-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz micafighter #28050 üzenetére
Refurbished L egerekre mennyi gari van?
Anno amikor csereltek az elso MX Revomat Perf MXre, akkor azt mondtak, hogy a csere egerre az eredeti egeredbol hatralevo egesz evek szama garit adnak.
Vagyis egy 2.75 eves doglott mikrokapcsolos eger cserejere nulla gari jar.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rizso
addikt
válasz Synthwave #28043 üzenetére
Nézegettem ma saturnban mindenféle egeret, de egyiktől sem dobtam hátast. Volt egy vezeték nélküli trust vagy hama (nem emlékszem már), ami nagyon hasonlított a mostani m6900-ra, és a folyamatos scrollon kívül kb. mindent tud, amire szükségem lenne. Csak nem tudom, hogy mennyire megbízható. Logitech m705 is tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy megérne számomra ~40€-t. Neten nézegettem az új a4tech egereket is, tetszenek, csak az a bajom, hogy nem nagyon találtam olyat, aminek a görgője oldalra is dönthető. Esetleg még ez, de erről sem tudok sokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
w333
félisten
Végül megvettem ezt a Zalman ZM-M401R nagyon jó csak ajánlani tudom !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
rizso
addikt
válasz Cheesy #28053 üzenetére
Pl. netezés közben jobbra-balra görgetésnél tök jól jön.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mardel
őstag
válasz molnarpeter #28037 üzenetére
Köszi!
Hol vetted? Mert lomexben nincs.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
rizso
addikt
válasz Synthwave #28059 üzenetére
Ha nincs jobbra-balra döntés, akkor nyilván marad a görgő benyomása. Ha találnék valami nagyon bejövős egeret, akkor lehet beáldoznám ezt a funkciót.
-
Nem egy olyan funkció, amiért van értelme beáldozni az értelmes szenzort vagy sokezer forintot.
A középső klikk még egyszerűbb is - ráadásul a görgetés sebességét és folytonosságát is tudod szabályozni. Ennek fényében az oldalra dönthető görgő elég értelmetlen.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
w333
félisten
válasz jaffa 2843 #28056 üzenetére
Ennyiért (4000 Ft) szerintem bőven jó vétel volt, eddig nagyon jó !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Annyiért már MX 310-et vagy WMO-t veszek. Használtpiacon meg az 1.hsz felét.
1-2 ezerrel többért G1-et, G100s-t, Salmosa Pro-gaming Edition-t, de bay-en egyéb ajándékok is becsúszhatnak ennyiért.
Szaúval bőven nem érte meg, de a te pénzed. :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
duti No1
tag
Sziasztok!
Egér vásárlás előtt állok, mivel mostani egerem már "picit" megkopott egy 2004 es btc
Ezeket néztem ki, de mivel elég gyér tudás tárral rendelkezem e téren, szeretném kikérni az "öregek" véleményét .A lényeg, hogy ultra kényelmes legyen, többórányi game után is, és kihúzzon úgy (10 évet :$)
Tesoro Shrike H2L
A4Tech Bloody TL8
A4TECH Bloody Gamming V7m
A4TECH Bloody Gamming V8m
SHARKOON Drakonia..Építő jellegű hozzászólásaitokat előre is köszönöm ..
****************AGP FOREVER****************
-
drtimot
aktív tag
válasz duti No1 #28065 üzenetére
A kényelem szubjektív dolog, mindenkinek más "ultra kényelmes". Persze ha megírod, eddig milyen egerek fogása volt neked kényelmes, milyen fogással és érzékenységgel játszol, tudunk ahhoz ajánlani egeret.
Az általad felsorolt egerek sajnos nem túl jók. Téma összefoglalót olvastad?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
duti No1
tag
válasz drtimot #28066 üzenetére
Eddig életem során csak és kizárólag 1db egerem volt az említett btc 500dpi +-1 ami nem nagyon volt kényelmes a számomra, viszont funkcionálisan, hűségesen kiszolgált (elpusztíthatatlan ) Igazából valami oldalt gumírozott elég nagy szoknyával (új pihentetővel) megáldott egér kéne, ami nem csúszkál a kezembe, és amihez ha hozzáérek olyan selymes hatása van,(nem az a lakkos ráizzadós műanyag giccs) és persze nálam a dizájn is számít.Igazából minőségi érzetet keltsen bennem már első érintésre, ha érted mire gondolok. Igazából magam se tudom melyik lenne jó választás, mivel nincs viszonyítási alapom .Azt tudom, hogy a logitech és a razer egerei nagyon nem jönnek be, tudom ezzel nagyon ki fogok lógni az átlag kockák bűvös köréből de ez van.Tesoro Shrike H2L vel volt már valakinek dolga? Még nem olvastam a téma összefoglalót. Mondjuk egy ilyen rágcsálót kipróbálnék szívesen, milyen komfort érzetet keltene bennem ..
-
válasz duti No1 #28067 üzenetére
Mi ez a gusztustalan műanyag kacat?
"Még nem olvastam a téma összefoglalót."
Azzal kéne kezdeni írás előtt..
-
tecsu
addikt
Hello!
Kérdeztél a Logitech G500-ról.
Tönkrement a bal mikrokapcsolója, ezért cserélem le. Persze meg lehetne javíttatni, de nem itt Ángliában.
Végülis örülök, hogy le kell cserélnem, mert eddig sem tetszett különösebben. Azért vettem meg, mert azt olvastam rengeteg helyen, hogy ez a legjobb egér! De ez sajnos nem igaz.
Alapból ronda a mintázata és a színe. Nem gondoltam, hogy ennyire fog idegesíteni, dehát itt van mindig a szemem előtt, ezért fontos, hogy milyen benyomást kelt már külsőleg is!
A görgője nem valami pontos. Ha előre tekerem, a tekerés végén sokszor egyet visszaugrik ill. fordítva.
Ráadásul hangos a görgetés és a klikk is.
Szubjektív véleményem szerint a súlyok feleslegesek, már anélkül is nehéz, az ergonómiája nem a legjobb és az anyag is olcsó hatást kelt. Kb. 12 évvel ezelőtt volt egy Logitech rádiós egerem, az sokkal minőségibb volt.
(Az meg magasfrekis audió-zajt keltett a fejhallgatóban és kissé laggolt, meg a töltés sz@rakodott 1 év után.)Az új egerem ezek közül lesz:
*Func MS-3 (2-es)
*Mionix Naos 8200
*Steelseries Kana V2
*esetleg Razer Deathadder.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Lajkó
őstag
Köszi, ezzel már lehet mit kezdeni!
[oWn]f4te: Az összefoglalóval kellene kezdeni, de amilyen hosszúra sikeredett nem szívesen kezd bele az ember! Persze elolvastam, de picit olyan érzés kerített hatalmába, mint amikor deriválni tanítanak! Biztos, hogy szükségem lesz nekem minderre az életben?
-
jaffa 2843
Ármester
Pedig nagyon emberien le vannak írva, hogy miket kellene figyelembe venni egy egér kiválasztásánál. A fogalmak teljesen egyértelműek. Akinek esetleg nem, annak ott egy ajánlott lista. (Bár akinek nem egyértelmű, annak valszeg az általános iskolai fizika is problémákat okoz.)
A hossz ne legyen már gond. Ha valamire pénzt áldozok (nem is keveset, a mai lehúzós egérárak mellett), akkor nyilván veszem a fáradtságot és átolvasom, nem pedig feleslegesen kérdezek olyat, amire a válasz le van már írva.Nem neked szólt a teljes hsz, csak kiakasztó tud lenni, ha látszik valakin, hogy cseszi elolvasni, de hülyeséget kérdezni nem rest.
Én pl. ezért nem válaszolok az olyan hszekere, amikről süt a lustaság.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TTomax
félisten
Ezt rendeld meg,nekem is innen van,meg vagyok vele elégedve,jobb mint a Razer DA szerintem.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
DrDobos
őstag
válasz jaffa 2843 #28074 üzenetére
Köszi!!
Még olyan kérdésem lenne, hogy ez milyen?Samsung Galaxy A55 5G
-
Locutus
veterán
Razerből én eddig akár mit próbáltam, csak a gagyiság jutott eszembe... pedig csillivilli, jól néz ki, profinak hat, drága is, de a minőség mégse az igazi. Csak úgy mint a steelseries, csak az már látványra is komolytalan. Nekem meg onnantól mindegy milyen szenzor van egy egérben, hogyha gagyin néz ki, és szar a fogása is.
A mionix már komolyabb komfortban, és minőségben, de a 8200 olyan, hogy akkor már inkább func... nagy lapát kézhez az még kényelmesebb mint a NAOS forma. A 7000-ben állítólag jobb a szenzor (új optikai, más egérben még nincs ilyen), nekem most ilyen van, de igazából érzésre semmi különbség. Jó mindegyik. Viszont az optika alá nem mindegy milyen egérpadot teszel... ha túl finom, akkor ugrik meg akad néha rajta a kurzor.
A funcot meg megveszed, és utána körberöhögöd az összes többi véleményt itt Ez után a melóban lévő mx518 olyan, mintha óvodások gyurmázták volna...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Lajkó
őstag
válasz jaffa 2843 #28071 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Azért mert valaki leírt valamit amit utána nem tart karban, de ennek ellenére a nagy többség szentírás ként tiszteli s fejet hajt előtte, attól még az nem lesz számomra is kőbe vésve! Remélem ezért nem lincselnek meg. Bár még az is megeshet... -
dfdfdf
őstag
Itt jópár ember szedte össze netről, tapasztalatokból az infót. Ha neten körbenézel ugyan ezeket az ajánlásokat fogod olvasni. Kivéve bloodsteave-k írásait a csillogó micsodákról és a fizetett hirdetésekről. Itt nem ajánlanak olyat ami nincs kipróbálva és tesztelve. Ha nem hiszel a tényeknek akkor azt hiszem itt nem tudnak neked segíteni. Tessék akkor kísérletezni a te pénzed te költöd el.
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz jaffa 2843 #28078 üzenetére
Annyit azért lehetne rajta javítani, hogy csak nagyon kevés egér kapható ezek közül a hazai boltokban, ezért egyszerűen nincs összhangban a bolti kínálattal. Most mindenki rendeljen külföldről? Ez már nagyon sokszor fölmerült, de úgy látom soha sem lesz megoldva ez a probléma.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
dfdfdf
őstag
válasz deja vu #28081 üzenetére
Sajnos csak nem túl minőségi termékeket hoznak be de a "szarok" akkor se lesznek ajánlottak főleg nem azért az árakért. Ha sokkal olcsóbban is lehet kapni jobbat mégha külföldről is kell rendelni akkor azt kell tenni. Vagy merésznek lenni és kísérletezni amire ráfázik az ember "általában".
[ Szerkesztve ]
-
Nem tart karban? wtf. ~1 hete lett frissítve.
Nem kis meló van benne, mind személyes tapasztalat, mind utánajárás szempontjából. Vagy szerinted az ujjamból szoptam ki?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz jaffa 2843 #28085 üzenetére
))
-
drtimot
aktív tag
válasz deja vu #28081 üzenetére
Nagyon kevés jó egér van a magyar bolti kínálatban, mit csináljunk? Ajánljunk béna egereket? Vagy nyissunk magunk boltot?
Az ajánlottak közül kapható az országban a Logitech G100s, a G400, a G400s, G500 és a G9x, a Steelseries Kana (és v2), Sensei[RAW], Razer Deathadder és Abyssus is. Ez azért 9-10 féle egér.
Ezek sajnos drágák - alapból is, illetve itthon 2-3 szor is drágábbak néha, mint amennyiért ebayről be lehet őket szerezni. A legolcsóbb, itthon kapható és szinte-ajánlható egérként szoktuk még említeni a CM Storm Xornetet is.
Ha ezeken kívül valaki ugyanilyen jó egeret szeretne, de nem akar ennyit kiadni értük (teljesen érthető), akkor van rengeteg kiváló opciója Ebayen vagy a használtpiacon keresztül, ezeket ajánljuk még. Az Ebayes ajánlások komoly része új egeret takar, gyári garanciával, az ajánlott egerek pedig gyakran használtan is biztonságosabb vásárt jelentenek, mint amit egy nem ajánlott, de új bolti egértől manapság kapsz minőségben és teljesítményben.
Nézzenek oda, öten megelőztek. Túl sokat gépelek...
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
ftomi74
tag
Találtam egy ilyet: [link].
Nem friss, de a legtöbb egér benne van.http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
-
Lajkó
őstag
Elbeszélünk egymás mellett!
Nem becsmérelni akartam az összeszedett tudást, és nem is akarok vele vitatkozni! Csak azt próbáltam ecsetelni, hogy ahány ember annyi kézméret, technika, megszokott mozdulatok, felhasználási terület, és nézőpont! Ebből adódóan NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Tetszik érteni?Engem nem köt az hogy honnét tudok választani, és utólag már az árát sem szabtam relative alacsonyra, de ez senkit nem érdekelt amikor válaszolni kellett volna! De a szájkarate az megy! Gratulálok!
-
A szenzor-performance és összeszerelési minőség objektív téma, a kényelem teljesen szubjektív, ilyen egyszerű.
-
duti No1
tag
Próbálok barátkozni a gondolattal, hogy valami olyan egeret keresek amiket ajánlotok, de például a Logitech G sorozattól kimondottan hányingerem lett.Szerintem ha kiöntenék egy zsák vető burgonyát az asztalra, sokkal formásabb darabok esnének ki belőle.Ja és azon kívül hogy rohadt szarul néz ki az összes, még gusztustalanul túlárazott is .Talán még a G700s amit rám lehetne tukmálni egy engedékenyebb napomon, de azért se adnék többet pár ezernél, meg max egy csomag dunakavicsot
-
válasz duti No1 #28094 üzenetére
"de például a Logitech G sorozattól kimondottan hányingerem lett."
Ott van 35 másik.
"még gusztustalanul túlárazott is"
Magyar boltokban.
"Talán még a G700s amit rám lehetne tukmálni"
Pont a legratyibbat?
"de azért se adnék többet pár ezernél, meg max egy csomag dunakavicsot"
Na, legalább a valós értékét jól belőtted.
[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
Egérpad nélküli használat? Erre valaki?
Nem szívesen raknék még egy dolgot az íróasztalomra. Nem kívánom vissza az egérpados időket, eddig az asztal felületén is működtek az utóbbi egerek, viszont az általam felsorolt jobb egerekhez ajánlják... :-Shttps://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Locutus
veterán
-
micafighter
nagyúr
Erről mit gondoltok? Razer Deathadder 3500-as. Állítólag új és bontatlan. Szerintetek ez legitim, illetve megér ennyit?
Vezeték nélkülibe még mindig nem találtam ennél olcsóbbat / jobbat: Logitech T 400 Touch 8ezerért. Amik vannak 2-3ezerért a Logitechtől vezeték nélkülik azok nagyon picik az én hatalmas kezeimnek, a T 400 fingertip grip-el még éppen jó a mérete, pár órája fogdostam egyet.
-
Cheesy
őstag
Az egér kérdése nálam évek óta terítéken van, kisebb nagyobb megszakításokkal folyamatosan nézegetem, hogy mit lenne érdemes venni, ami kitart évekig.
Munkára (CAD) és casual játékra használom. Nem szeretem a csicsát, a világítást, a rányomtatott ilyen-olyan textúrát-mintát.Megtetszett. De kár, hogy a bal oldalon is van gomb, amit nem használnék és csak véletlen nyomogatnék.
www.vakbelmutet.hu
-
válasz Cheesy #28099 üzenetére
Letiltod driver-ben, oszt' víz. De akár még fizikálisan is kiszedheted a gombot. Találékonyság - fél egészség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest