajta n+1 átlagjúzer mindezzel nem foglalkozik, még ha játszogat is heti pár órában.
    Nekem nem az a fontos, hogy számomra tökéletesen fölösleges 3200 DPIre tudjak váltani két kattintással, sem pedig az, hogy xyz lapkán fusson az ilyen olyan akármilyen makrózható szoftverével.
    Az a fontos, hogy KÉNYELMES LEGYEN és ne essen szét egy év alatt. Volt már hasonló egerem pár éve, imádtam, nem volt vele semmi bajom, akármilyen szériájú szenzor is van benne.
    Ha gázos, akkor visszaküldöm pár napon belül és kérek mást. Ha viszont az egérmutató nem ugrál és kiszolgál abban a napi x órában kényelmesen akkor nem igazán érdekelnek a technikai részletek :)

    (ez pedig nem ellened irányul, csak az általam észrevett ebben a topicban uralkodó technikai részletekben való elveszés ellen)

    Písz áut!

    @hardline: Írj rám majd priviben pár nap múlva ha elfelejteném :)

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák