Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    Sziasztok. Játékra szeretnék egeret, főként mmo-ra (WoW), de FPS-ek alatt is nyüstölném.
    Először az mmo egerekről lenne kérdésem. Az egy kupacban 12-16 gombos egerek nem érdekelnek, csak a Razer Naga Hex és a Steelseries WoW editionös egerei (bármelyik). Bármilyen véleményt, tapasztalatot szívesen fogadnék. :)
    Ami még érdekelne, az a Logitech g400s és g500s. Tudom, előbbi optikai, utóbbi lézeres, utóbbin picit több a gombok száma, más a borítása, a vezeték szövet burkolatú.
    Inkább arra lennék kíváncsi, milyen tapasztalata van (ha van) a fórumozóknak a g500s-ről. A logitech "hivatalos" review oldalán 5 csillagból 2,5-re értékelte 39 felhasználó, ami finoman szólva sem biztató. Többen írtak duplaklikk problémáról, mondjuk olyanok is voltak, akik nagyon sok rosszat nem írtak róla, csak annyit, hogy a g500-hoz képest kb semmi érdemi változás sincs. Ami engem pl. hidegen hagy, mert most egy m100-as Logit használok.
    Illetve a g400s-ről is érdeklődnék. Egyrészt érdekelne a szenzorának típusa, illetve az milyen minőséget képvisel. Másrészt a G500s-ben tetszene a szabadon futó görgő, az pl nincs a g400s-ben, de ami benne van, az milyen minőségű?
    Végül még a Logi g502-ről kérdeznék. Tudom, az az egér 2-3 hónapos, de ha bárkinek bármilyen tapasztalata van vele, kérem ossza meg.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák